1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrköping

Alla lediga lägenheter i Norrköping

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Norrköping. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Norrköping och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Sök 3 eller fyran i norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 100 m2 | Maxhyra 11000 kr

Jurist söker en 2:a alt. 3:a centralt i Norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 8000 kr

Läkarpar söker lägenhet i centrala Norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Visar 26 av 43 | Visa alla

Hyresbostäder
Kommunala hyresvärden Hyresbostäder har alltid ett stort utbud av lediga lägenheter i Norrköping. Totalt finns 9 500 lägenheter för uthyrning. Hos oss kan du se alla lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Rikshem
Rikshem har ett stort utbud av hyresrätter i centrala Norrköping. Bostadsbeståndet är så stort att man nästan alltid söker nya hyresgäster till ett par lägenheter. I vår lägenhetslista kan du se Rikshems alla lediga lägenheter i Norrköping.

HSB
Om du är mellan 18-29 år har du förtur till HSBs ettor och tvåor. Bostadsföreningen HSB har ett stort utbud av hyresrätter på flera adresser i Norrköping. Vi oss kan de se HSBs alla ansökningsbara lägenheter och skicka din intresseanmälan.

Balder
Hyresvärden Balder har bostadsfastigheter på 12 adresser i Norrköping med till 100 lägenheter per fastighet. Om Balder har fått in en ledig lägenhet hittar du den i vår förteckning över ansökningsbara lägenheter i Norrköping.

Ståhl Fastigheter
Men nästan 2 000 lägenheter för uthyrning i Norrköping är Ståhl Fastigheter en av de viktigaste privata hyresvärdarna på bostadsmarknaden. Ståhl Fastigheter tar regelbundet in nya hyresgäster till sina lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Norrköping


Östgötaporten
Östgötaporten är en av de största privata hyresvärdarna i Norrköping med 1 900 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Hageby, Innerstaden och Marielund. Östgötaporten söker regelbundet nya hyresgäster till sina lediga lägenheter.

Adress: Grundläggaregatan 3, Norrköping
Telefon: 011-473 55 00
E-post: info@ostgotaporten.se
Hemsida: www.ostgotaporten.se


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning har 200 lägenheter för uthyrning i Norrköping. Man kan erbjuda 1-5 rumslägenheter. Som blivande hyresgäst bör du kunna uppvisa en positiv referens från en tidigare hyresvärd och ha en stabil inkomst.

Adress: Östra Promenaden 22, Norrköping
Telefon: 011 - 36 46 80
E-post: info@bygg-gg.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Gustafssons Bostäder är ett familjeägt fastighetsbolag med nära 300 hyreslägenheter i Norrköping. Om du vill hyra bostad visar du ditt intresse enklast genom att skicka ett e-mail eller ringa till bolaget.

Adress: N. Promenaden 131, Norrköping
Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Harmén Fastigheter
Hyresvärden Harmén Fastigheter har lägenheter från 1 till 5 rum i storlek från 17 till 125 kvm. Totalt kan Harmén Fastigheter erbjuda 250 hyresrätter i Norrköping. Lägenheter ligger i stadsdelarna Centrala staden, Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill.

Telefon: 011-12 39 00
E-post: info@harmen.se
Hemsida: www.harmen.se


Lundbergs
Lundbergs är en av de större hyresvärdarna i Norrköping med 1 700 lägenheter för uthyrning. Man tar regelbundet in ett par nya hyresgäster varje månad så hittar du inget du vill hyra nu kan du kontrollera utbudet igen om någon vecka.

Telefon: 011-21 65 00
E-post: info@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Lundströms Fastighetsförvaltning hyr ut 50 lägenheter i centrala staden i Norrköping. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 7 rum och kök. Lundströms tar gärna emot din intresseanmälan om du söker bostad.

Adress: Skolgatan 30, Norrköping
Telefon: 011286309
E-post: info@lundstroms.se
Hemsida: www.lundstroms.se


Magnentus
Magnentus är en av de större privata hyresvärdarna i Norrköping med flera vackra och upprustade bostadsfastigheter i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du skicka en lägenhetsansökan och skriva en kort presentation om dig själv.

Adress: Drottninggatan 26, Norrköping
Telefon: 011-237220
E-post: info@magnentus.se
Hemsida: www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Magnussons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med ett stort utbud av hyreslägenheter i centrala Norrköping. Skicka ett e-mail eller ring till Magnussons Fastigheter om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Erik Exings gata 22, Norrköping
Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
Nova Fastighetsförvaltning hyr ut ett bostadsbestånd om 30 000 kvm i Norrköping, lägenheterna ligger i stadsdelarna Haga, Oxelbergern, Skarphagen och på Söder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 011 - 47 08 003
E-post: lotta.hjort@novafastighet.se
Hemsida: www.novafastighet.se


Estate Concierge
Estate Concierge arbear med fastighetsförvaltning med ansvar för uthyrning av lägenheter. Hos Estate Concierge finns lägenheter att hyra i bostadsområdena Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill i Norrköping. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Drottninggatan 20, Norrköping
Telefon: 011-20 22 60
E-post: info@estatecon.se
Hemsida: www.estateconcierge.se


Strömtornet
I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor om fastigheterna är eller lägenheternas storlek kan du skicka ett e-mail med dina frågor.

Telefon: 011-366619
E-post: hasse.zetterstrand@stromtornet.se
Hemsida: www.stromtornet.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
På Generalsgatan 37 i Norrköping hyr Stig Danielssons Fastighetsförvaltning ut 70 lägenheter. I närhet till Generalsgatan ligger Drottningsgatan och centralt belägna köpcentrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Generalsgatan 37a, Norrköping
Telefon: 011-18 44 74
E-post: g37@krimarc.se
Hemsida: www.g37.se


TEA Fastigheter
Hyresvärden TEA Fastigheter har ett stort utbud av hyresrätter i stadsdelarna Oxelbergen och Söder. Man kan erbjuda 1 till 4 rumslägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail.

Adress: Husebygatan 4, Norrköping
Telefon: 011-18 83 50
E-post: torvald.anderson@telia.com
Hemsida: www.teasfastigheter.se


Wibrant Fastigheter
I stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Skarphagen i Norrköping har privata hyresvärden Wibrant Fastigheter sammanlagt 224 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan med en beskrivning av vilken typ av lägenhet du söker och en kort beskrivning om dig själv.

Adress: Tenngatan 3, Norrköping
Telefon: 011-313410
E-post: wifast@euromail.se
Hemsida: www.wibrantfastigheter.se


Bremström Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Om du är intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du anger din årsinkomst och anställningsform.

Adress: Sandgatan 12b, Norrköping
Telefon: 011 - 12 09 00
E-post: bremstrom@bremstromfastigheter.se
Hemsida: www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
Westerberg Fastigheter är en av de stora familjeägda hyresvärdarna i Norrköping med 600 lägenheter för uthyrning. Westerberg har lägenheter även i Söderköping och Åby. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad så återkommer man till dig om det kommer in en lägenhet.

Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping
Telefon: 011 - 18 13 40
E-post: anders@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Fastighetsförvaltaren Berg & Co kan i Norrköping erbjuda hyreslägenheter på följande adresser: Gamla Övägen, Himmelstalundsvägen, Klockgjutaregatan, Lindövägen, Stensgatan och S:t Persgatan. Största bostadsfastigheten ligger på Himmelstalundsvägen med 7 våningar.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Brynet Fastigheter
Brynet är en av de mindre hyresvärdarna i Norrköping med 40 lägenheter i sitt bestånd. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du först lämna in en intresseanmälan där du skriver en kort personlig presentation.

Telefon: 013-310550
E-post: info@brynet.se
Hemsida: www.brynet.se


FW-Fastigheter
Hos FW-Fastigheter finns ett blandat utbud av hyresfastigheter med lägenheter samt kommersiella fastigheter med kontor och butikslokaler. Totalt uppgår fastighetsytan till 50 000 kvm. Du som önskar hyra bostad (eller kontor eller annan lokal) lämnar en intresseanmälan.

Adress: Albrektsvägen 79, Norrköping
Telefon: 011 14 41 00
E-post: info@fw-fastigheter.com
Hemsida: www.fw-fastigheter.com


Adekto
Adekto är en fastighetsförvaltare i Norrköping som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter åt fastighetsägare. Adekto söker regelbundet ett par nya hyresgäster varje månad.

Adress: Nygatan 136, Norrköping
Telefon: 011 133452
E-post: centrum@adekto.se
Hemsida: www.adekto.se


Campus Fenix
Ett stenkast från universitetet i Norrköping ligger Campus Fenix. På Campus Fenis finns 60 studentlägenheter, i varje bostad finns egen dusch och pentry. Är du student och intresserad av att hyra kan du lämna en lägenhetsansökan.

Adress: Södra Promenaden 60, Norrköping
Telefon: 011-16 56 00
E-post: info@campusfenix.se
Hemsida: www.campusfenix.se