1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Munkedal

Bevaka lediga lägenheter i Munkedal

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Munkedal samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Munkedal. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Munkedals hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Munkbo
Munkbo är det kommunala fastighetsbolaget i Munkedal. De har ett bestånd som omfattar 435 lägenheter i Munkedal. I beståndet finns även lägenheter i Hedekas och Dingle. Hos Munkbo kan du hittar villor, radhus och lägenheter att hyra.Privata hyresvärdar i Munkedal


Västpricken Fastigheter
Privat fastighetsvärd med hyresrätter i Munkedal. Centralt i staden har Västpricken Fastigheter 12 lägenheter, ettor och treor. Fastigheterna har två våningar och är omringade av grönytor och villor. Hyresvärden har även bostäder i Dingle.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.se


Oddevaldh Fastighet
I Munkedal har Oddevaldh Fastighet ett bestånd som omfattar 20 lägenheter. Fastigheterna är flerbostadshus och inrymmer lägenheter från 1,5 till 5 rum och kök. Hyresvärden förvaltar även lägenheter i Dingle. Om du söker bostad är du välkommen att maila hyresvärden.

Telefon: 072-708 90 30
E-post: info@oddevaldh.se
Hemsida: www.oddevaldh.se