1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nykvarn

Bevaka lediga lägenheter i Nykvarn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nykvarn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nykvarn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nykvarns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nykvarnsbostäder
Det kommunala och allmännyttiga bostadsbolaget Nykvarnsbostäder är största hyresvärd på orten med ett bostadsbestånd som omfattar 590 lägenheter. Ställ dig i bostadskön på Nykvarnsbostader.se om du vill hyra lägenhet.Privata hyresvärdar i Nykvarn


Telge Företagsinvest
På Stenkullevägen, i ett tvåvåningshus, i Nykvarn förvaltar det privatägda bostadsbolaget Telge Företagsinvest 12 lägenheter för uthyrning. Är du intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan så tar man kontakt med dig när man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 08-550 318 90
E-post: telgeforetagsinvest@tfi.se
Hemsida: www.tfi.se


MälarBo
Förvaltar 12 st tvårumslägenheter på Stenkullevägen i Nykvarn. Samtliga lägenheter på andra våningsplanet har balkong och på markplan en egen uteplats med utsikt över grönskande innergård. Från fastigheten är det nära till allmänna kommunikationer.

Telefon: forvaltning@malarbo.s
E-post: forvaltning@malarbo.se
Hemsida: www.malarbo.se