Viebäck

Nässjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Andrahandskontrakt.
Adress: Viebäck, Nässjö
Tillträde: 2022-04-26
HyraHyra:

10500 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

65 m2

Kontakta hyresvärdenMedlemskapet kostar endast 10 kr för den första månaden, därefter 249 kr varje månad i ett fortlöpande abonnemang utan bindningstid. Som medlem kan du:
  • Se kontaktuppgifter till alla uthyrare av lediga lägenheter
  • Läsa hela vårt hyresvärdsregister

Beskrivning

Möblerad lägenhet på övervåningen i mindre hyreshus beläget på landet i vacker by. Ingår i hyran gör, vatten, avlopp, uppvärmning, Wi-Fi. På området erbjuds fri parkering. Det finns gemensam tvättstuga i samma huskropp. Lägenheten består utav hall, badrum samt kök och allrum och det finns 3 sovrum möblerade som enkelrum med förvaring (garderober)

Hyrabostad.se är en webbtjänst som låter dig bevaka lediga lägenheter från kommunala och privata hyresvärdar, bostadsförmedlingar och privata uthyrare. Webbtjänsten visar dig kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter, men du kan inte ansöka via tjänsten. För att lämna din bostadsansökan behöver du även registrera dig hos respektive hyresvärd eller den bostadsförmedling som hyresvärden använder. Enskilda hyresvärdar och de flesta bostadsförmedlingar tar ut en avgift för att du skall kunna ställa dig i kö hos dem.

Visa alla lediga lägenheter i Nässjö