1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Norrköping


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Norrköping. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Norrköping som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Visar 35 av 36 | Logga in för att visa alla

Hyresbostäder
Med närmare 10 000 hyreslägenheter i beståndet är det kommunala bostadsbolaget Hyresbostäder den största hyresvärden i Norrköping. Tack vare det stora utbudet kan man erbjuda en stor variation av bostäder. Nu söks nya hyresgäster till 78 lediga lägenheter.

Rikshem
Rikshem är en privat hyresvärd som har bestånd över hela landet. I Norrköping erbjuds hyreslägenheter i centrum och fyra områden strax utanför. Just nu hittar du 52 lediga lägenheter hos Rikshem som du kan ansöka på deras hemsida.

HSB
HSB äger och förvaltar hyreslägenheter på flera av Norrköpings områden. Man erbjuder boenden på Norr, Öster, City, Söder och Klingsberg/Ljura. Störst chans att få en ledig lägenhet har bosparande medlemmar och därefter kommer övriga medlemmar i HSB.

Balder
I stora delar av landet har Balder lägenheter till uthyrning, så även i Norrköping. Balder satsar stort på renovering av sina lägenheter vilket ger moderna och fräscha bostäder. Vakanser förmedlas via marknadsplatsen HomeQ.

Heimstaden
Fördelat mellan tio områden i staden erbjuder Heimstaden ett omfattande utbud av hyreslägenheter i Norrköping. För att ansöka om en av de trivsamma lägenheterna är du välkommen att registrera dig på hyresvärdens webbplats.

Victoriahem
Victoriahem är en av stadens större privata hyresvärdar med cirka 2 300 hyreslägenheter i Norrköping. Lägenheterna återfinns i Marielund, Hageby och Norrköping stadskärna. På Victoriahems hemsida han du se och ansöka om lediga lägenheter.

Adress: St. Persgatan 50, Norrköping
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem


Riksbyggen
I Norrköping har Riksbyggen 266 lägenheter som hyrs ut. De är samtliga belägna vid Nya Parken i staden. Du kan välja mellan lägenheter med 2-4 rum och kök. Majoriteten av lägenheterna i beståndet har egen uteplats eller balkong.

Adress: Bråddgatan 15, Norrköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/ostergotland


Gunnar Gunnarssons Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsägare med bestånd i Norrköping och tre andra orter i Östergötland. Förvaltar fastigheter med lägenheter på 15 adresser utspridda över staden. Du som söker bostad är välkommen att skicka in en allmän intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Saltängsgatan 25, Norrköping
Telefon: 011 - 36 46 80
E-post: info@ggfastigheter.se
Hemsida: www.ggfastigheter.se


Gustafssons bostäder
Familjeägt bostadsbolag som varit verksamma sedan 1978. Förvaltar i Norrköping ett större antal fastigheter med hyresrätter. Lägenheterna är belägna i flertalet av stadens områden, bland annat i Haga, Nordantill, Söderstaden och Gamla Staden.

Adress: Norra Promenaden 131, Norrköping
Telefon: 011-18 12 62
E-post: lasse@gustafssonsbostader.se
Hemsida: www.gustafssonsbostader.se


Harmén Fastigheter
Fastighetsbolaget är familjeägt och har ett bestånd på cirka 200 hyreslägenheter i Norrköping. Lägenheterna är fördelade mellan 14 fastigheter i centrala delarna av staden. Hyresvärden önskar att blivande hyresgäster har ordnad ekonomi, fast anställning och goda referenser.

E-post: info@harmen.se
Hemsida: www.harmen.se


FF Fastighetsservice
Förvaltar fastigheter åt mindre fastighetsägare i bland annat Norrköping. Som förvaltare ansvarar man för uthyrning av lägenheter. Vakanta bostäder läggs ut och kan sökas direkt på egna hemsidan. Du kan annars göra en allmän bostadsansökan via webbplatsen.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se/tjanster/hyresledigt/


Lundbergs
Norrköping är den stad där Lundbergs har störst utbud av lägenheter. Det byggs 42 nya lägenheter i kvarteret Torget, i centrala staden, med inflytt under 2020. För att göra en intresseanmälan på nya och befintliga bostäder behöver du registrera dig på Lundbergs hemsida.

Adress: Olai Kyrkogata 40, Norrköping
Telefon: 011-21 65 00
E-post: info@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Lundströms Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd med 11 bostadsfastigheter i Norrköping. Fastigheterna är centralt belägna och flera av dem är sekelskifteshus med charmiga detaljer som bevarats. Lägenheterna har 1-7 rum och kök och kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida.

Adress: Skolgatan 30, Norrköping
Telefon: 011-28 63 00
E-post: info@lundstroms.se
Hemsida: www.lundstroms.se


Magnentus
Privata fastighetsägaren Magnetus har flera äldre och vackra fastigheter bland de 13 bostadshus man äger och förvaltar. Lägenheterna återfinns bland annat längs Drottninggatan, Saltängsgatan och Slottsgatan. En elektronisk ansökan finns att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Adress: Drottninggatan 26, Norrköping
Telefon: 011-23 72 20
E-post: info@magnentus.se
Hemsida: www.magnentus.se


Magnussons Fastigheter
Erbjuder ett brett utbud av hyresrätter i Norrköping. En av få hyresvärdar i Norrköping som inte tillämpar något kösystem. Som bostadssökande krävs att du är aktiv i ditt sökande. Hyresvärden väljer ut den mest lämpade hyresgästen utifrån grundkriterier.

Adress: Dragsgatan 11 A, Norrköping
Telefon: 011 10 17 55
E-post: info@magnussonsfast.se
Hemsida: www.magnussonsfast.se


Nova Fastighetsförvaltning
I Norrköpings stadsdelar Oxelbergen, Söder, Skarphagen och Haga återfinns majoriteten av hyresvärdens bostäder i staden. Du kan här hyra en lägenhet på upp till 6 rum och kök. På Novas hemsida finns ett formulär att fylla i för dig som söker boende i staden.

Telefon: 011 – 47 08 003
E-post: novafastighet@novafastighet.se
Hemsida: www.novafastighet.se


Estate Concierge
Förvaltar fastigheter och hyr ut lägenheter åt flera fastighetsägare i Norrköping. Man har ett stort utbud av lägenheter i flera av stadsdelarna. Vakanta bostäder förmedlas via marknadsplatsen HomeQ där du efter registrering kan ansöka om en lägenhet.

Adress: Risängsgatan 21, Norrköping
Telefon: 011-20 22 60
E-post: info@estatecon.se
Hemsida: www.estateconcierge.se


Strömtornet
Erbjuder hyreslägenheter för privatpersoner i Norrköping. Strömtornet förvaltar 76 lägenheter som är fördelade mellan stadsdelarna Haga, Oxelbergen och Klingsberg. Du som söker ett trivsamt boende i Norrköping är välkommen att kontakta hyresvärden via mail.

Telefon: 070-788 66 19
E-post: info@stromtornet.se
Hemsida: www.stromtornet.se


Söderstaden
Privata fastighetsägaren Söderstaden hyr ut lägenheter i Norrköping och Söderköping. Av de 12 fastigheterna i beståndet ligger tre stycken med lägenheter i Norrköping. Merparten av lägenheterna ligger centralt i staden men man har även några i utkanten.

Adress: Sjötullsgatan 9, Norrköping
Telefon: 010-703 71 66
E-post: info@soderstad.se
Hemsida: www.soderstad.se


Stig Danielssons Fastighetsförvaltning
Med närhet till Drottninggatan har denna hyresvärd en fastighet på Generalsgatan bestående av hyreslägenheter. Lägenheterna, som är 70 till antalet, har upp till fyra rum och kök. På hyresvärdens webbplats kan ett formulär fyllas i för att visa att du söker en bostad.

Adress: Generalsgatan 37a, Norrköping
Telefon: 011-18 44 74
E-post: g37@krimarc.se
Hemsida: www.g37.se


TEA Fastigheter
Den privata hyresvärden TEA Fastigheter har samlat sitt bostadsbestånd till stadsdelen Oxelbergen i Norrköping. Lägenheterna som hyrs ut till privatpersoner är trivsamma och finns i både mindre och större storlekar. Man söker hyresgäster som är fria från betalningsanmärkningar.

Adress: Husebygatan 4, Norrköping
Telefon: 011-18 83 50
E-post: lottie@teasfastigheter.se
Hemsida: www.teasfastigheter.se


Murgröna Fastigheter
Som en av flera hyresvärdar erbjuder privata fastighetsägaren Murgröna Fastigheter lägenheter i centrala Norrköping. Från fastigheterna har hyresgästerna även nära till grönskande naturområden. Bredband kan fås mot en extra avgift medan basutbud av kabel-TV ingår i hyran.

Telefon: 013-17 88 05
E-post: kontakt@murgrona.se
Hemsida: www.murgrona.se


Wibrant Fastigheter
I Norrköping hyr Wibrant ut lägenheter i stadsdelarna Skarphagen, Oxelbergen, Haga och Vidablick. Man erbjuder upp till fyrarumslägenheter. Direkt på hyresvärdens hemsida kan du fylla i dina önskemål kring bostaden och skicka in en intresseanmälan.

Adress: Tenngatan 3, Norrköping
Telefon: 011-31 34 10
Hemsida: www.wibrantfastigheter.se


Bremström Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i Norrköping och en fastighet i Linköping. Bland beståndet hittas flera äldre och charmiga sekelskifteshus. Bremström tar emot intresseanmälningar direkt på sin hemsida.

Adress: Sandgatan 12 B, Norrköping
Telefon: 011 - 12 09 00
E-post: bremstrom@bremstromfastigheter.se
Hemsida: www.bremstromfastigheter.se


Westerberg Fastigheter
I Norrköping finns många hyresvärdar som erbjuder lägenheter till invånarna. Westerberg Fastigheter är en av de större fastighetsägarna med ett utbud av 600 hyresrätter. Lägenheterna återfinns i stadsdelarna Kneippen/Skarphagen, Nordantill, Nordantill och Söder.

Adress: Hospitalsgatan 33, Norrköping
Telefon: 011-181 340
E-post: carin@westerbergfastigheter.se
Hemsida: www.westerbergfastigheter.se


Berg & Co
Hyr ut trivsamma lägenheter i Norrköping. Fastigheterna återfinns i centrum och stadsdelarna Haga samt Söder. Lägenhetsstorlekarna varierar från ettor upp till sexrummare. Utanför fastigheterna finns vanligtvis grönområden och lekplats för barnen.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


Adekto
Förvaltar fastigheter åt mindre privata fastighetsägare i staden. Adekto bistår bland annat sina kunder med uthyrning av lokaler och hyreslägenheter. Du som söker bostad i Norrköping kan ladda ner och fylla i en intresseanmälan på Adektos hemsida.

Adress: Nygatan 138, Norrköping
Telefon: 011-13 34 52
E-post: centrum@adekto.se
Hemsida: www.adekto.se


Eklöf Fastigheter
Erbjuder hyreslägenheter i stadsdelarna Berget, Haga, Kneippen, Nordantill, Oxelbergen, Söder, Skarphagen samt Varvet. Då man är mån om hyresgästernas hälsa är samtliga fastigheter rökfria, därför prioriteras rökfria sökanden vid urvalsprocessen.

Telefon: 011-28 58 50
E-post: kundtjanst@eklofab.se
Hemsida: www.ekloffastigheter.com


Hantverkets bostadsstiftelse
En stiftelse som erbjuder boende för personer som fyllt 50 år. Man har totalt 219 lägenheter, upp till fyra rum och kök på 100 kvm. Samtliga bostäder ligger på området Lida Kullar. För att ansöka om en bostad välkomnas du fylla i en intresseanmälan direkt på hemsidan.

Adress: Lidaleden 47, Norrköping
Telefon: 011-14 00 40
E-post: info@lidakullar.se
Hemsida: www.lidakullar.se


Campus Fenix
Hyr ut bostäder för studenter i Norrköping. Man har runt 60 studentlägenheter med eget badrum och pentry. Det är endast studenter som kan söka boende hos Campus Fenix.

Telefon: 011-16 56 00
E-post: info@campusfenix.se
Hemsida: www.campusfenix.se/studentrum.htm


Subnova Trivselfastigheter
Fastighetsbolag baserat i Norrköping. Äger och förvaltar 114 lägenheter i vid Ljura Torg. För er som söker ett boende i markplan med mindre trädgård förvaltar man även 29 radhus belägna i Hageby. Vakanta bostäder kan ses på hyresvärdens hemsida.

Adress: Navestadsgatan 38b, Norrköping
Telefon: 011-14 54 99
E-post: info@subnova.se
Hemsida: www.subnova.se


Brabo
Hyr ut 98 hyreslägenheter med hög standard i Norrköping. Bostäderna är fördelade mellan två fastigheter byggda 2015, en mitt i centrum och en närmare naturen i utkanten av staden. 1-4 rum och kök finnes, alla är utrustade med tvätt- och diskmaskin.

Telefon: 08-654 29 80
E-post: info@brabostockholm.se
Hemsida: www.brabostockholm.se


Botrygg
Privat fastighetsägare som i Norrköping förvaltar både bostadsrätter och hyresrätter. Lägenheter för uthyrning hittas på Trädgårdsgatan och Luntgatan. Av Botrygg kan du hyra lägenheter upp till femrummare. För att ansöka om bostad behöver du registrera dig som bostadssökande.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Gamlebro
I fastigheten Yllefabriken i Norrköping förvaltar Gamlebro bostads- och hyresrätter. 57 lägenheter hyrs ut och de har 1-4 rum och kök. Lägenheterna är moderna och byggda med kvalitet. Hyresbostäderna är belägna i fastighetens fyra översta våningar.

Telefon: 011-21 16 92
E-post: info@yllefabriken.se
Hemsida: www.yllefabriken.se


Westergren Förvaltning
Privat fastighetsbolag som arbetar på uppdrag av fastighetsägare där man bland annat sköter uthyrning av lokaler och lägenheter. I Norrköping hyrs lägenheter ut på två adresser, totalt 50 bostäder. Lägenheterna är i storlek 1-5 rum och kök.

Telefon: 013- 341 05 70
E-post: info@wflinkoping.se
Hemsida: www.wflinkoping.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Norrköping utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Norrköping att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Norrköping. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Norrköping?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Norrköping. Hos oss kan du se listor med alla Norrköpings hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.