Lediga lägenheter ÖrebrobostäderPå mitten av 1900-talet grundades Örebrobostäder (ÖBO) som en stiftelse. Idag är man med ett omfattande bestånd på 22 500 lägenheter den största hyresvärden i kommunen. Som allmännyttigt bostadsbolag har man till uppgift att förse invånarna med bra och prisvärda hyresbostäder.

Majoriteten av beståndet återfinns i Örebros stadsdelar men ÖBO kan även erbjuda bostäder i flera av kommunens mindre tätorter som Vintrosa, Odensbacken och Asker. Förutom att ÖBO hyr ut vanliga hyresrätter kan du som blivande hyresgäst hyra ett radhus, en studentbostad eller seniorlägenhet.

Om du önskar bli hyresgäst hos ÖBO behöver du registrera dig på deras hemsida. När du fyllt i en kundanmälan börjar du samla ett köpoäng för varje dag i kön. Köpoängen ligger till grund för det system man använder sig av för att förmedla lediga bostäder. Desto fler köpoäng du har desto större är dina chanser att få den bostad du sökt. Lediga lägenheter publiceras och ansöks direkt på ÖBOs webbplats.

Kontakta Örebrobostäder
Adress: Fredsgatan 20A, Örebro
Telefon: 019-19 42 00
E-post: kundcenter@obo.se
Hemsida: www.obo.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Örebrobostäder. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.obo.se

Visa alla lediga lägenheter i Örebro