1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Norrköping

Bevaka lediga lägenheter i Norrköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Norrköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Norrköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Norrköping
Sökes: Förstahand | 3 rum

Ung tjej söker 2:a i Norrköping
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Norrköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 31 av 44 | Visa alla

Hyresbostäder
Kommunägda Hyresbostäder förvaltar 9 500 lägenheter i Norrköping och är stadens största fastighetsägare. Enligt hyresvärdens uthyrningspolicy har sökande under 24 år förtur till ungdomslägenheter. På Hyresbostader.se hittar du 16 lediga lägenheter.

Rikshem
Privata hyresvärden Rikshem förvaltar ett brett utbud av bostadsfastigheter i centrala Norrköping. På Rikshems hemsida kan du se och ansöka om 42 lediga lägenheter i Norrköping.

HSB
För att kunna ansöka om bostad hos HSB behöver du vara registrerad medlem på hyresvärdens hemsida (HSB.se). HSB-medlemmar i åldern 18-29 år har förtur till vakanta ettor och tvåor i Norrköping.

Balder
Rikstäckande hyresvärden Balder förvaltar bostäder i 12 kvarter i Norrköping med cirka 100 lägenheter per fastighet. I Norrköping förmedlar Balder vakanta lägenhet via marknadsplatsen HomeQ.se

Heimstaden
Heimstaden etablerade sig i Norrköping så sent som 2017 genom uppköp av lokala hyresvärden Ståhl Fastigheter. Eventuella lägenhetsvakanser hittar du på hyresvärdens hemsida Heimstaden.comFler privata hyresvärdar i Norrköping


Östgötaporten
Östgötaporten förvaltar 2 300 hyreslägenheter i Norrköping. Bostäderna ligger i Hageby, Marielund och Innerstaden. När en hyresgäst flyttar ut renoverar Östgötaporten lägenheten till nyskick innan den nya hyresgästen flyttar in.

Adress: Grundläggaregatan 3, Norrköping
Telefon: 011-473 55 00
E-post: info@ostgotaporten.se
Hemsida: www.ostgotaporten.se


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 200 lägenheter i centrala Norrköping i stadsdelarna Haga, Vasastaden och Söderstaden. Sökande bör kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd. Bostäder finns i storlek från en till fem RoK.

Adress: Saltängsgatan 25, Norrköping
Telefon: 011 - 36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägda hyresvärden Gustafsson Bostäder hyr ut 300 lägenheter i Norrköping. Hyresvärden har bostadsfastigheter i stadsdelarna Haga, Gamla Staden och Väster.

Adress: Norra Promenaden 131, Norrköping
Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


FF Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare med uppdrag från flera hyresvärdar i Norrköping att ta hand om förvaltning och uthyrning av deras lägenheter. Bostadsförmedlingen via FF-Fastighetsservice.se är relativt okänd och du har viss möjlighet att hitta vakanta lägenheter med lägre söktryck.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


Harmén Fastigheter
Harmen Fastigheter förvaltar 250 hyresrätter i Norrköping i stadsdelarna Kneippen, Norr och Söderstaden. Lägenheterna finns i storlek från 1 rum om 17 kvm till 5 rum om 125 kvm.

E-post: info@harmen.se
Hemsida: www.harmen.se


Lundbergs
Lundbergs är en av Norrköpings största privata hyresvärdar med 1 700 hyresrätter i beståndet. Just nu planerar hyresvärden för nyproduktion av 400 hyresrätter i stadsdelen Kvarnbacken. Lundbergs kommer ha behov av att ta in många nya hyresgäster i takt med att fastigheterna färdigställs.

Adress: Olai Kyrkogata 40, Norrköping
Telefon: 011-21 65 00
E-post: birgitta.fredriksson@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med 50 attraktiva lägenheter i centrala Norrköping. Lundströms har telefontid måndag och onsdag kl 10:00-12:00 samt tisdag och torsdag kl 13:30-15:30 då intresserade kan höra av sig för lägenhetsuthyrning.

Adress: Skolgatan 30, Norrköping
Telefon: 011-28 63 00
E-post: info@lundstroms.se
Hemsida: www.lundstroms.se


Magnentus
Magnentus är en av de större privata hyresvärdarna i Norrköping med flera vackra och upprustade bostadsfastigheter i stadskärnan. Om du vill hyra bostad kan du skicka en lägenhetsansökan och skriva en kort presentation om dig själv.

Adress: Drottninggatan 26, Norrköping
Telefon: 011-237220
E-post: info@magnentus.se
Hemsida: www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Magnussons Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med ett stort utbud av hyreslägenheter i centrala Norrköping. Skicka ett e-mail eller ring till Magnussons Fastigheter om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Erik Exings gata 22, Norrköping
Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
Nova Fastighetsförvaltning hyr ut ett bostadsbestånd om 30 000 kvm i Norrköping, lägenheterna ligger i stadsdelarna Haga, Oxelbergern, Skarphagen och på Söder. Fyll i en intresseanmälan om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 011 - 47 08 003
E-post: novafastighet@novafastighet.se
Hemsida: www.novafastighet.se


Estate Concierge
Estate Concierge arbear med fastighetsförvaltning med ansvar för uthyrning av lägenheter. Hos Estate Concierge finns lägenheter att hyra i bostadsområdena Haga, Nordantill, Oxelbergen, Söderstaden och Östantill i Norrköping. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Adress: Risängsgatan 21, Norrköping
Telefon: 011-20 22 60
E-post: info@estatecon.se
Hemsida: www.estateconcierge.se


Strömtornet
I stadsdelarna Haga, Klingsberg och Oxelbergen i Norrköping har hyresvärden Strömtornet totalt 76 lägenheter för uthyrning. Om du har frågor om fastigheterna är eller lägenheternas storlek kan du skicka ett e-mail med dina frågor.

Telefon: 011-366619
E-post: hasse.zetterstrand@stromtornet.se
Hemsida: www.stromtornet.se


Söderstaden
I Norrköpings absoluta centrum förvaltar Söderstaden 50 lägenheter. I närheten av fastigheterna ligger ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar Söderstaden dig om man kan erbjuda en lägenhet.

Adress: Sjötullsgatan 9, Norrköping
Telefon: 010-703 71 66
E-post: info@soderstad.se
Hemsida: www.soderstad.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
På Generalsgatan 37 i Norrköping hyr Stig Danielssons Fastighetsförvaltning ut 70 lägenheter. I närhet till Generalsgatan ligger Drottningsgatan och centralt belägna köpcentrum. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Generalsgatan 37a, Norrköping
Telefon: 011-18 44 74
E-post: g37@krimarc.se
Hemsida: www.g37.se


TEA Fastigheter
Hyresvärden TEA Fastigheter har ett stort bestånd av hyresrätter i stadsdelarna Oxelbergen och Söder. Man förvaltar 1 till 4 rumslägenheter. Om du vill hyra bostad skall du ringa till bolaget eller skicka ett e-mail.

Adress: Husebygatan 4, Norrköping
Telefon: 011-18 83 50
E-post: lottie@teasfastigheter.se
Hemsida: www.teasfastigheter.se


Wibrant Fastigheter
I stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Skarphagen i Norrköping har privata hyresvärden Wibrant Fastigheter sammanlagt 224 lägenheter för uthyrning. Om du vill hyra bostad fyller du i en intresseanmälan med en beskrivning av vilken typ av lägenhet du söker och en kort beskrivning om dig själv.

Adress: Tenngatan 3, Norrköping
Telefon: 011-31 34 10
Hemsida: www.wibrantfastigheter.se


Murgröna Fastigheter
Privata fastighetsägaren Murgröna förvaltar hyresrätter med gångavstånd till centrum och universitetet. Samtliga fastigheter har innergård och välutrustade tvättstugor. Kabel-TV ingår i månadshyran. Förfrågningar om lediga lägenheter mottas per telefon eller e-post.

Telefon: 013-17 88 05
E-post: kontakt@murgrona.se
Hemsida: www.murgrona.se


Bremström Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Bremström Fastigheter har hyreslägenheter i de centrala lägenheter i Norrköping med hög boendestandard. Om du är intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du anger din årsinkomst och anställningsform.

Adress: Sandgatan 12b, Norrköping
Telefon: 011 - 12 09 00
E-post: bremstrom@bremstromfastigheter.se
Hemsida: www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
Familjeägda hyresvärden Westerberg är en av Norrköpings större hyresvärdar med 600 lägenheter. Westerberg förvaltar hyresrätter i stadsdelarna Kneippen, Nordantill, Söder och Östantill. Lämna en intresseanmälan så blir du kontaktad när en ledig lägenhet kommer in.

Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping
Telefon: 011-181 340
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Erbjuder bostadsfastigheter i centrala Norrköping och på Söder samt stadsdelen Haga. Största fastigheten ligger på Himmelstalundsvägen och är ett 7-våningshus med utsikt över ett villakvarter. Flera av fastigheterna har stor gemensam trädgård utanför ingången.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Eklöf Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med hyresrätter i stadsdelarna Haga, Kneippen, Nordantill och Oxelbergen. Du kan lämna en intresseanmälan för den stadsdel du önskar bo i. Av uthyrningspolicyn framgår att rökförbud råder i samtliga lägenheter.

Telefon: 011-28 58 50
E-post: evelina@eklofab.se
Hemsida: www.ekloffastigheter.com


Adekto
Fastighetsförvaltaren Adekto ansvarar för skötsel och uthyrning av lägenheter åt ett par privata hyresvärdar i Norrköping. Via Adekto hyrs varje månad ett par centralt belägna hyresrätter ut.

Adress: Nygatan 136, Norrköping
Telefon: 011-13 34 52
E-post: centrum@adekto.se
Hemsida: www.adekto.se


Hantverkets bostadsstiftelse
Stiftelse som förvaltar 219 lägenheter i för uthyrning till personer som fyllt 50 år. Från bostadsområdet Lida Kullar är det promenadavstånd till shoppingcentret Mirum Galleria. Området består av 48 ettor, 48 tvåor och 76 trerumslägenheter.

Adress: Lidaleden 47, 603 81 Norrköping
Telefon: 011-14 00 40
Hemsida: www.lidakullar.se


Campus Fenix
I Norrköpings gamla centrallasarett, ett stenkast från universitetet, ligger idag Campus Fenix. Här finns 35 studentlägenheter med egen dush/wc och litet pentry. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-tv och bredband. Lägenheterna kan enbart ansökas av studenter.

Adress: Södra Promenaden 60, Norrköping
Telefon: 011-16 56 00
E-post: info@campusfenix.se
Hemsida: campusfenix.se/studentrum.htm


Subnova Trivselfastigheter
Förvaltar 114 lägenheter samt 29 radhus i stadsdelen Hageby samt ytterligare 350 radhus i Norra Atrium. Subnova är en av få hyresvärdar i Norrköping som i sitt bestånd äger och hyr ut radhus. Subnova är en populär hyresvärd för barnfamiljer.

Adress: Navestadsgatan 38b, Norrköping
Telefon: 011-14 54 99
E-post: info@subnova.se
Hemsida: www.subnova.se


Brabo
Fastighetsägaren BraBo är främst inriktat på Stockholmsregionen men har nyligen byggt 47 hyresrätter i stadsdelen Lindö i Norrköping. Om du vill ansöka om att hyra någon av dessa lägenheter kan du skicka ett e-mail eller ringa till dem på 0720-50 22 80.

Telefon: 08-654 29 80
E-post: hyresgast@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se