1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Nyköping


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Nyköping. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Nyköping som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Nyköpingshem
Bostadsbolag som ägs av kommunen och är största hyresvärden i Nyköping. Det egna beståndet omfattar cirka 4 000 hyreslägenheter. Blivande hyresgäster behöver registrera sig till Nyköpinghems bostadskö. Nu söks nya hyresgäster till 9 lediga lägenheter.

Karlssons Fastigheter
Erbjuder trivsamma bostäder i omtyckta områden i Nyköping. De fyra fastigheterna har upp till fyra våningar och är belägna på Teatergatan, Höglundavägen, Runebergsgatan och Tingshusplatsen. Via Karlssons hemsida kan en intresseanmälan skickas in, den är giltig i tre månader.

Telefon: 070-567 45 50
E-post: info@karlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.karlssonsfastigheter.se


Kungshem
Familjeföretag verksamt inom fastighetsbranschen. Förvaltar runt 900 lägenheter i Nyköping och Oxelösund. Lägenheter i Nyköping hittas både i centrum och några kilometer från stadskärnan i Oppeby och Harg där ett antal marklägenheter är belägna.

Adress: Kungsgatan 5, Nyköping
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Amasten
Fastighetsägaren Amasten förvärvade 247 hyreslägenheter i Nyköping under 2019. Lägenheterna är belägna i den omtyckta satsdelen Isaksdal, 15 minuters promenad från centrala staden. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida regelbundet.

E-post: nykoping@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Dalhälls Fastigheter
Privat hyresvärd som i Nyköping förvaltar ett större antal lägenheter på orten. Majoriteten av bostadsfastigheterna är belägna i centrala staden. Du kan skicka in en generell intresseanmälan via ett formulär på hyresvärdens hemsida.

Adress: Ö Kyrkogatan 26, Nyköping
Telefon: 0155-21 16 72
E-post: lokal@dalhalls.se
Hemsida: www.dalhalls.se


Slottsvakten
På nio centrala adresser i Nyköping har den privata hyresvärden Slottsvakten hyreslägenheter i äldre vackra fastigheter. Lägenheterna har 1-5 rum och kök. På Slottsvaktens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för bostad, den behöver förnyas vad sjätte månad.

Adress: St:Annegatan 2, Nyköping
Telefon: 0155-21 49 00
E-post: info@slottsvakten.se
Hemsida: www.slottsvakten.se


Nötudden Fastigheter
I centrala Nyköping förvaltar Nötudden Fastigheter över 200 hyreslägenheter för privatpersoner. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheterna för hyresgäster med bil. En intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida om du söker bostad.

Adress: Bagaregatan 37, Nyköping
Telefon: 0155-26 66 30
E-post: info@notuddenfast.se
Hemsida: www.notuddenfast.se


MH Fastigheter
Privat fastighetsägare vars bestånd omfattar 9 fastigheter i Nyköpings kommun. Majoriteten är belägna i Nyköping men hyresvärden har även enstaka fastigheter i Svärta och Vrena. I beståndet hittas utöver traditionella hyreshus även lägenheter i radhus.

Telefon: 0704 - 66 99 66
E-post: info@mhfastigheter.se
Hemsida: www.mhfastigheter.se


Rikshem
I Nyköping förvaltar fastighetsägaren Rikshem hyreslägenheter både i centrum och i Arnö samt Högbrunn, båda belägna 1-2 km från stadskärnan. Lägenheterna i beståndet är på 1-5 rum och kök. Parkering finns att hyra separat i anslutning till fastigheterna.

Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.nykoping@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Riksbyggen
Förvaltar 54 lägenheter i Nyköping på Johan Skyttes väg, i storlek 1-4 rum och kök. Riksbyggen bygger 138 nya lägenheter på Paradisgränd i utkanten av Nyköping. Inflyttning är beräknad till våren 2020. Både befintliga och kommande bostäder kan sökas på Riksbyggens hemsida.

Adress: Bagaregatan 2, Nyköping
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter/sodermanland


HSB Södermanland
I Nyköping förvaltar HSB ett större antal hyresfastigheter. Lägenheterna är belägna i Nyköping centrum, Brandkärr, Stallbacken och Arnö. Du som är medlem och bosparare hos HSB har förtur till vakanta hyreslägenheter.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland/om-boende/hyr-lagenhet-i-hsb/vara-fastigheter/nykoping


Victoriahem
I områdena Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla hittas Victoriahems 600 lägenheter i Nyköping. I utbudet hittas lägenheter i varierande storlekar. Blivande hyresgäster har möjlighet att göra tillval till en fast kostnad i lägenheten för att höja standard och trivsel.

Adress: Mariebergsvägen 53, Nyköping
Telefon: 010-210 22 00
E-post: kundservice@victoriahem.se
Hemsida: www.victoriahem.se


Björksund Förvaltnings
Privat fastighetsägare som förvaltar en mängd fastigheter i centrala Nyköping. Flera av fastigheterna inrymmer både lokaler och hyresrätter. Utbudet ger dig möjlighet att välja mellan bostad i stadskärnan eller i flerbostadshus med grönytor runt om.

Telefon: 0155-26 14 10
E-post: info@bjorksund.com
Hemsida: www.bjorksund.com


Billy Gustafsson Fastighet
Äger och förvaltar runt 60 hyreslägenheter i Nyköping. Bostäderna har varierande storlek och skick, allt för att du ska hitta vad du söker. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan, tänk på att den är giltig i sex månader och en ny behöver göras därefter.

Telefon: 0156-170 40
E-post: info@fastighetsabbg.se
Hemsida: www.fastighetsabbg.se


Frischenfeldt Fastigheter
Erbjuder bostäder i fyra områden i Nyköping; Harg, centrala Bagaregatan, Tingshusplatsen samt Hemgården där hyresgästerna kan njuta av den grönskande trädgården. En allmän intresseanmälan kan fyllas i elektroniskt, hyresvärden kontaktar dig då vid matchande vakans.

Adress: Spindelplan 16, Nyköping
Telefon: 0155-21 80 07
E-post:  info@frischenfeldt.com
Hemsida: www.frischenfeldt.com


Gunnar Graflunds Fastighet
I Sörmland har Gunnar Graflunds Fastighet cirka 1 200 hyreslägenheter. 131 av de är belägna i Nyköping på Bagaregatan, Skjutsaregatan, Tullportsgatan, Östra Kyrkogatan samt Östra Bergsgatan. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens egen hemsida.

Telefon: 016-13 77 80
E-post: info@gunnargraflund.se
Hemsida: www.gunnargraflund.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Nyköping utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Nyköping att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Nyköping. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Nyköping?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Nyköping. Hos oss kan du se listor med alla Nyköpings hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.