1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Nykvarn

Bevaka lediga lägenheter i Nykvarn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Nykvarn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Nykvarn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Nykvarns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Nykvarnsbostäder
Det kommunala och allmännyttiga bostadsbolaget Nykvarnsbostäder är största hyresvärd på orten med ett bostadsbestånd som omfattar 590 lägenheter. Ställ dig i bostadskön på Nykvarnsbostader.se om du vill hyra lägenhet.Privata hyresvärdar i Nykvarn


SBB
Längs Stenkullevägen förvaltar SBB hyreslägenheter i Nykvarn. Från adressen erbjuds närhet till naturområden, skola och pendelstation. För att bli aktuell som SBBs nästa hyresgäst behöver du vara fri från betalningsanmärkningar, ha god inkomst och vara myndig.

Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.stockholm@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


MälarBo
Privata fastighetsbolaget MälarBo förvaltar 12 lägenheter i radhusliknande hus. Samtliga lägenheter har två rum och kök med antingen balkong eller altan. De två fastigheterna färdigställdes 2016 och har en mindre trädgård utanför dörren.

Hemsida: www.malarbo.se