Lediga lägenheter NorabostäderNora kommun äger Norabostäder som förvaltar hyreslägenheter i Nora och Gyttorp. Förutom vanliga hyresrätter förvaltas även 55 seniorlägenheter i Nora. Merparten av seniorbostäderna är belägna i markplan, annars nås de smidigt med hiss. Några av lägenheterna är handikappsanpassade.

Hyresvärden har ett antal radhusområden där du har egen liten trädgård och flera av dem erbjuder hög standard och är utrustade med disk- samt tvättmaskin. Denna typ av boende är särskilt populära hos barnfamiljer. Enstaka femmor och sexor återfinns i beståndet men majoriteten av bostäderna är mindre.

Om du vill söka boende hos Norabostäder behöver du börja med att anmäla dig till deras bostadskö vilket görs via deras hemsida. För varje dag i kön samlar du ett köpoäng. Ju fler poäng du har desto större chans har du att få en lägenhet då det är antal poäng hos de sökande som avgör vilka som kallas på visning och vem som tilldelas kontraktet.

Kontakta Norabostäder
Adress: Änggatan 11, Nora
Telefon: 0587-813 10
E-post: info@norabostader.se
Hemsida: www.norabostader.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Norabostäder. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.norabostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Nora