Lediga lägenheter OlofströmshusFör dig som söker bostad i Olofström kan den kommunala hyresvärden Olofströmshus vara en god utgångspunkt då man har det största beståndet av bostäder i kommunen. Det totala beståndet av lägenheter uppgår till cirka 1 900 och ett antal lokaler.

Lägenheterna som erbjuds är i storlek från små ettor till ensamhushållet till större femmor lämpliga för familjer. Man erbjuder ett antal radhusområden med grönområden, egen trädgård och ofta lekplats i området. Dessa radhuslägenheter är populära hos barnfamiljer som särskilt uppskattar en mindre trädgård i anslutning till bostaden. För kommunens äldre invånare har hyresvärden ett trygghetsboenden med 24 lägenheter med 1-3 rum och kök. Boendet kan ansökas om någon av hyresgästerna fyllt 70 år.

Om du önskar söka en lägenhet hos Olofströmshus rekommenderas du registrera dig i hyresvärdens kösystem. Det är endast registrerade som har möjlighet att söka en bostad. Både registrering och intresseanmälan till lediga lägenheter sker på hyresvärdens hemsida. Nu kan du hitta 29 vakanta lägenheter på hemsidan att söka.

Kontakta Olofströmshus
Adress: Ådalsvägen 1, Olofström
Telefon: 0454-372 00
E-post: info@olofstromshus.se
Hemsida: www.olofstromshus.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Olofströmshus. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.olofstromshus.se

Visa alla lediga lägenheter i Olofström