1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Olofström

Bevaka lediga lägenheter i Olofström

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Olofström samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Olofström. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Olofströms hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Olofströmshus
Det kommunala fastighetsbolaget Olofströmshus är den största hyresvärden på orten. På hyresvärdens hemsida hittar du 3 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Olofström


Studentbostäder i Sverige
I Olofström har hyresvärden studentbostäder på 4 rum och kök. Bostäderna ligger i markplan, har en öppen planlösning och har en egen uteplats. Från lägenheten har du nära till stadens universitet, naturområden och butiker.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se/ekerydsplan


Hultastugan
Privat hyresvärden Hultastugan arbetar efter slogan "ett naturnära boende". Du som vill bo med gårdskänsla nära naturen kommer att stortrivas hos fastighetsbolaget Hultastugan som hyr ut hus och marklägenheter på landsbygden i Olofströms kommun.

Telefon: 0454-22 64 20
Hemsida: www.hultastugan.se


Amasten
Privat hyresvärd med ett stort lägenhetsbestånd i västra Olofström. Samtliga lägenheter är ansluta till höghastighetsfiber. Är du intresserad av att hyra bostad kan du lämna en generell intresseanmälan på Amasten.se

Telefon: 010-17 89 700
E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Säljfast
Hyresvärd med fokus framförallt på kommersiella fatigheter (lager, kontor, butiker) men man förvaltar också ett litet utbud av bostadslägenheter på Östra Storgatan i Olofström. Man har hyresrätter från 2 till 4 rum och kök.

Adress: Knutsängsvägen 45, Sölvesborg
Telefon: 044-20 69 50
E-post: frank@saljfast.se
Hemsida: www.saljfast.se