1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nykvarn

Alla lediga lägenheter i Nykvarn

Om du är intresserad av att hyra bostad i Nykvarn bör du ställa dig i bostadskö hos den kommunala hyresvärden Nykvarnsbostäder (Nybo). Med 590 hyreslägenheter är man det största bostadsbolaget. Därutöver finns på orten ett par privata hyresvärdar som du kan skicka in bostadsansökningar till.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Nykvarnsbostäder
Det kommunala och allmännyttiga bostadsbolaget Nykvarnsbostäder är största hyresvärd på orten med ett bostadsbestånd som omfattar 590 lägenheter för uthyrning. Ställ dig i bostadskön om du vill hyra lägenhet.Privata hyresvärdar i Nykvarn


Telge Företagsinvest
På Stenkullevägen, i ett tvåvåningshus, i Nykvarn förvaltar det privatägda bostadsbolaget Telge Företagsinvest 12 lägenheter för uthyrning. Är du intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan så tar man kontakt med dig när man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 08-550 318 90
E-post: telgeforetagsinvest@tfi.se
Hemsida: www.tfi.se


MälarBo
Förvaltar 12 st tvårumslägenheter på Stenkullevägen i Nykvarn. Samtliga lägenheter på andra våningsplanet har balkong och på markplan en egen uteplats med utsikt över grönskande innergård. Från fastigheten är det nära till allmänna kommunikationer.

Telefon: forvaltning@malarbo.s
E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se