1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nora

Bevaka lediga lägenheter i Nora

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nora samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nora. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Noras hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Norabostäder
Hyresvärden Norabostäder har 650 lägenheter i Nora samt i närliggande orten Gyttorp. Norabostäder ägs av Nora kommun och är stadens största hyresvärd.

Hyresvärden förvaltar ett mindre utbud av radhus som brukar vara eftertraktade av barnfamiljer som vill bo med villakänsla men ändå hyra sitt boende.

Enligt information på Norabostäders hemsida har hyresvärden 1 lediga lägenheter i Nora.Privata hyresvärdar i Nora


Eknors Fastighet
Fastighetsägare med cirka 100 lägenheter i Nora. Lägenheterna ligger på Anders Wedbergsgatan, Bergslagsgatan, Brunnsgatan Hagbyvägen, Kolmätaregatan och på Kungsgatan i Nora.

Adress: Knutsbergsvägen 1, Nora
Telefon: 0587-920 20
E-post: kontor@eknors.se
Hemsida: www.eknors.se


Melins Fastighetsförvaltning
I Nora hyr Melins Fastighetsförvaltning ut 156 lägenheter. Som bostadssökande kan du välja mellan lägenheter i såväl centrum som i ytterkanten av Nora. Om du vill bo med stadspuls eller med naturen utanför dörren väljer du sålunda själv.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se


Rutstaden Fastigheter
Rutstaden Fastigheter är Noras största privata hyresvärd med 260 lägenheter. Samtliga lägenheter har tillgång till bredband via fiber. Hyresvärden välkomnar bostadsansökningar och tar in ett par nya hyresgäster varje månad.

Telefon: 0587 - 80820
E-post: info@rutstaden.se
Hemsida: www.rutstaden.se