1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrköping

Alla lediga lägenheter i Norrköping

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Norrköping. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Norrköping och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Modern och mycket fräsch hörnlägenhet
Morängatan 23
3 rum | 68 m2 | 9000 kr/mån
Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Vi vill hyra lägenhet!
Sökes: Första- & andrahand

En Familj söker lägenhet i centrala Norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 12000 kr

Separation så fort som möiligt tack
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

Mekaniker söker 1a i centrala Norrköping
Sökes: Förstahand | Maxhyra 5000 kr

Alla
Sökes: Förstahand | 115 m2

Hyresvärdar


Visar 26 av 43 | Visa alla

Hyresbostäder
Kommunala hyresvärden Hyresbostäder har alltid ett stort utbud av lediga lägenheter i Norrköping. Totalt finns 9 500 lägenheter för uthyrning. Hos oss kan du se alla lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Rikshem
Rikshem har ett stort utbud av hyresrätter i centrala Norrköping. Bostadsbeståndet är så stort att man nästan alltid söker nya hyresgäster till ett par lägenheter. I vår lägenhetslista kan du se Rikshems alla lediga lägenheter i Norrköping.

HSB
Om du är mellan 18-29 år har du förtur till HSBs ettor och tvåor. Bostadsföreningen HSB har ett stort utbud av hyresrätter på flera adresser i Norrköping. Vi oss kan de se HSBs alla ansökningsbara lägenheter och skicka din intresseanmälan.

Balder
Hyresvärden Balder har bostadsfastigheter på 12 adresser i Norrköping med till 100 lägenheter per fastighet. Om Balder har fått in en ledig lägenhet hittar du den i vår förteckning över ansökningsbara lägenheter i Norrköping.

Ståhl Fastigheter
Men nästan 2 000 lägenheter för uthyrning i Norrköping är Ståhl Fastigheter en av de viktigaste privata hyresvärdarna på bostadsmarknaden. Ståhl Fastigheter tar regelbundet in nya hyresgäster till sina lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Norrköping


Östgötaporten
Östgötaporten är en av de största privata hyresvärdarna i Norrköping med 1 900 lägenheter för uthyrning. Lägenheterna ligger i stadsdelarna Hageby, Innerstaden och Marielund. Östgötaporten söker regelbundet nya hyresgäster till sina lediga lägenheter.

Besöksadress Grundläggaregatan 3, Norrköping
E-post info@ostgotaporten.se
Telefon 011-473 55 00
Hemsida www.ostgotaporten.se


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning har 200 lägenheter för uthyrning i Norrköping. Man kan erbjuda 1-5 rumslägenheter. Som blivande hyresgäst bör du kunna uppvisa en positiv referens från en tidigare hyresvärd och ha en stabil inkomst.

Besöksadress Östra Promenaden 22, Norrköping
E-post info@bygg-gg.se
Telefon 011 - 36 46 80
Hemsida www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Gustafssons Bostäder är ett familjeägt fastighetsbolag med nära 300 hyreslägenheter i Norrköping. Om du vill hyra bostad visar du ditt intresse enklast genom att skicka ett e-mail eller ringa till bolaget.

Besöksadress N. Promenaden 131, Norrköping
E-post lasse@gustafssonsbostader.se
Telefon 011-18 12 62
Hemsida www.gustafssonsbostader.se


Harmén Fastigheter
Hyresvärden Harmén Fastigheter har lägenheter från 1 till 5 rum i storlek från 17 till 125 kvm. Totalt kan Harmén Fastigheter erbjuda 250 hyresrätter i Norrköping. Lägenheter ligger i stadsdelarna Centrala staden, Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill.

E-post info@harmen.se
Telefon 011-12 39 00
Hemsida www.harmen.se


Lundbergs
Lundbergs är en av de större hyresvärdarna i Norrköping med 1 700 lägenheter för uthyrning. Man tar regelbundet in ett par nya hyresgäster varje månad så hittar du inget du vill hyra nu kan du kontrollera utbudet igen om någon vecka.

E-post info@lundbergs.se
Telefon 011-21 65 00
Hemsida www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Lundströms Fastighetsförvaltning hyr ut 50 lägenheter i centrala staden i Norrköping. Lägenheter kan fås i storlek från 1 till 7 rum och kök. Lundströms tar gärna emot din intresseanmälan om du söker bostad.

Besöksadress Skolgatan 30, Norrköping
E-post info@lundstroms.se
Telefon 011286309
Hemsida www.lundstroms.se


Magnentus
Magnentus är en av de större privata hyresvärdarna i Norrköping med flera vackra och upprustade bostadsfastigheter i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du skicka en lägenhetsansökan och skriva en kort presentation om dig själv.

Besöksadress Drottninggatan 26, Norrköping
E-post info@magnentus.se
Telefon 011-237220
Hemsida www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Magnussons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med ett stort utbud av hyreslägenheter i centrala Norrköping. Skicka ett e-mail eller ring till Magnussons Fastigheter om du är intresserad av att hyra bostad.

Besöksadress Erik Exings gata 22, Norrköping
E-post info@magnussonsfast.se
Telefon 011 10 17 55
Hemsida www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
Nova Fastighetsförvaltning hyr ut ett bostadsbestånd om 30 000 kvm i Norrköping, lägenheterna ligger i stadsdelarna Haga, Oxelbergern, Skarphagen och på Söder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

E-post lotta.hjort@novafastighet.se
Telefon 011 - 47 08 003
Hemsida www.novafastighet.se


Estate Concierge
Estate Concierge arbear med fastighetsförvaltning med ansvar för uthyrning av lägenheter. Hos Estate Concierge finns lägenheter att hyra i bostadsområdena Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill i Norrköping. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Besöksadress Drottninggatan 20, Norrköping
E-post info@estatecon.se
Telefon 011-20 22 60
Hemsida www.estateconcierge.se


Strömtornet
I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor om fastigheterna är eller lägenheternas storlek kan du skicka ett e-mail med dina frågor.

E-post hasse.zetterstrand@stromtornet.se
Telefon 011-366619
Hemsida www.stromtornet.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
På Generalsgatan 37 i Norrköping hyr Stig Danielssons Fastighetsförvaltning ut 70 lägenheter. I närhet till Generalsgatan ligger Drottningsgatan och centralt belägna köpcentrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Besöksadress Generalsgatan 37a, Norrköping
E-post g37@krimarc.se
Telefon 011-18 44 74
Hemsida www.g37.se


TEA Fastigheter
Hyresvärden TEA Fastigheter har ett stort utbud av hyresrätter i stadsdelarna Oxelbergen och Söder. Man kan erbjuda 1 till 4 rumslägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail.

Besöksadress Husebygatan 4, Norrköping
E-post torvald.anderson@telia.com
Telefon 011-18 83 50
Hemsida www.teasfastigheter.se


Wibrant Fastigheter
I stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Skarphagen i Norrköping har privata hyresvärden Wibrant Fastigheter sammanlagt 224 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan med en beskrivning av vilken typ av lägenhet du söker och en kort beskrivning om dig själv.

Besöksadress Tenngatan 3, Norrköping
E-post wifast@euromail.se
Telefon 011-313410
Hemsida www.wibrantfastigheter.se


Bremström Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Om du är intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du anger din årsinkomst och anställningsform.

Besöksadress Sandgatan 12b, Norrköping
E-post bremstrom@bremstromfastigheter.se
Telefon 011 - 12 09 00
Hemsida www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
Westerberg Fastigheter är en av de stora familjeägda hyresvärdarna i Norrköping med 600 lägenheter för uthyrning. Westerberg har lägenheter även i Söderköping och Åby. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad så återkommer man till dig om det kommer in en lägenhet.

Besöksadress Hospitalsgatan 33, Norrköping
E-post anders@westerbergfastigheter.se
Telefon 011 - 18 13 40
Hemsida www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Fastighetsförvaltaren Berg & Co kan i Norrköping erbjuda hyreslägenheter på följande adresser: Gamla Övägen, Himmelstalundsvägen, Klockgjutaregatan, Lindövägen, Stensgatan och S:t Persgatan. Största bostadsfastigheten ligger på Himmelstalundsvägen med 7 våningar.

Besöksadress
E-post info@bergfastighet.se
Telefon 011-28 51 40
Hemsida www.bergfastighet.se


Brynet Fastigheter
Brynet är en av de mindre hyresvärdarna i Norrköping med 40 lägenheter i sitt bestånd. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du först lämna in en intresseanmälan där du skriver en kort personlig presentation.

E-post info@brynet.se
Telefon 013-310550
Hemsida www.brynet.se


FW-Fastigheter
Hos FW-Fastigheter finns ett blandat utbud av hyresfastigheter med lägenheter samt kommersiella fastigheter med kontor och butikslokaler. Totalt uppgår fastighetsytan till 50 000 kvm. Du som önskar hyra bostad (eller kontor eller annan lokal) lämnar en intresseanmälan.

Besöksadress Albrektsvägen 79, Norrköping
E-post info@fw-fastigheter.com
Telefon 011 14 41 00
Hemsida www.fw-fastigheter.com


Adekto
Adekto är en fastighetsförvaltare i Norrköping som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter åt fastighetsägare. Adekto söker regelbundet ett par nya hyresgäster varje månad.

Besöksadress Nygatan 136, Norrköping
E-post centrum@adekto.se
Telefon 011 133452
Hemsida www.adekto.se


Campus Fenix
Ett stenkast från universitetet i Norrköping ligger Campus Fenix. På Campus Fenis finns 60 studentlägenheter, i varje bostad finns egen dusch och pentry. Är du student och intresserad av att hyra kan du lämna en lägenhetsansökan.

Besöksadress Södra Promenaden 60, Norrköping
E-post info@campusfenix.se
Telefon 011-16 56 00
Hemsida www.campusfenix.se