Lediga lägenheter NykvarnsbostäderSom bostadssökande i Nykvarn är den kommunala hyresvärden Nykvarnsbostäder (Nybo) en bra utgångspunkt. Man har med sina 560 lägenheter det största utbudet på orten av hyresrätter.

Merparten av bostäderna i beståndet ligger i hyreshus men man förvaltar även mindre fastigheter med två våningar och enplanshus med lägenheter. Vanligen finns det grönområden runt eller nära Nybos fastigheter. Bostäderna i beståndet är upp till fyror. På Skogsvägen förvaltas lägenheter vikta för personer över 65 år.

Alla som vill bo hos Nybo behöver registrera sig på deras egen hemsida. Därefter har man möjlighet att lämna intresse på lägenheter som är lediga, dessa hittas direkt på hemsidan. De som skickat intresse på en bostad och stått längst i kön erbjuds kontraktet.

Kontakta Nykvarnsbostäder
Adress: Norra Stationsvägen 26, Nykvarn
Telefon: 08-5550 1450
E-post: info@nybo.se
Hemsida: www.nykvarnsbostader.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Nykvarnsbostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.nykvarnsbostader.se

Visa alla lediga lägenheter i Nykvarn