1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrköping

Alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Norrköping

Via Hyrabostad.se hittar du just nu 140 lediga lägenheter i Norrköping och kan komma i kontakt med alla privata hyresvärdar. Som medlem får du automatiskt e-mail direkt när en ledig lägenhet läggs ut i Norrköping som stämmer in på dina önskemål.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Masterstudent söker bostad i Norrköping
Sökes: Förstahand | 25 m2 | Maxhyra 6000 kr

Lärarstudent söker 2a i centrala Norrköping
Sökes: Förstahand | 2 rum | Maxhyra 6000 kr

Gift par söker en 2:a
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 7000 kr

Skötsam och lugn familj från Vimmerby söker stor 2:a, eller 3:a-4:a i Norrköping.
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

20 årig tjej söker lägenhet
Sökes: Förstahand

Hyresvärdar


Visar 31 av 44 | Visa alla

Hyresbostäder
Kommunägda Hyresbostäder har 9 500 lägenheter i Norrköping och är stadens största fastighetsägare. I beståndet finns idag 17 lediga lägenheter. Sökande under 24 år har förtur till ungdomslägenheter.

Rikshem
Privata hyresvärden Rikshem har flera bostadsfastigheter i centrala Norrköping. Just nu kan du välja mellan 25 lediga lägenheter. Du är välkommen att skicka en ansökan för de lägenheter som matchar dina önskemål.

HSB
Sökande mellan 18 - 29 år har förtur till HSBs lediga ettor och tvåor i Norrköping. Flera av lägenheterna ligger i stadskärnan i fastigheter med vackra fasader. Registrerar du dig som bosparare och är under 29 år har du god chans att bli erbjuden hyreslägenhet.

Balder
Rikstäckande hyresvärden Balder förvaltar bostäder i 12 kvarter i Norrköping med cirka 100 lägenheter per fastighet. Som hyresgäst hos Balder, med bostäder över hela Sverige, kan du genomföra ett internt lägenhetsbyte om du i framtiden önskar flytta till en annan stad.

Heimstaden
Heimstaden etablerade sig i Norrköping så sent som 2017 genom uppköp av lokala hyresvärden Ståhl Fastigheter. Hos Heimstaden kan du idag ansöka om 5 lediga lägenheter. Bostäderna är lokaliserade till centrum.Fler privata hyresvärdar i Norrköping


Östgötaporten
Östgötaporten förvaltar 2 300 hyreslägenheter i Norrköping. Bostäderna ligger i Hageby, Marielund och Innerstaden. När en hyresgäst flyttar ut renoverar Östgötaporten lägenheten till nyskick innan den nya hyresgästen flyttar in.

Adress: Grundläggaregatan 3, Norrköping
Telefon: 011-473 55 00
E-post: info@ostgotaporten.se
Hemsida: www.ostgotaporten.se


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 200 lägenheter i centrala Norrköping i stadsdelarna Haga, Vasastaden och Söderstaden. Sökande bör kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd. Bostäder finns i storlek från en till fem RoK.

Adress: Saltängsgatan 25, Norrköping
Telefon: 011 - 36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägda hyresvärden Gustafsson Bostäder hyr ut 300 lägenheter i Norrköping. Hyresvärden har bostadsfastigheter i stadsdelarna Haga, Gamla Staden och Väster.

Adress: Norra Promenaden 131, Norrköping
Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


FF Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare med uppdrag från flera hyresvärdar i Norrköping att ta hand om förvaltning och uthyrning av deras lägenheter. Bostadsförmedlingen via FF-Fastighetsservice är relativt okänd och du har god chans att hitta vakanta lägenheter med lågt söktryck.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


Harmén Fastigheter
Harmen Fastigheter förvaltar 250 hyresrätter i Norrköping och kan erbjuda bostäder i Centrala staden, Kneippen, Norr och Söderstaden. Lägenheterna är från 1 rum om 17 kvm till 5 rum om 125 kvm.

E-post: info@harmen.se
Hemsida: www.harmen.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Norrköpings största privata hyresvärdar med 1 700 hyresrätter i beståndet. Just nu planerar hyresvärden för nyproduktion av 400 hyresrätter i stadsdelen Kvarnbacken. Lundbergs kommer ha behov av att ta in många nya hyresgäster i takt med att fastigheterna färdigställs.

Adress: Olai Kyrkogata 40, Norrköping
Telefon: 011-21 65 00
E-post: birgitta.fredriksson@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 50 attraktiva lägenheter i centrala Norrköping. Lundströms har telefontid måndag och onsdag kl 10:00-12:00 samt tisdag och torsdag kl 13:30-15:30 då intresserade kan höra av sig för lägenhetsuthyrning.

Adress: Skolgatan 30, Norrköping
Telefon: 011-28 63 00
E-post: info@lundstroms.se
Hemsida: www.lundstroms.se


Magnentus
Magnentus är en av de större privata hyresvärdarna i Norrköping med flera vackra och upprustade bostadsfastigheter i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du skicka en lägenhetsansökan och skriva en kort presentation om dig själv.

Adress: Drottninggatan 26, Norrköping
Telefon: 011-237220
E-post: info@magnentus.se
Hemsida: www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Magnussons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med ett stort utbud av hyreslägenheter i centrala Norrköping. Skicka ett e-mail eller ring till Magnussons Fastigheter om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Erik Exings gata 22, Norrköping
Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
Nova Fastighetsförvaltning hyr ut ett bostadsbestånd om 30 000 kvm i Norrköping, lägenheterna ligger i stadsdelarna Haga, Oxelbergern, Skarphagen och på Söder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 011 - 47 08 003
E-post: novafastighet@novafastighet.se
Hemsida: www.novafastighet.se


Estate Concierge
Estate Concierge arbear med fastighetsförvaltning med ansvar för uthyrning av lägenheter. Hos Estate Concierge finns lägenheter att hyra i bostadsområdena Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill i Norrköping. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Risängsgatan 21, Norrköping
Telefon: 011-20 22 60
E-post: info@estatecon.se
Hemsida: www.estateconcierge.se


Strömtornet
I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor om fastigheterna är eller lägenheternas storlek kan du skicka ett e-mail med dina frågor.

Telefon: 011-366619
E-post: hasse.zetterstrand@stromtornet.se
Hemsida: www.stromtornet.se


Söderstaden
I Norrköpings absoluta centrum förvaltar Söderstaden 50 lägenheter. I närheten av fastigheterna ligger ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Söderstaden dig om man kan erbjuda en lägenhet.

Adress: Sjötullsgatan 9, Norrköping
Telefon: 010-703 71 66
E-post: info@soderstad.se
Hemsida: www.soderstad.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
På Generalsgatan 37 i Norrköping hyr Stig Danielssons Fastighetsförvaltning ut 70 lägenheter. I närhet till Generalsgatan ligger Drottningsgatan och centralt belägna köpcentrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Generalsgatan 37a, Norrköping
Telefon: 011-18 44 74
E-post: g37@krimarc.se
Hemsida: www.g37.se


TEA Fastigheter
Hyresvärden TEA Fastigheter har ett stort utbud av hyresrätter i stadsdelarna Oxelbergen och Söder. Man kan erbjuda 1 till 4 rumslägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail.

Adress: Husebygatan 4, Norrköping
Telefon: 011-18 83 50
E-post: lottie@teasfastigheter.se
Hemsida: www.teasfastigheter.se


Wibrant Fastigheter
I stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Skarphagen i Norrköping har privata hyresvärden Wibrant Fastigheter sammanlagt 224 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan med en beskrivning av vilken typ av lägenhet du söker och en kort beskrivning om dig själv.

Adress: Tenngatan 3, Norrköping
Telefon: 011-31 34 10
Hemsida: www.wibrantfastigheter.se


Murgröna Fastigheter
Privata fastighetsägaren Murgröna förvaltar hyresrätter med gångavstånd till centrum och universitetet. Samtliga fastigheter har innergård och välutrustade tvättstugor. Kabel-TV ingår i månadshyran. Förfrågningar om lediga lägenheter mottas per telefon eller e-post.

Telefon: 013-17 88 05
E-post: kontakt@murgrona.se
Hemsida: www.murgrona.se


Bremström Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Om du är intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du anger din årsinkomst och anställningsform.

Adress: Sandgatan 12b, Norrköping
Telefon: 011 - 12 09 00
E-post: bremstrom@bremstromfastigheter.se
Hemsida: www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
Familjeägda hyresvärden Westerberg är en av Norrköpings större hyresvärdar med 600 lägenheter. Westerberg kan erbjuda hyresrätter i stadsdelarna Kneippen, Nordantill, Söder och Östantill. Lämna en intresseanmälan så blir du kontaktad när en ledig lägenhet kommer in.

Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping
Telefon: 011-181 340
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Erbjuder bostadsfastigheter i centrala Norrköping och på Söder samt stadsdelen Haga. Största fastigheten ligger på Himmelstalundsvägen och är ett 7-våningshus med utsikt över ett villakvarter. Flera av fastigheterna har stor gemensam trädgård utanför ingången.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Eklöf Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med hyresrätter i stadsdelarna Haga, Kneippen, Nordantill och Oxelbergen. Du kan lämna en intresseanmälan för den stadsdel du önskar bo i. Av uthyrningspolicyn framgår att rökförbud råder i samtliga lägenheter.

Telefon: 011-28 58 50
E-post: evelina@eklofab.se
Hemsida: www.ekloffastigheter.com


Adekto
Fastighetsförvaltaren Adekto ansvarar för skötsel och uthyrning av lägenheter åt ett par privata hyresvärdar i Norrköping. Via Adekto hyrs varje månad ett par centralt belägna hyresrätter ut.

Adress: Nygatan 136, Norrköping
Telefon: 011-13 34 52
E-post: centrum@adekto.se
Hemsida: www.adekto.se


Hantverkets bostadsstiftelse
Stiftelse som förvaltar 219 lägenheter i för uthyrning till personer som fyllt 50 år. Från bostadsområdet Lida Kullar är det promenadavstånd till shoppingcentret Mirum Galleria. Området består av 48 ettor, 48 tvåor och 76 trerumslägenheter.

Adress: Lidaleden 47, 603 81 Norrköping
Telefon: 011-14 00 40
Hemsida: www.lidakullar.se


Campus Fenix
I Norrköpings gamla centrallasarett, ett stenkast från universitetet, ligger idag Campus Fenix. Här finns 35 studentlägenheter med egen dush/wc och litet pentry. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-tv och bredband. Lägenheterna kan enbart ansökas av studenter.

Adress: Södra Promenaden 60, Norrköping
Telefon: 011-16 56 00
E-post: info@campusfenix.se
Hemsida: campusfenix.se/studentrum.htm


Subnova Trivselfastigheter
Förvaltar 114 lägenheter samt 29 radhus i stadsdelen Hageby samt ytterligare 350 radhus i Norra Atrium. Subnova är en av få hyresvärdar i Norrköping som kan erbjuda radhus som hyresrätter. Subnova är en populär hyresvärd för barnfamiljer.

Adress: Navestadsgatan 38b, Norrköping
Telefon: 011-14 54 99
E-post: info@subnova.se
Hemsida: www.subnova.se


Brabo
Fastighetsägaren BraBo är främst inriktat på Stockholmsregionen men har nyligen byggt 47 hyresrätter i stadsdelen Lindö i Norrköping. Om du vill ansöka om att hyra någon av dessa lägenheter kan du skicka ett e-mail eller ringa till dem på 0720-50 22 80.

Telefon: 08-654 29 80
E-post: hyresgast@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se