1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Nora


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Nora. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Nora som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Norabostäder
Kommunala hyresvärden Norabostäder har till uppgift att erbjuda prisvärda bostäder till invånarna. Beståndet omfattar äldre fastigheter som renoverats och nyproducerade lägenheter med högsta standard. Intresseanmälan kan göras direkt på Norabostäders webbplats.

John Ekströms Bygg
Privat hyresvärd som förvaltar lägenheter och lokaler i Nora. De har tre fastigheter varav tre ligger i centrala delen av staden. Vakanser listas på hyresvärdens hemsida där även intresseanmälan kan göras.

Telefon: 019-16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


Ragnarsson Fastigheter
Ragnarssons Fastigheter har ett lägenhetsbestånd på 28 lägenheter. De ligger på Älvtorpsvägen och är en blandning av ettor med kokvrå, tvåor samt treor. För dig med bil är det möjligt att hyra parkeringsplats eller garage.

Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


KBB Fastigheter
På två adresser i Nora förvaltar KBB Fastigheter hyreslägenheter. Sedan 2018 finns 12 nybyggda och fräscha lägenheter på Kungsgatan 5 ABC. Samtliga har egen uteplats eller balkong och lägenheterna är 2-3 RoK. Elva lägenheter, 2-4 RoK, är belägna i grannfastigheten.

Adress: Industrivägen 1, Nora
Telefon: 0708-877732
E-post: info@kbbfastigheter.se
Hemsida: www.kbbfastigheter.se


Videvikens Bygg
I Fibertorp i Nora bygger Videvikens Bygg nya hyresrätter. Fastigheterna kommer bestå av 16 tvår och 6 treor. Området ligger naturnära samtidigt som centrum ligger på behändigt avstånd. För intresseanmälan kontaktas hyresvärden.

Telefon: 070 389 93 55
Hemsida: www.videvikensbygg.se


Eknors Fastighet
I Nora strax norr om Örebro har Eknors Fastigheter ett bestånd av hyreslägenheter som uppgår till 122 stycken. Flertalet är belägna i centrala orten. Man förvaltar lägenheter i markplan men även i flerfamiljsfastigheter.

Adress: Knutsbergsvägen 1, Nora
Telefon: 0587-920 20
E-post: kontor@eknors.se
Hemsida: www.eknors.se


Melins Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd vars lägenhetsbestånd uppgår till 156 lägenheter. Bostäderna är belägna i centrala delarna av Nora på Prästgatan alternativt på Vågmästargatan. För att kunna ansöka om bostad behöver du har fyllt 20 år, ha fast inkomst och inte ha betalningsanmärkningar.

Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se


Rutstaden Fastigheter
Med 260 lägenheter är Rutstaden Fastigheter den största privata hyresvärden i Nora kommun. Samtliga lägenheter är centralt belägna och är utrustade med fibernät. Hyresvärden arbetar kontinuerligt med att renovera fastigheterna.

Telefon: 0587 - 80820
E-post: info@rutstaden.se
Hemsida: www.rutstaden.se


ComContact Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd i Nora. Beståndet består av tre vackra fastigheter centralt i Nora med 10 lägenheter. Bostäderna är från 49 kvm till 105 kvm. Om du är intresserad av en lägenhet är du välkommen att söka via hemsidan.

Telefon: 070-764 71 84
E-post: info@comcontact.se
Hemsida: www.comcontact.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Nora utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Nora att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Nora. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Nora?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Nora. Hos oss kan du se listor med alla Noras hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.