1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nacka

Bevaka lediga lägenheter i Nacka

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nacka samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nacka. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nackas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Nacka


Lennart Ericsson Fastigheter
På Paviljongvägen, Klintvägen, Värmdövägen och Björknäs Torg hittas hyresvärdens 173 hyreslägenheter i Nacka. Upp till fem rum och kök finns att hyra. Fastighetsägaren har ingen egen bostadskö utan ansökan om ledig bostad görs via Stockholms stads bostadsförmedling.

Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennartericsson.se


Stena Fastigheter
Privata hyresvärden Stena Fastigheter förvaltar ett stort utbud av lägenheter i Fisksätra samt äger även ett hyreshus på Sicklaön i Nacka. Stena Fastigheter är Fisksätras största hyresvärd. Från bostadsområdet tar det 20 minuter med Saltsjöbanan till Slussen.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wallenstam
Vid Nacka Strand förvaltar Wallenstam 122 hyresrätter. Från bostadsområdet är det endast 10 minuter med buss till Slussen. Wallenstam kan även erbjuda ett stort bestånd av hyresrätter i Älta i sydvästra Nacka kommun.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


JM Hyresbostäder
93 nyproducerade studentbostäder i Sickla stod klara hösten 2018. I fastigheten finns lägenheter så att du kan välja att bo själv eller dela boende med andra studenter. Området erbjuder närhet och bussförbindelser till övriga kommunikationer.

Telefon: 08-782 87 00
E-post: info@jm.se
Hemsida: jm.se/bostader/hyresratter


Boo Seniorhem
Kooperativa hyresrättsföreningen Boo Seniorhem förvaltar 84 moderna seniorlägenheter om 2-4 rum och kök. Fastigheten ligger i anslutning till det gamla kommunalhuset i Boo. Endast medlemmar kan ställa sig i bostadskö för att hyra lägenhet.

Adress: Kommunalvägen 2, Saltsjö-Boo
Telefon: 08-716 54 34
E-post: boo.seniorhem@ownit.nu
Hemsida: www.booseniorhem.se


SSSB
(Enbart för studenter)
I stadsdelen Sickla i Nacka hyr SSSB ut 238 enrummare med pentry. Hyresvärden har ytterligare 60 korridorsrum och 32 studentlägenheter i stadsdelen Ektorp. Ansökan kan endast lämnas av dig som är student.

Adress: Körsbärsvägen 2, Stockholm
Telefon: 08-458 10 00
Hemsida: www.sssb.se