1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norberg

Bevaka lediga lägenheter i Norberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Norberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Norberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Norbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Norberg


NVK
NVK ombesörjer uthyrningen av de kommunala hyresrätterna i kommunen. I Norberg finns 312 lägenheter hos hyresvärden. Fastigheterna är centralt belägna med närhet till både sjö, natur och stadskärnan. Om du söker bostad kan du skicka in en ansökningsblankett som återfinns på NVKs hemsida.

Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


Bolagshagen
Lägenheter i Norberg kan hittas hos fastighetsägaren Bolagshagen. 3 km norr om Norberg ligger Bolagshagens fyra fastigheter som totalt omfattar 89 hyresrätter. Lägenheterna i beståndet är från ett upp till sex rum och kök. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Adress: Kärrgruvan, Norberg
Telefon: 073-082 10 80
Hemsida: www.bolagshagen.se


Wilson Fastigheter
I centrala Norberg har Wilson Fastigheter hyresrätter. De tre fastigheterna har samtliga två våningar, hiss är inte tillgängligt. Endast ett par minuter från fastigheterna har du stadskärnan med serviceutbud. Intresseanmälan skickas in via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 021 -18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se


VS-Hus
VS-Hus är en av flera privata fastighetsägare på orten. Fastighetsbeståndet uppgår till 180 hyresrätter som alla är belägna på eller runt Engelbrektsgatan. Lägenheter så stora som 5 RoK på 3 etage finns att hyra men majoriteten av bostäderna är ettor och tvåor.

Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se