1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Norberg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Norberg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Norberg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

NVK
NVK ombesörjer uthyrningen av de kommunala hyresrätterna i kommunen. I Norberg finns 312 lägenheter hos hyresvärden. Fastigheterna är centralt belägna med närhet till både sjö, natur och stadskärnan. Om du söker bostad kan du skicka in en ansökningsblankett som återfinns på NVKs hemsida.

Telefon: 0223-446 00
E-post: nvk@nvk.fagersta.se
Hemsida: www.nvk.fagersta.se


Bolagshagen
Lägenheter i Norberg kan hittas hos fastighetsägaren Bolagshagen. 3 km norr om Norberg ligger Bolagshagens fyra fastigheter som totalt omfattar 89 hyresrätter. Lägenheterna i beståndet är från ett upp till sex rum och kök. Intresseanmälan kan göras via hyresvärdens hemsida.

Adress: Kärrgruvan, Norberg
Telefon: 073-082 10 80
Hemsida: www.bolagshagen.se


Wilson Fastigheter
I centrala Norberg har Wilson Fastigheter hyresrätter. De tre fastigheterna har samtliga två våningar, hiss är inte tillgängligt. Endast ett par minuter från fastigheterna har du stadskärnan med serviceutbud. Intresseanmälan skickas in via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 021 -18 62 18
E-post: info@wilsonfastigheter.se
Hemsida: www.wilsonfastigheter.se


VS-Hus
VS-Hus är en av flera privata fastighetsägare på orten. Fastighetsbeståndet uppgår till 180 hyresrätter som alla är belägna på eller runt Engelbrektsgatan. Lägenheter så stora som 5 RoK på 3 etage finns att hyra men majoriteten av bostäderna är ettor och tvåor.

Telefon: 021-38 14 50
E-post: info@vs-hus.se
Hemsida: www.vs-hus.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Norberg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Norberg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Norberg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Norberg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Norberg. Hos oss kan du se listor med alla Norbergs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.