1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nyköping

Sök lediga lägenheter i Nyköping

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Nyköping. Du kan fritt söka bland de 115 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Nyköping.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Nyköpingshem
Bostadsbolag som ägs av kommunen och är största hyresvärden i Nyköping. Det egna beståndet omfattar cirka 4 000 hyreslägenheter. Blivande hyresgäster behöver registrera sig till Nyköpinghems bostadskö. Nu söks nya hyresgäster till 10 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Nyköping


Karlssons Fastigheter
Erbjuder trivsamma bostäder i omtyckta områden i Nyköping. De fyra fastigheterna har upp till fyra våningar och är belägna på Teatergatan, Höglundavägen, Runebergsgatan och Tingshusplatsen. Via Karlssons hemsida kan en intresseanmälan skickas in, den är giltig i tre månader.

Telefon: 070-567 45 50
E-post: info@karlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.karlssonsfastigheter.se


Kungshem
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen. Förvaltar runt 900 lägenheter i Nyköping och Oxelösund. Lägenheter i Nyköping hittas både i centrum och några kilometer från stadskärnan i Oppeby och Harg där ett antal marklägenheter är belägna.

Adress: Kungsgatan 5, Nyköping
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Amasten
Fastighetsägaren Amasten förvärvade 247 hyreslägenheter i Nyköping under 2019. Lägenheterna är belägna i den omtyckta satsdelen Isaksdal, 15 minuters promenad från centrala staden. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida regelbundet.

E-post: nykoping@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Dalhälls Fastigheter
Privat hyresvärd som i Nyköping förvaltar ett större antal lägenheter på orten. Majoriteten av bostadsfastigheterna är belägna i centrala staden. Du kan skicka in en generell intresseanmälan via ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Ö Kyrkogatan 26, Nyköping
Telefon: 0155-21 16 72
E-post: lokal@dalhalls.se
Hemsida: www.dalhalls.se


Slottsvakten
På nio centrala adresser i Nyköping har den privata hyresvärden Slottsvakten hyreslägenheter i äldre vackra fastigheter. Lägenheterna har 1-5 rum och kök. På Slottsvaktens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för bostad, den behöver förnyas vad sjätte månad.

Adress: St:Annegatan 2, Nyköping
Telefon: 0155-21 49 00
E-post: info@slottsvakten.se
Hemsida: www.slottsvakten.se


Nötudden Fastigheter
I centrala Nyköping förvaltar Nötudden Fastigheter över 200 hyreslägenheter för privatpersoner. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheterna för hyresgäster med bil. En intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida om du söker bostad.

Adress: Bagaregatan 37, Nyköping
Telefon: 0155-26 66 30
E-post: info@notuddenfast.se
Hemsida: www.notuddenfast.se


MH Fastigheter
Privat fastighetsägare vars bestånd omfattar 9 fastigheter i Nyköpings kommun. Majoriteten är belägna i Nyköping men hyresvärden har även enstaka fastigheter i Svärta och Vrena. I beståndet hittas utöver traditionella hyreshus även lägenheter i radhus.

Telefon: 0704 - 66 99 66
E-post: info@mhfastigheter.se
Hemsida: www.mhfastigheter.se


Rikshem
I Nyköping förvaltar fastighetsägaren Rikshem hyreslägenheter både i centrum och i Arnö samt Högbrunn, båda belägna 1-2 km från stadskärnan. Lägenheterna i beståndet är på 1-5 rum och kök. Parkering finns att hyra separat i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.nykoping@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Riksbyggen
Förvaltar 54 lägenheter i Nyköping på Johan Skyttes väg, i storlek 1-4 rum och kök. Riksbyggen bygger 138 nya lägenheter på Paradisgränd i utkanten av Nyköping. Inflyttning är beräknad till våren 2020. Både befintliga och kommande bostäder kan sökas på Riksbyggens hemsida.

Adress: Bagaregatan 2, Nyköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/sodermanland


HSB Södermanland
I Nyköping förvaltar HSB ett större antal hyresfastigheter. Lägenheterna är belägna i Nyköping centrum, Brandkärr, Stallbacken och Arnö. Du som är medlem och bosparare hos HSB har förtur till vakanta hyreslägenheter.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland/om-boende/hyr-lagenhet-i-hsb/vara-fastigheter/nykoping


Victoria Park
I områdena Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla hittas Victoria Parks 600 lägenheter i Nyköping. I utbudet hittas lägenheter i varierande storlekar. Blivande hyresgäster har möjlighet att göra tillval till en fast kostnad i lägenheten för att höja standard och trivsel.

Adress: Mariebergsvägen 53, Nyköping
Telefon: 010-20 93 900
E-post: nykoping@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Björksund Förvaltnings
Privat fastighetsägare som förvaltar en mängd fastigheter i centrala Nyköping. Flera av fastigheterna inrymmer både lokaler och hyresrätter. Utbudet ger dig möjlighet att välja mellan bostad i stadskärnan eller i flerbostadshus med grönytor runt om.

Telefon: 0155-26 14 10
E-post: info@bjorksund.com
Hemsida: www.bjorksund.com


Billy Gustafsson Fastighet
Äger och förvaltar runt 60 hyreslägenheter i Nyköping. Bostäderna har varierande storlek och skick, allt för att du ska hitta vad du söker. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan, tänk på att den är giltig i sex månader och en ny behöver göras därefter.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


Frischenfeldt Fastigheter
Erbjuder bostäder i fyra områden i Nyköping; Harg, centrala Bagaregatan, Tingshusplatsen samt Hemgården där hyresgästerna kan njuta av den grönskande trädgården. En allmän intresseanmälan kan fyllas i elektroniskt, hyresvärden kontaktar dig då vid matchande vakans.

Adress: Spindelplan 16, Nyköping
Telefon: 0155-21 80 07
E-post:  info@frischenfeldt.com
Hemsida: www.frischenfeldt.com


Gunnar Graflunds Fastighet
I Sörmland har Gunnar Graflunds Fastighet cirka 1 200 hyreslägenheter. 131 av de är belägna i Nyköping på Bagaregatan, Skjutsaregatan, Tullportsgatan, Östra Kyrkogatan samt Östra Bergsgatan. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens egen hemsida.

Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.se