Information om Linden Fastigheter

Kommunala bostadsbolaget Linden Fastigheter har kommunens största utbud av lägenheter. Av de 1 750 lägenheterna i beståndet är ca 60 belägna i Bodafors 2 mil utanför Nässjö. Lägenheterna återfinns i följande områden: Runneryd, , Norrboda, Åker, Åkershäll, Handskeryd och Centrum. Här kan du välja lägenheter mellan 1-5 rum och kök. Du har även valet att göra om du önskar bo i vanlig lägenhet eller i radhusområde vilket även är möjligt hos Linden Fastigheter.

Fastighetsägaren förvaltar ett seniorboende. Det består av 38 lägenheter i en fastighet med hiss och lokaler för umgänge och samvaro med övriga. Lägenheterna är på 1-3 rum och kök.

Alla som önskar hyra bostad hos Linden Fastigheter behöver registrera sig som bostadssökande hos hyresvärden. Därefter kan du ansöka om lediga lägenheter som publiceras på hyresvärdens hemsida. Tänk på att bostadssökanden behöver uppdatera sin profil minst var sjätte månad. Vid val av hyresgäst till en lägenhet tittar hyresvärden på den sökandes köpoäng och förmåga att betala hyran. Undantag kan göras för ungdomar som fått anställning och önskar flytta hemifrån eller för personer som fått arbete i kommunen.

Hos Linden Fastigheter finns i nuläget ledigt lägenheter att söka.

Kontakta Linden Fastigheter
Adress: Esplanaden 9, Nässjö
Telefon: 0380-789 70
E-post: info@linden-fastighetsab.se
Hemsida: www.linden-fastighetsab.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Linden Fastigheter men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.linden-fastighetsab.seVisa fler lediga lägenheter i Nässjö