1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nykvarn

Bevaka lediga lägenheter i Nykvarn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nykvarn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nykvarn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nykvarns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nykvarnsbostäder
I Nykvarn är Nykvarnsbostäder (Nybo) det kommunala bostadsbolaget vilka äger och förvaltar runt 560 hyreslägenheter. Man förvaltar både mindre och större lägenheter, i hyreshus och enplanshus, allt för att kunna erbjuda något för alla.Privata hyresvärdar i Nykvarn


SBB
Längs Stenkullevägen förvaltar SBB hyreslägenheter i Nykvarn. Från adressen erbjuds närhet till naturområden, skola och pendelstation. För att bli aktuell som SBBs nästa hyresgäst behöver du vara fri från betalningsanmärkningar, ha god inkomst och vara myndig.

Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.stockholm@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


MälarBo
Privata fastighetsbolaget MälarBo förvaltar 12 lägenheter i radhusliknande hus. Samtliga lägenheter har två rum och kök med antingen balkong eller altan. De två fastigheterna färdigställdes 2016 och har en mindre trädgård utanför dörren.

Hemsida: www.malarbo.se