1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Olofström


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Olofström. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Olofström som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Olofströmshus
Kommunens eget bostadsbolag, Olofströmshus, äger närmare 2 000 hyreslägenheter i kommuner. Boenden erbjuds både i traditionella hyreshus och i radhusområden. Lägenheterna är fördelade mellan flera orter och områden i Olofström. Det finns nu 17 lediga lägenheter.

Studentbostäder i Sverige
I Olofström har hyresvärden studentbostäder på 4 rum och kök. Bostäderna ligger i markplan, har en öppen planlösning och har en egen uteplats. Från lägenheten har du nära till stadens universitet, naturområden och butiker.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se/ekerydsplan


Amasten
På Ingenjörsgatan ligger Amastens bestånd i Olofström. De förvaltar strax över 200 lägenheter i storlek upp till 5 rum och kök. På nära avstånd från bostadsområdet ligger skolor och förskolor vilket gör det populärt hos barnfamiljer.

Telefon: 010-17 89 700
E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se


Säljfast
Förvaltar lägenheter i tre fastigheter i Olofström på Östra Storgatan. Lägenheterna är i storlek från 1-4 rum och kök. Du som söker bostad i Olofström är välkommen att kontakta hyresvärden via telefon eller fylla i ett formulär på deras hemsida.

Adress: Kämpaslättsvägen 1, Sölvesborg
Telefon: 044-20 69 50
E-post: info@saljfast.se
Hemsida: www.saljfast.se


Kjellssons Skogs och Fastighetsförvaltning
Privat fastighetsbolag som i Olofström förvaltar 72 hyreslägenheter. Området ligger nära både centrala Olofström och naturområden. Beståndet omfattar lägenheter med 1-3 rum och kök.

Telefon: 0766-188 442
E-post: Info@kjellssonsforvaltning.se
Hemsida: www.kjellssonsforvaltning.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Olofström utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Olofström att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Olofström. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Olofström?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Olofström. Hos oss kan du se listor med alla Olofströms hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.