1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Nykvarn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Nykvarn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Nykvarn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Nykvarnsbostäder
I Nykvarn är Nykvarnsbostäder (Nybo) det kommunala bostadsbolaget vilka äger och förvaltar runt 560 hyreslägenheter. Man förvaltar både mindre och större lägenheter, i hyreshus och enplanshus, allt för att kunna erbjuda något för alla.

SBB
Längs Stenkullevägen förvaltar SBB hyreslägenheter i Nykvarn. Från adressen erbjuds närhet till naturområden, skola och pendelstation. För att bli aktuell som SBBs nästa hyresgäst behöver du vara fri från betalningsanmärkningar, ha god inkomst och vara myndig.

Telefon: 0200-22 72 00
E-post: info.stockholm@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


MälarBo
Privata fastighetsbolaget MälarBo förvaltar 12 lägenheter i radhusliknande hus. Samtliga lägenheter har två rum och kök med antingen balkong eller altan. De två fastigheterna färdigställdes 2016 och har en mindre trädgård utanför dörren.

Hemsida: www.malarbo.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Nykvarn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Nykvarn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Nykvarn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Nykvarn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Nykvarn. Hos oss kan du se listor med alla Nykvarns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.