1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrköping

Bevaka lediga lägenheter i Norrköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Norrköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Norrköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Norrköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 35 av 36 | Visa alla

Hyresbostäder
Kommunägda Hyresbostäder förvaltar 9 500 lägenheter i Norrköping och är stadens största fastighetsägare. Enligt hyresvärdens uthyrningspolicy har sökande under 24 år förtur till ungdomslägenheter. På Hyresbostader.se hittar du 17 lediga lägenheter.

Rikshem
Rikshem är en privat hyresvärd som har bestånd över hela landet. I Norrköping erbjuds hyreslägenheter i centrum och fyra områden strax utanför. Just nu hittar du 32 lediga lägenheter hos Rikshem som du kan ansöka på deras hemsida.

HSB
För att kunna ansöka om bostad hos HSB behöver du vara registrerad medlem på hyresvärdens hemsida (HSB.se). HSB-medlemmar i åldern 18-29 år har förtur till vakanta ettor och tvåor i Norrköping.

Balder
Rikstäckande hyresvärden Balder förvaltar bostäder i 12 kvarter i Norrköping med cirka 100 lägenheter per fastighet. I Norrköping förmedlar Balder vakanta lägenhet via marknadsplatsen HomeQ.se

Heimstaden
Heimstaden etablerade sig i Norrköping så sent som 2017 genom uppköp av lokala hyresvärden Ståhl Fastigheter. Eventuella lägenhetsvakanser hittar du på hyresvärdens hemsida Heimstaden.comFler privata hyresvärdar i Norrköping


Hembla
Hembla är en av stadens större privata hyresvärdar med cirka 2 300 hyreslägenheter i Norrköping. Lägenheterna återfinns i Marielund, Hageby och Norrköping stadskärna. På Hemblas hemsida han du se och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Grundläggaregatan 3, Norrköping
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@hembla.se
Hemsida: www.hembla.se/stadsdelar/norrkoping


Riksbyggen
I Norrköping har Riksbyggen 266 lägenheter som hyrs ut. De är samtliga belägna vid Nya Parken i staden. Du kan välja mellan lägenheter med 2-4 rum och kök. Majoriteten av lägenheterna i beståndet har egen uteplats eller balkong.

Adress: Bråddgatan 15, Norrköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/ostergotland


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsägare med bestånd i Norrköping och tre andra orter i Östergötland. Förvaltar fastigheter med lägenheter på 15 adresser utspridda över staden. Du som söker bostad är välkommen att skicka in en allmän intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Saltängsgatan 25, Norrköping
Telefon: 011 - 36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägt bostadsbolag som varit verksamma sedan 1978. Förvaltar i Norrköping ett större antal fastigheter med hyresrätter. Lägenheterna är belägna i flertalet av stadens områden, bland annat i Haga, Nordantill, Söderstaden och Gamla Staden.

Adress: Norra Promenaden 131, Norrköping
Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


FF Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare med uppdrag från flera hyresvärdar i Norrköping att ta hand om förvaltning och uthyrning av deras lägenheter. Bostadsförmedlingen via FF-Fastighetsservice.se är relativt okänd och du har viss möjlighet att hitta vakanta lägenheter med lägre söktryck.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


Harmén Fastigheter
Fastighetsbolaget är familjeägt och har ett bestånd på cirka 200 hyreslägenheter i Norrköping. Lägenheterna är fördelade mellan 14 fastigheter i centrala delarna av staden. Hyresvärden önskar att blivande hyresgäster har ordnad ekonomi, fast anställning och goda referenser.

E-post: info@harmen.se
Hemsida: www.harmen.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Norrköpings största privata hyresvärdar med 1 700 hyresrätter i beståndet. Just nu planerar hyresvärden för nyproduktion av 400 hyresrätter i stadsdelen Kvarnbacken. Lundbergs kommer ha behov av att ta in många nya hyresgäster i takt med att fastigheterna färdigställs.

Adress: Olai Kyrkogata 40, Norrköping
Telefon: 011-21 65 00
E-post: info@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 50 attraktiva lägenheter i centrala Norrköping. Lundströms har telefontid måndag och onsdag kl 10:00-12:00 samt tisdag och torsdag kl 13:30-15:30 då intresserade kan höra av sig för lägenhetsuthyrning.

Adress: Skolgatan 30, Norrköping
Telefon: 011-28 63 00
E-post: info@lundstroms.se
Hemsida: www.lundstroms.se


Magnentus
Magnentus är en av de större privata hyresvärdarna i Norrköping med flera vackra och upprustade bostadsfastigheter i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du skicka en lägenhetsansökan och skriva en kort presentation om dig själv.

Adress: Drottninggatan 26, Norrköping
Telefon: 011-23 72 20
E-post: info@magnentus.se
Hemsida: www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Magnussons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med ett stort utbud av hyreslägenheter i centrala Norrköping. Skicka ett e-mail eller ring till Magnussons Fastigheter om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Dragsgatan 11 A, Norrköping
Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
Nova Fastighetsförvaltning hyr ut ett bostadsbestånd om 30 000 kvm i Norrköping, lägenheterna ligger i stadsdelarna Haga, Oxelbergern, Skarphagen och på Söder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 011 – 47 08 003
E-post: novafastighet@novafastighet.se
Hemsida: www.novafastighet.se


Estate Concierge
Estate Concierge arbear med fastighetsförvaltning med ansvar för uthyrning av lägenheter. Hos Estate Concierge finns lägenheter att hyra i bostadsområdena Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill i Norrköping. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Risängsgatan 21, Norrköping
Telefon: 011-20 22 60
E-post: info@estatecon.se
Hemsida: www.estateconcierge.se


Strömtornet
I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor om fastigheterna eller lägenheternas storlek kan du skicka ett e-mail med dina frågor.

Telefon: 070-788 66 19
E-post: info@stromtornet.se
Hemsida: www.stromtornet.se


Söderstaden
I Norrköpings absoluta centrum förvaltar Söderstaden 50 lägenheter. I närheten av fastigheterna ligger ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Söderstaden dig om man kan erbjuda en lägenhet.

Adress: Sjötullsgatan 9, Norrköping
Telefon: 010-703 71 66
E-post: info@soderstad.se
Hemsida: www.soderstad.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
På Generalsgatan 37 i Norrköping hyr Stig Danielssons Fastighetsförvaltning ut 70 lägenheter. I närhet till Generalsgatan ligger Drottningsgatan och centralt belägna köpcentrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Generalsgatan 37a, Norrköping
Telefon: 011-18 44 74
E-post: g37@krimarc.se
Hemsida: www.g37.se


TEA Fastigheter
Hyresvärden TEA Fastigheter har ett stort bestånd av hyresrätter i stadsdelarna Oxelbergen och Söder. Man förvaltar 1 till 4 rumslägenheter. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail.

Adress: Husebygatan 4, Norrköping
Telefon: 011-18 83 50
E-post: lottie@teasfastigheter.se
Hemsida: www.teasfastigheter.se


Wibrant Fastigheter
I stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Skarphagen i Norrköping har privata hyresvärden Wibrant Fastigheter sammanlagt 224 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan med en beskrivning av vilken typ av lägenhet du söker och en kort beskrivning om dig själv.

Adress: Tenngatan 3, Norrköping
Telefon: 011-31 34 10
Hemsida: www.wibrantfastigheter.se


Murgröna Fastigheter
Privata fastighetsägaren Murgröna förvaltar hyresrätter med gångavstånd till centrum och universitetet. Samtliga fastigheter har innergård och välutrustade tvättstugor. Kabel-TV ingår i månadshyran. Förfrågningar om lediga lägenheter mottas per telefon eller e-post.

Telefon: 013-17 88 05
E-post: kontakt@murgrona.se
Hemsida: www.murgrona.se


Bremström Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Om du är intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du anger din årsinkomst och anställningsform.

Adress: Sandgatan 12 B, Norrköping
Telefon: 011 - 12 09 00
E-post: bremstrom@bremstromfastigheter.se
Hemsida: www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
Familjeägda hyresvärden Westerberg är en av Norrköpings större hyresvärdar med 600 lägenheter. Westerberg förvaltar hyresrätter i stadsdelarna Kneippen, Nordantill, Söder och Östantill. Lämna en intresseanmälan så blir du kontaktad när en ledig lägenhet kommer in.

Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping
Telefon: 011-181 340
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Erbjuder bostadsfastigheter i centrala Norrköping och på Söder samt stadsdelen Haga. Största fastigheten ligger på Himmelstalundsvägen och är ett 7-våningshus med utsikt över ett villakvarter. Flera av fastigheterna har stor gemensam trädgård utanför ingången.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Eklöf Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med hyresrätter i stadsdelarna Haga, Kneippen, Nordantill och Oxelbergen. Du kan lämna en intresseanmälan för den stadsdel du önskar bo i. Av uthyrningspolicyn framgår att rökförbud råder i samtliga lägenheter.

Telefon: 011-28 58 50
E-post: kundtjanst@eklofab.se
Hemsida: www.ekloffastigheter.com


Adekto
Fastighetsförvaltaren Adekto ansvarar för skötsel och uthyrning av lägenheter åt ett par privata hyresvärdar i Norrköping. Via Adekto hyrs varje månad ett par centralt belägna hyresrätter ut.

Adress: Nygatan 138, Norrköping
Telefon: 011-13 34 52
E-post: centrum@adekto.se
Hemsida: www.adekto.se


Hantverkets bostadsstiftelse
Stiftelse som förvaltar 219 lägenheter i för uthyrning till personer som fyllt 50 år. Från bostadsområdet Lida Kullar är det promenadavstånd till shoppingcentret Mirum Galleria. Området består av 48 ettor, 48 tvåor och 76 trerumslägenheter.

Adress: Lidaleden 47, Norrköping
Telefon: 011-14 00 40
E-post: info@lidakullar.se
Hemsida: www.lidakullar.se


Campus Fenix
I Norrköpings gamla centrallasarett, ett stenkast från universitetet, ligger idag Campus Fenix. Här finns 35 studentlägenheter med egen dush/wc och litet pentry. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-tv och bredband. Lägenheterna kan enbart ansökas av studenter.

Telefon: 011-16 56 00
E-post: info@campusfenix.se
Hemsida: www.campusfenix.se/studentrum.htm


Subnova Trivselfastigheter
Förvaltar 114 lägenheter samt 29 radhus i stadsdelen Hageby samt ytterligare 350 radhus i Norra Atrium. Subnova är en av få hyresvärdar i Norrköping som i sitt bestånd äger och hyr ut radhus. Subnova är en populär hyresvärd för barnfamiljer.

Adress: Navestadsgatan 38b, Norrköping
Telefon: 011-14 54 99
E-post: info@subnova.se
Hemsida: www.subnova.se


Brabo
Fastighetsägaren BraBo är främst inriktat på Stockholmsregionen men har nyligen byggt 47 hyresrätter i stadsdelen Lindö i Norrköping. Om du vill ansöka om att hyra någon av dessa lägenheter kan du skicka ett e-mail eller ringa till dem på 0720-50 22 80.

Telefon: 08-654 29 80
E-post: info@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se


Botrygg
Privat fastighetsägare som i Norrköping förvaltar både bostadsrätter och hyresrätter. Lägenheter för uthyrning hittas på Trädgårdsgatan och Luntgatan. Av Botrygg kan du hyra lägenheter upp till femrummare. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig som bostadssökande.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Gamlebro
I fastigheten Yllefabriken i Norrköping förvaltar Gamlebro bostads- och hyresrätter. 57 lägenheter hyrs ut och de har 1-4 rum och kök. Lägenheterna är moderna och byggda med kvalitet. Hyresbostäderna är belägna i fastighetens fyra översta våningar.

Telefon: 011-21 16 92
E-post: info@yllefabriken.se
Hemsida: www.yllefabriken.se


Westergren Förvaltning
Privat fastighetsbolag som arbetar på uppdrag av fastighetsägare där man bland annat sköter uthyrning av lokaler och lägenheter. I Norrköping hyrs lägenheter ut på två adresser, totalt 50 bostäder. Lägenheterna är i storlek 1-5 rum och kök.

Telefon: 013- 341 05 70
E-post: info@wflinkoping.se
Hemsida: www.wflinkoping.se