Information om Örebrobostäder

Örebrobostäder (ÖBO) är det kommunala bostadsbolaget i Örebro och stadens största hyresvärd. ÖBO grundades redan 1946 har har byggt upp ett imponerade bestånd om 22 610 lägenheter i Örebro. Nästan 1 av 3 invånare i Örebro bor i en lägenhet från ÖBO.

Av ÖBOs uthyrningspolicy framkommer att förtur till lediga lägenheter kan ges till sökande som kan uppvisa medicinska eller social skäl till detta, samt till näringslivet vid rekrytering av nyckelpersoner som behöver bostad i Örebro. Exempel på förturssituationer är vid konfliktfylld skilsmässa där det i hushållet finns barn under 12 år eller medicinsk förtur där sökande behöver en handikappanpassad bostad.

ÖBO förvaltar studentlägenheter, hyresrätter och seniorboende. I beståndet finns allt från små ettor för studenter till stora 5or för barnfamiljer.

Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida www.obo.se där du kan registrera dig som sökande.

Kontakta Örebrobostäder
Adress: Fredsgatan 20A, Örebro
Telefon: 019-19 42 00
E-post: kundcenter@obo.se
Hemsida: www.obo.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Örebrobostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.obo.se.Visa fler lediga lägenheter i Örebro