1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrköping

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Norrköping

Via oss kan du söka 81 lediga lägenheter i Norrköping och komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Du kan fritt välja bland de lediga lägenheter som finns listade i Norrköping. Som medlem får du även automatiskt e-mail direkt när en ledig lägenhet läggs ut i Norrköping.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Fast anställd takläggare söker 2a gärna centralt
Sökes: Förstahand | 2 rum

Lägenhet sökes i Norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 8000 kr

Systemutvecklare i Norrköping söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 6000 kr

Sök 3 eller fyran i norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 100 m2 | Maxhyra 11000 kr

Jurist söker en 2:a alt. 3:a centralt i Norrköping
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Visar 26 av 43 | Visa alla

Hyresbostäder
Kommunala hyresvärden Hyresbostäder har alltid ett stort utbud av lediga lägenheter i Norrköping. Totalt finns 9 500 lägenheter för uthyrning. Hos oss kan du se alla lägenheter som man söker nya hyresgäster till.

Rikshem
Rikshem har ett stort utbud av hyresrätter i centrala Norrköping. Bostadsbeståndet är så stort att man nästan alltid söker nya hyresgäster till ett par lägenheter. I vår lägenhetslista kan du se Rikshems alla lediga lägenheter i Norrköping.

HSB
Om du är mellan 18-29 år har du förtur till HSBs ettor och tvåor. Bostadsföreningen HSB har ett stort utbud av hyresrätter på flera adresser i Norrköping. Vi oss kan de se HSBs alla ansökningsbara lägenheter och skicka din intresseanmälan.

Balder
Hyresvärden Balder har bostadsfastigheter på 12 adresser i Norrköping med till 100 lägenheter per fastighet. Om Balder har fått in en ledig lägenhet hittar du den i vår förteckning över ansökningsbara lägenheter i Norrköping.

Ståhl Fastigheter
Men nästan 2 000 lägenheter för uthyrning i Norrköping är Ståhl Fastigheter en av de viktigaste privata hyresvärdarna på bostadsmarknaden. Ståhl Fastigheter tar regelbundet in nya hyresgäster till sina lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Norrköping


Östgötaporten
Östgötaporten förvaltar 2 300 hyreslägenheter i Norrköping. Bostäderna ligger i Hageby, Marielund och Innerstaden. När en hyresgäst flyttar ut renoverar Östgötaporten lägenheten till nyskick innan den nya hyresgästen flyttar in.

Adress: Grundläggaregatan 3, Norrköping
Telefon: 011-473 55 00
E-post: info@ostgotaporten.se
Hemsida: www.ostgotaporten.se


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 200 lägenheter i centrala Norrköping i stadsdelarna Haga, Vasastaden och Söderstaden. Sökande bör kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd. Bostäder finns i storlek från en till fem RoK.

Adress: Östra Promenaden 22, Norrköping
Telefon: 011 - 36 46 80
E-post: info@bygg-gg.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägda hyresvärden Gustafsson Bostäder hyr ut 300 lägenheter i Norrköping. Hyresvärden har bostadsfastigheter i stadsdelarna Haga, Gamla Staden och Väster.

Adress: N. Promenaden 131, Norrköping
Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Harmén Fastigheter
Harmen Fastigheter förvaltar 250 hyresrätter i Norrköping och kan erbjuda bostäder i Centrala staden, Kneippen, Norr och Söderstaden. Lägenheterna är från 1 rum om 17 kvm till 5 rum om 125 kvm.

Telefon: 011-12 39 00
E-post: info@harmen.se
Hemsida: www.harmen.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Norrköpings största privata hyresvärdar med 1 700 hyresrätter i beståndet. Just nu planerar hyresvärden för nyproduktion av 400 hyresrätter i stadsdelen Kvarnbacken. Lundbergs kommer ha behov av att ta in många nya hyresgäster i takt med att fastigheterna färdigställs.

Adress: Olai Kyrkogata 40, Norrköping
Telefon: 011-21 65 00
E-post: info@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 50 attraktiva lägenheter i centrala Norrköping. Lundströms har telefontid måndag och onsdag kl 10:00-12:00 samt tisdag och torsdag kl 13:30-15:30 då intresserade kan höra av sig för lägenhetsuthyrning.

Adress: Skolgatan 30, Norrköping
Telefon: 011286309
E-post: info@lundstroms.se
Hemsida: www.lundstroms.se


Magnentus
Magnentus är en av de större privata hyresvärdarna i Norrköping med flera vackra och upprustade bostadsfastigheter i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du skicka en lägenhetsansökan och skriva en kort presentation om dig själv.

Adress: Drottninggatan 26, Norrköping
Telefon: 011-237220
E-post: info@magnentus.se
Hemsida: www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Magnussons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med ett stort utbud av hyreslägenheter i centrala Norrköping. Skicka ett e-mail eller ring till Magnussons Fastigheter om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Erik Exings gata 22, Norrköping
Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
Nova Fastighetsförvaltning hyr ut ett bostadsbestånd om 30 000 kvm i Norrköping, lägenheterna ligger i stadsdelarna Haga, Oxelbergern, Skarphagen och på Söder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 011 - 47 08 003
E-post: lotta.hjort@novafastighet.se
Hemsida: www.novafastighet.se


Estate Concierge
Estate Concierge arbear med fastighetsförvaltning med ansvar för uthyrning av lägenheter. Hos Estate Concierge finns lägenheter att hyra i bostadsområdena Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill i Norrköping. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Drottninggatan 20, Norrköping
Telefon: 011-20 22 60
E-post: info@estatecon.se
Hemsida: www.estateconcierge.se


Strömtornet
I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor om fastigheterna är eller lägenheternas storlek kan du skicka ett e-mail med dina frågor.

Telefon: 011-366619
E-post: hasse.zetterstrand@stromtornet.se
Hemsida: www.stromtornet.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
På Generalsgatan 37 i Norrköping hyr Stig Danielssons Fastighetsförvaltning ut 70 lägenheter. I närhet till Generalsgatan ligger Drottningsgatan och centralt belägna köpcentrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Generalsgatan 37a, Norrköping
Telefon: 011-18 44 74
E-post: g37@krimarc.se
Hemsida: www.g37.se


TEA Fastigheter
Hyresvärden TEA Fastigheter har ett stort utbud av hyresrätter i stadsdelarna Oxelbergen och Söder. Man kan erbjuda 1 till 4 rumslägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail.

Adress: Husebygatan 4, Norrköping
Telefon: 011-18 83 50
E-post: torvald.anderson@telia.com
Hemsida: www.teasfastigheter.se


Wibrant Fastigheter
I stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Skarphagen i Norrköping har privata hyresvärden Wibrant Fastigheter sammanlagt 224 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan med en beskrivning av vilken typ av lägenhet du söker och en kort beskrivning om dig själv.

Adress: Tenngatan 3, Norrköping
Telefon: 011-313410
E-post: wifast@euromail.se
Hemsida: www.wibrantfastigheter.se


Bremström Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Om du är intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du anger din årsinkomst och anställningsform.

Adress: Sandgatan 12b, Norrköping
Telefon: 011 - 12 09 00
E-post: bremstrom@bremstromfastigheter.se
Hemsida: www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
Westerberg Fastigheter är en av de stora familjeägda hyresvärdarna i Norrköping med 600 lägenheter för uthyrning. Westerberg har lägenheter även i Söderköping och Åby. Gör en intresseanmälan om du vill hyra bostad så återkommer man till dig om det kommer in en lägenhet.

Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping
Telefon: 011 - 18 13 40
E-post: anders@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Fastighetsförvaltaren Berg & Co kan i Norrköping erbjuda hyreslägenheter på följande adresser: Gamla Övägen, Himmelstalundsvägen, Klockgjutaregatan, Lindövägen, Stensgatan och S:t Persgatan. Största bostadsfastigheten ligger på Himmelstalundsvägen med 7 våningar.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Brynet Fastigheter
Brynet är en av de mindre hyresvärdarna i Norrköping med 40 lägenheter i sitt bestånd. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du först lämna in en intresseanmälan där du skriver en kort personlig presentation.

Telefon: 013-310550
E-post: info@brynet.se
Hemsida: www.brynet.se


FW-Fastigheter
Hos FW-Fastigheter finns ett blandat utbud av hyresfastigheter med lägenheter samt kommersiella fastigheter med kontor och butikslokaler. Totalt uppgår fastighetsytan till 50 000 kvm. Du som önskar hyra bostad (eller kontor eller annan lokal) lämnar en intresseanmälan.

Adress: Albrektsvägen 79, Norrköping
Telefon: 011 14 41 00
E-post: info@fw-fastigheter.com
Hemsida: www.fw-fastigheter.com


Adekto
Adekto är en fastighetsförvaltare i Norrköping som ansvarar för allt från fastighetsunderhåll till uthyrning av lägenheter åt fastighetsägare. Adekto söker regelbundet ett par nya hyresgäster varje månad.

Adress: Nygatan 136, Norrköping
Telefon: 011 133452
E-post: centrum@adekto.se
Hemsida: www.adekto.se


Campus Fenix
Ett stenkast från universitetet i Norrköping ligger Campus Fenix. På Campus Fenis finns 60 studentlägenheter, i varje bostad finns egen dusch och pentry. Är du student och intresserad av att hyra kan du lämna en lägenhetsansökan.

Adress: Södra Promenaden 60, Norrköping
Telefon: 011-16 56 00
E-post: info@campusfenix.se
Hemsida: www.campusfenix.se