1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norberg

Sök lediga lägenheter i Norberg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Norberg. Du kan fritt söka bland de 33 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Norberg.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+





Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar



Privata hyresvärdar i Norberg


NVK
NVK ombesörjer uthyrningen av de kommunala hyresrätterna i kommunen. I Norberg finns 312 lägenheter hos hyresvärden. Fastigheterna är centralt belägna med närhet till både sjö, natur och stadskärnan. Om du söker bostad kan du skicka in en ansökningsblankett som återfinns på NVKs hemsida.

Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


Bolagshagen
Lägenheter i Norberg kan hittas hos fastighetsägaren Bolagshagen. 3 km norr om Norberg ligger Bolagshagens fyra fastigheter som totalt omfattar 89 hyresrätter. Lägenheterna i beståndet är från ett upp till sex rum och kök. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Adress: Kärrgruvan, Norberg
Telefon: 073-082 10 80
Hemsida: www.bolagshagen.se


Wilson Fastigheter
I centrala Norberg har Wilson Fastigheter hyresrätter. De tre fastigheterna har samtliga två våningar, hiss är inte tillgängligt. Endast ett par minuter från fastigheterna har du stadskärnan med serviceutbud. Intresseanmälan skickas in via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 021 -18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se


VS-Hus
VS-Hus är en av flera privata fastighetsägare på orten. Fastighetsbeståndet uppgår till 180 hyresrätter som alla är belägna på eller runt Engelbrektsgatan. Lägenheter så stora som 5 RoK på 3 etage finns att hyra men majoriteten av bostäderna är ettor och tvåor.

Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.se