1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Munkedal


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Munkedal. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Munkedal som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Munkbo
Munkbo är det kommunala fastighetsbolaget i Munkedal. De har ett bestånd som omfattar 435 lägenheter i Munkedal. I beståndet finns även lägenheter i Hedekas och Dingle. Hos Munkbo kan du hittar villor, radhus och lägenheter att hyra.

Västpricken Fastigheter
Privat fastighetsvärd med hyresrätter i Munkedal. Centralt i staden har Västpricken Fastigheter 12 lägenheter, ettor och treor. Fastigheterna har två våningar och är omringade av grönytor och villor. Hyresvärden har även bostäder i Dingle.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.se


Oddevaldh Fastighet
I Munkedal har Oddevaldh Fastighet ett bestånd som omfattar 20 lägenheter. Fastigheterna är flerbostadshus och inrymmer lägenheter från 1,5 till 5 rum och kök. Hyresvärden förvaltar även lägenheter i Dingle. Om du söker bostad är du välkommen att maila hyresvärden.

Telefon: 072-708 90 30
E-post: info@oddevaldh.se
Hemsida: www.oddevaldh.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Munkedal utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Munkedal att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Munkedal. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Munkedal?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Munkedal. Hos oss kan du se listor med alla Munkedals hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.