1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Olofström

Sök alla lediga lägenheter i Olofström

Via oss når du alla hyresvärdar i Olofström med lediga lägenheter. Största hyresvärden på orten är kommunala bostadsbolaget Olofströmshus som alltid har ett brett utbud av ansökningsbara lägenheter. Via oss når du också Olofströms privata hyresvärdar där du kan registrera dig som bostadssökande.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Sjuksköterska söker en tvåa eller trean i Olofström
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar


Olofströmshus
Det kommunala fastighetsbolaget Olofströmshus är den största hyresvärden på orten och har alltid lediga lägenheter som man söker nya hyresgäster till. I centrala Olofström finns idag 1 lediga lägenheter och i närliggande småorter ytterligare ett dussintal inflyttningsklara hyresrätter.Privata hyresvärdar i Olofström


Hultastugan
Privat hyresvärden Hultastugan arbetar efter slogan "ett naturnära boende". Du som vill bo med gårdskänsla nära naturen kommer att stortrivas hos fastighetsbolaget Hultastugan som hyr ut hus och marklägenheter på landsbygden i Olofströms kommun.

Adress: Hultavägen 2, Olofström
Telefon: 0454-450 80
Hemsida: www.hultastugan.se


Krebo
Vill du hyra din bostad men ändå bo med villakänsla? Då kan en marklägenhet från hyresvärden Krebo vara vad du letar efter. Krebo har marklägenheter i enplan med gräsmatta utanför dörren i centrala Olofström. Lägenheter är 86 kvm stora med 4 rum och kök.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Säljfast
Hyresvärd med fokus framförallt på kommersiella fatigheter (lager, kontor, butiker) men man förvaltar också ett litet utbud av bostadslägenheter på Östra Storgatan i Olofström. Man har hyresrätter från 2 till 4 rum och kök.

Telefon: 044-20 69 50
E-post: frank@saljsaminvest.se
Hemsida: www.saljfast.se