1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Nacka


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Nacka. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Nacka som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Hemvist Förvaltning
Hemvist förvaltar vanliga hyresrätter samt seniorlägenheter invid Nacka Forum. Hyresvärden har även planer för nyproduktion av hyresrätter i Ektorps Centrum i Nacka med inflyttning från 2026. Hemvist har en egen kostnadsfri bostadskö som är skild från Stockholms Bostadsförmedling.

Telefon: 010-722 38 00
E-post: info@hemvistforvaltning.se
Hemsida: www.hemvistforvaltning.se


Kungsvåningen
I centrala Nacka förvaltar Kungsvåningen 100 nybyggda hyresrätter som stod klara november 2023. Hyresvärden har en egen bostadskö. Kungsvåningen anger att kötiden för en lägenhet hos dem under det senaste året varierat mellan några veckor till flera år.

Adress: Box 4085, 131 04 Nacka
Hemsida: bostad.kungsvaningen.se


HYRIS Studentbostäder
I kvarterat Alphyddan i Nacka förvaltar denna hyresvärd studentbostäder i storlek om 1-2 rum och kök. Området ligger nära Hammarby Sjöstad med utsikt över Sickla Köpkvarter. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du är antagen till en eftergymnasial utbildning.

Adress: Alphyddevägen 12, Nacka
Hemsida: www.hyris.nu


Byggvesta
Byggvesta erbjuder 207 studentlägenheter samt ungdomsbostäder i bostadsområdet Ektorp i Nacka. Lägenheterna finns i storlek från 24 kvm till 55 kvm. Om du hyr en studentbostad hos Byggvesta så får du stå kvar i hyresvärdens bostadskö vilket möjliggör för dig att få en vanlig hyresrätt efter avslutade studier.

E-post: info@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se


Lennart Ericsson Fastigheter
På Paviljongvägen, Klintvägen, Värmdövägen och Björknäs Torg hittas hyresvärdens 173 hyreslägenheter i Nacka. Upp till fem rum och kök finns att hyra. Fastighetsägaren har ingen egen bostadskö utan ansökan om ledig bostad görs via Stockholms stads bostadsförmedling.

Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennartericsson.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter förvaltar ett gediget bestånd av hyreslägenheter i Nacka. Man har en modern fastighet i Sickla men resterande är belägna i stadsdelen Fisksätra. Lediga lägenheter förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm där sökande behöver registrera sig.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: stockholm.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Wallenstam
Wallenstam förvaltar 122 hyreslägenheter i Nacka Strand. På 10 minuter kan du smidigt ta dig in till Slussen och det planeras även för en tunnelbanestation vid Nacka Forum. Under slutet av 2024 står ytterligare 169 hyreslägenheter klara i centrala Nacka som kan sökas direkt via Wallenstam.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


JM Hyresbostäder
93 studentbostäder i Sickla stod klara hösten 2018. I fastigheten finns lägenheter så att du kan välja att bo själv eller dela boende med andra studenter. Området erbjuder närhet och bussförbindelser till övriga kommunikationer.

Telefon: 08-782 87 00
E-post: info@jm.se
Hemsida: www.jm.se/hyresratter


Boo Seniorhem
Boo Seniorhem är en kooperativ hyresgästförening som bland annat erbjuder 84 moderna seniorlägenheter. Fastigheten är belägen vid det gamla kommunhuset i Boo. De kooperativa lägenheterna har 2-4 rum och kök och kan endast sökas av kooperativets medlemmar.

Adress: Kommunalvägen 2, Saltsjö-Boo
Telefon: 08-716 54 34
E-post: boo.seniorhem@ownit.nu
Hemsida: www.booseniorhem.se


SSSB
SSSB erbjuder enbart bostäder för studenter. I Nacka har man närmare 100 bostäder, i olika former att hyra ut. Majoriteten är enkelrum i korridor men även studentlägenheter finns att tillgå. Desto större bostad du önskar desto längre är kötiden generellt sett.

Adress: Körsbärsvägen 2, Stockholm
Telefon: 08-458 10 00
Hemsida: www.sssb.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Nacka utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Nacka att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Nacka. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Nacka?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Nacka. Hos oss kan du se listor med alla Nackas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.