Lediga lägenheter RikshemI Norrköping finns det många privata fastighetsägare på marknaden som hyr ut lägenheter. Rikshem är en av de större med bestånd i flertalet områden i staden.

I Centrum har du möjlighet att bo i Centrum, Söder, Öster eller Nordantill. Oavsett vilket område du väljer har du korta avstånd till restauranger, butiker, skola och övrig samhällsservice. Förutom bostäder i centrum erbjuder Rikshem även lägenheter i följande områden: Haga, Vidablick, Hageby, Ektorp och Villbergen. I beståndet kan du hitta lägenheter upp till 7 rum och kök.

På Rikshems hemsida har du möjlighet att se de lägenheter som är lediga för tillfället. För att kunna ansöka om en bostad behöver du först anmäla dig till hyresvärdens bostadskö. Du samlar då ett poäng om dagen, vilka ligger till grund för när du sedan söker en bostad.

Kontakta Rikshem
Adress: Holmengatan 14, Norrköping
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.norrkoping@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Rikshem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.rikshem.se

Visa alla lediga lägenheter i Norrköping