1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nyköping

Bevaka lediga lägenheter i Nyköping

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nyköping samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nyköping. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Jag jobbar som undersköterska inom vård och omsorg i nyköpings kommun och söker stor lägen het eller villa eller radhus i nyköping
Sökes: Förstahand | 120 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nyköpings hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nyköpingshem
Nyköpingshem är ett kommunalägt bostadsbolag med 3200 lägenheter på orten och ungefär dubbelt så många hyresgäster. På Nyköpingshems hemsida hittar du 4 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Nyköping


Karlssons Fastigheter
Privat hyresvärd med sammanlagt 49 lägenheter i trygga och centrala delar av Nyköping. Som bostadssökande är du välkommen att lämna en intresseanmälan så tar Karlssons Fastigheter kontakt med dig om en lägenhet blir ledig.

Telefon: 070-567 45 50
E-post: info@karlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.karlssonsfastigheter.se


Kungshem
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen. Förvaltar runt 900 lägenheter i Nyköping och Oxelösund. Lägenheter i Nyköping hittas både i centrum och några kilometer från stadskärnan i Oppeby och Harg där ett antal marklägenheter är belägna.

Adress: Kungsgatan 5, Nyköping
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Amasten
Fastighetsägaren Amasten förvärvade 247 hyreslägenheter i Nyköping under 2019. Lägenheterna är belägna i den omtyckta satsdelen Isaksdal, 15 minuters promenad från centrala staden. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida regelbundet.

E-post: nykoping@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Dalhälls Fastigheter
Privat hyresvärd som i Nyköping förvaltar ett större antal lägenheter på orten. Majoriteten av bostadsfastigheterna är belägna i centrala staden. Du kan skicka in en generell intresseanmälan via ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Ö Kyrkogatan 26, Nyköping
Telefon: 0155-21 16 72
E-post: lokal@dalhalls.se
Hemsida: www.dalhalls.se


Slottsvakten
På nio centrala adresser i Nyköping har den privata hyresvärden Slottsvakten hyreslägenheter i äldre vackra fastigheter. Lägenheterna har 1-5 rum och kök. På Slottsvaktens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för bostad, den behöver förnyas vad sjätte månad.

Adress: St:Annegatan 2, Nyköping
Telefon: 0155-21 49 00
E-post: info@slottsvakten.se
Hemsida: www.slottsvakten.se


Nötudden Fastigheter
I Nyköping förvaltar hyresvärden bostäder från 1 rum med kokvrå till 5 rum och kök. Om du söker bostad kan du skicka ett e-mail eller fylla i en intresseanmälan på deras hemsida.

Adress: Bagaregatan 37, Nyköping
Telefon: 0155-26 66 30
E-post: info@notuddenfast.se
Hemsida: www.notuddenfast.se


MH Fastigheter
Tar gärna emot din bostadsansökan via e-mail. I din ansökan får du gärna beskriva var i Nyköping du vill bo, din ålder och kort om ditt arbete. MH Fastigheter har 9 bostadsfastigheter, med många lägenheter i varje fastighet, i Nyköping.

Telefon: 0704 - 66 99 66
E-post: info@mhfastigheter.se
Hemsida: www.mhfastigheter.se


Rikshem
I Nyköping förvaltar fastighetsägaren Rikshem hyreslägenheter både i centrum och i Arnö samt Högbrunn, båda belägna 1-2 km från stadskärnan. Lägenheterna i beståndet är på 1-5 rum och kök. Parkering finns att hyra separat i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.nykoping@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Riksbyggen
Förvaltar 54 lägenheter i Nyköping på Johan Skyttes väg, i storlek 1-4 rum och kök. Riksbyggen bygger 138 nya lägenheter på Paradisgränd i utkanten av Nyköping. Inflyttning är beräknad till våren 2020. Både befintliga och kommande bostäder kan sökas på Riksbyggens hemsida.

Adress: Bagaregatan 2, Nyköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/sodermanland


HSB Södermanland
I Nyköping förvaltar HSB ett större antal hyresfastigheter. Lägenheterna är belägna i Nyköping centrum, Brandkärr, Stallbacken och Arnö. Du som är medlem och bosparare hos HSB har förtur till vakanta hyreslägenheter.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland/om-boende/hyr-lagenhet-i-hsb/vara-fastigheter/nykoping


Victoria Park
I områdena Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla hittas Victoria Parks 600 lägenheter i Nyköping. I utbudet hittas lägenheter i varierande storlekar. Blivande hyresgäster har möjlighet att göra tillval till en fast kostnad i lägenheten för att höja standard och trivsel.

Adress: Mariebergsvägen 53, Nyköping
Telefon: 010-20 93 900
E-post: nykoping@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se


Björksund Förvaltnings
Privat fastighetsägare som förvaltar en mängd fastigheter i centrala Nyköping. Flera av fastigheterna inrymmer både lokaler och hyresrätter. Utbudet ger dig möjlighet att välja mellan bostad i stadskärnan eller i flerbostadshus med grönytor runt om.

Telefon: 0155-26 14 10
E-post: info@bjorksund.com
Hemsida: www.bjorksund.com


Billy Gustafsson Fastighet
Äger och förvaltar runt 60 hyreslägenheter i Nyköping. Bostäderna har varierande storlek och skick, allt för att du ska hitta vad du söker. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan, tänk på att den är giltig i sex månader och en ny behöver göras därefter.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


Frischenfeldt Fastigheter
Privat fastighetsägare med 102 hyresrätter fördelade mellan 4 stadsdelar i Nyköping. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du fyller i en intresseanmälan och anger vad du söker. Frischenfeldt Fastigheter tar kontakt med dig om man kan erbjuda ett matchande objekt.

Adress: Spindelplan 16, Nyköping
Telefon: 0155-21 80 07
E-post:  info@frischenfeldt.com
Hemsida: www.frischenfeldt.com


Gunnar Graflunds Fastighet
Gunnar Graflunds är en stor hyresvärd med 131 lägenheter i Nyköping. Samtliga lägenheter på våningsplan 2 och över har balkong. Hyresvärden tar in 1 till 2 nya hyresgäster i månaden.

Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.se