1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Olofström

Bevaka lediga lägenheter i Olofström

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Olofström samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Olofström. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Olofströms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Olofströmshus
Kommunens eget bostadsbolag, Olofströmshus, äger närmare 2 000 hyreslägenheter i kommuner. Boenden erbjuds både i traditionella hyreshus och i radhusområden. Lägenheterna är fördelade mellan flera orter och områden i Olofström. Det finns nu 15 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Olofström


Studentbostäder i Sverige
I Olofström har hyresvärden studentbostäder på 4 rum och kök. Bostäderna ligger i markplan, har en öppen planlösning och har en egen uteplats. Från lägenheten har du nära till stadens universitet, naturområden och butiker.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se/ekerydsplan


Amasten
På Ingenjörsgatan ligger Amastens bestånd i Olofström. De förvaltar strax över 200 lägenheter i storlek upp till 5 rum och kök. På nära avstånd från bostadsområdet ligger skolor och förskolor vilket gör det populärt hos barnfamiljer.

Telefon: 010-17 89 700
E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Säljfast
Förvaltar lägenheter i tre fastigheter i Olofström på Östra Storgatan. Lägenheterna är i storlek från 1-4 rum och kök. Du som söker bostad i Olofström är välkommen att kontakta hyresvärden via telefon eller fylla i ett formulär på deras hemsida.

Adress: Kämpaslättsvägen 1, Sölvesborg
Telefon: 044-20 69 50
E-post: info@saljfast.se
Hemsida: www.saljfast.se


Kjellssons Skogs och Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsbolag som i Olofström förvaltar 72 hyreslägenheter. Området ligger nära både centrala Olofström och naturområden. Beståndet omfattar lägenheter med 1-3 rum och kök.

Telefon: 0766-188 442
E-post: Info@kjellssonsforvaltning.se
Hemsida: www.kjellssonsforvaltning.se