1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Olofström

Sök lediga lägenheter i Olofström

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Olofström. Du kan fritt söka bland de 47 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Olofström.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Olofströmshus
Kommunens eget bostadsbolag, Olofströmshus, äger närmare 2 000 hyreslägenheter i kommuner. Boenden erbjuds både i traditionella hyreshus och i radhusområden. Lägenheterna är fördelade mellan flera orter och områden i Olofström. Det finns nu 10 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Olofström


Studentbostäder i Sverige
I Olofström har hyresvärden studentbostäder på 4 rum och kök. Bostäderna ligger i markplan, har en öppen planlösning och har en egen uteplats. Från lägenheten har du nära till stadens universitet, naturområden och butiker.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se/ekerydsplan


Amasten
På Ingenjörsgatan ligger Amastens bestånd i Olofström. De förvaltar strax över 200 lägenheter i storlek upp till 5 rum och kök. På nära avstånd från bostadsområdet ligger skolor och förskolor vilket gör det populärt hos barnfamiljer.

Telefon: 010-17 89 700
E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Säljfast
Förvaltar lägenheter i tre fastigheter i Olofström på Östra Storgatan. Lägenheterna är i storlek från 1-4 rum och kök. Du som söker bostad i Olofström är välkommen att kontakta hyresvärden via telefon eller fylla i ett formulär på deras hemsida.

Adress: Kämpaslättsvägen 1, Sölvesborg
Telefon: 044-20 69 50
E-post: info@saljfast.se
Hemsida: www.saljfast.se


Kjellssons Skogs och Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsbolag som i Olofström förvaltar 72 hyreslägenheter. Området ligger nära både centrala Olofström och naturområden. Beståndet omfattar lägenheter med 1-3 rum och kök.

Telefon: 0766-188 442
E-post: Info@kjellssonsforvaltning.se
Hemsida: www.kjellssonsforvaltning.se