Lediga lägenheter MunkboMunkedals kommuns fastighetsbolag, heter Munkbo, Munkedals Bostäder. Med över 400 hyresrätter i Munkedal är de största hyresvärden på orten. Utöver bostäder i Munkedal finns även boenden i Hedekas och Dingle genom Munkbo.

För dig som letar boende i Munkedal kan du här välja mellan att bo i centrum, Brudås eller Jonsäng. Det finns även olika typer av bostäder: lägenheter, radhus, parhus och villor. Bostäder upp till 5 rum och kök återfinns i beståndet. Om du har bil finns det ofta parkeringsmöjligheter i anslutning till bostaden.

Du behöver anmäla dig till Munkbos intressebank för att kunna söka lediga lägenheter. Som bostadssökande hos hyresvärden behöver du själv vara aktiv genom att regelbundet logga in på dina sidor. Den som inte loggat in på ett år tas bort ut intressebanken.

Du kan nu hitta 4 vakanta lägenheter hos Munkbo.

Kontakta Munkbo
Adress: Centrumtorget 5, Munkedal
Telefon: 0524-182 10
E-post: info@munkbo.se
Hemsida: www.munkbo.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Munkbo men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.munkbo.se

Visa alla lediga lägenheter i Munkedal