1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Munkedal

Sök lediga lägenheter i Munkedal

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Munkedal. Du kan fritt söka bland de 2 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Munkedal.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Munkbo
Munkbo är det kommunala fastighetsbolaget i Munkedal. De har ett bestånd som omfattar 435 lägenheter i Munkedal. I beståndet finns även lägenheter i Hedekas och Dingle. Hos Munkbo kan du hittar villor, radhus och lägenheter att hyra.Privata hyresvärdar i Munkedal


Västpricken Fastigheter
Privat fastighetsvärd med hyresrätter i Munkedal. Centralt i staden har Västpricken Fastigheter 12 lägenheter, ettor och treor. Fastigheterna har två våningar och är omringade av grönytor och villor. Hyresvärden har även bostäder i Dingle.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.se


Oddevaldh Fastighet
I Munkedal har Oddevaldh Fastighet ett bestånd som omfattar 20 lägenheter. Fastigheterna är flerbostadshus och inrymmer lägenheter från 1,5 till 5 rum och kök. Hyresvärden förvaltar även lägenheter i Dingle. Om du söker bostad är du välkommen att maila hyresvärden.

Telefon: 072-708 90 30
E-post: info@oddevaldh.se
Hemsida: www.oddevaldh.se