1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nacka

Sök lediga lägenheter i Nacka

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Nacka. Du kan fritt söka bland de 40 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Nacka.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

HyresvärdarPrivata hyresvärdar i Nacka


Lennart Ericsson Fastigheter
På Paviljongvägen, Klintvägen, Värmdövägen och Björknäs Torg hittas hyresvärdens 173 hyreslägenheter i Nacka. Upp till fem rum och kök finns att hyra. Fastighetsägaren har ingen egen bostadskö utan ansökan om ledig bostad görs via Stockholms stads bostadsförmedling.

Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennartericsson.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter förvaltar ett gediget bestånd av hyreslägenheter i Nacka. Man har en modern fastighet i Sickla men resterande är belägna i stadsdelen Fisksätra. Lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm där sökande behöver registrera sig.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wallenstam
År 2015 byggdes 122 hyreslägenheter i Nacka Strand som förvaltas av Wallenstam. På 10 minuter kan du smidigt ta dig in till Slussen och det planeras även för en tunnelbanestation vid Nacka Forum. Förvaltar även ett gediget bestånd av bostäder i Älta, sydvästra delen av kommunen.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


JM Hyresbostäder
93 nyproducerade studentbostäder i Sickla stod klara hösten 2018. I fastigheten finns lägenheter så att du kan välja att bo själv eller dela boende med andra studenter. Området erbjuder närhet och bussförbindelser till övriga kommunikationer.

Telefon: 08-782 87 00
E-post: info@jm.se
Hemsida: jm.se/bostader/hyresratter


Boo Seniorhem
Boo Seniorhem är en kooperativ hyresgästförening som bland annat erbjuder 84 moderna seniorlägenheter. Fastigheten är belägen vid det gamla kommunhuset i Boo. De kooperativa lägenheterna har 2-4 rum och kök och kan endast sökas av kooperativets medlemmar.

Adress: Kommunalvägen 2, Saltsjö-Boo
Telefon: 08-716 54 34
E-post: boo.seniorhem@ownit.nu
Hemsida: www.booseniorhem.se


SSSB
SSSB erbjuder enbart bostäder för studenter. I Nacka har man närmare 100 bostäder, i olika former att hyra ut. Majoriteten är enkelrum i korridor men även studentlägenheter finns att tillgå. Desto större bostad du önskar desto längre är kötiden generellt sett.

Adress: Körsbärsvägen 2, Stockholm
Telefon: 08-458 10 00
Hemsida: www.sssb.se