1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örebro

Alla lediga lägenheter i Örebro

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Örebro. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Örebro och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Sjuksköterska söker bostad i närheten av Karlslundsgatan
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 9000 kr

Blivande statsvetare söker central 1:a eller 2:a
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Söker lägenhet med max 2 kilometer från centrum
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

50årig kvinna söker lgh centralt väster
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 6000 kr

Korttidsboende sökes akut!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Örebrobostäder
En bra startpunkt för dig som söker bostad i Örebro är att kontrollera utbudet hos Örebrobostäder. Med ett bestånd om 23 000 lägenheter är man stadens största hyresvärd. Via oss kan du se alla lediga lägenheter hos Örebrobostäder.

Västerstaden
I stadsdelarna Brickebacken och Varberga i utkanterna av Örebro förvaltar hyresbolaget Västerstaden 400 bostadslägenheter. I vår lägenhetslista kan du se Västerstaden alla ansökningsbara lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Örebro


Abramssons Fastighetsförvaltning
Familjeföretaget och bostadsbolaget Abramssons förvaltar 20 fastigheter med 300 hyreslägenheter i Örebro. Många av lägenheterna håller hög boendestandard då flera av fastigheterna är byggda under de senaste åren.

Besöksadress Östra Nobelgatan 9, Örebro
E-post info@abramssons.se
Telefon 019-150 120
Hemsida www.abramssons.se


Asplunds Fastigheter
Fastighetsbolaget kan erbjuda lägenheter för uthyrning på centrala adresser som Drottninggatan, Järnvägsgatan och Köpmangatan. Antalet hyreslägenheter uppgår till 800 men omsättningen är låg då lägenheterna ligger i eftertraktade områden.

Besöksadress Ribbingsgatan 11, Örebro
Telefon 019-100 100
Hemsida www.asplundsfastigheter.se


Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning
AP Fastighetsförvaltning satsar stort på att modernisera sitt bostadsbestånd. I Örebro har man 30 bostadsfastigheter med flera hundra lägenheter. De flesta fastigheterna har genomgått omfattande upprustning och renovering de senaste åren.

Besöksadress Nastagatan 22, Örebro
E-post info@alvarpetterssons.se
Telefon 019-27 30 60
Hemsida www.alvarpetterssons.se


Behrn Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Behrn Fastigheter är ett av Sveriges äldsta fastighetsbolag med över 100 års närvaro på bostadsmarknaden i Örebro. Behrns fastighetsyta omfattar 165 000 kvm fördelat mellan bostäder och kontor.

Besöksadress Rudbecksgatan 7, Örebro
E-post info@behrn.se
Telefon 019 - 14 11 55
Hemsida www.behrns.se


Botrygg
Botrygg är en bostadsbyggare och fastighetsförvaltare som i egen regi byggt upp ett stort hyresbestånd runt om i Sverige. Förnärvarande bygger Botrygg två nya bostadskvarter i Örebro där man kommer att upplåta 66 studentlägenheter och 38 hyreslägenheter.

E-post info@botrygg.se
Telefon 010-516 30 00
Hemsida www.botrygg.se


Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltning
Bostadsbolaget CA Fastighetsförvaltning har lägenheter för uthyrning i Victoriahuset i centrala Örebro och i stadsdelen Hjärsta i nordvästra Örebro. Victoriahuset mitt i centrala Örebro färdigställdes 2010 och rymmer 90 moderna bostadslägenheter.

Besöksadress Nygatan 16A, Örebro
E-post fastigheter@aqv.se
Telefon 019-16 70 70
Hemsida www.aqv.se


Dealbator
Hyresvärden Dealbator har merparten av sina hyreslägenheter lokaliserade på Folkungagatan och Hertig Karls Allé i Örebro. Man kan erbjuda lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Om du vill hyra bostad lämnar du en intresseanmälan.

Telefon 019-10 50 80
Hemsida www.dealbator.se


Egeryds Fastigheter
I Örebro äger Egeryds Fastigheter ett 20-tal bostadsfastigheter med hundratals hyresräter. Merparten av lägenheterna ligger längsmed Oskarsvägen, Skyttegatan och Sturegatan. Registrera dig som bostadssökande om du vill hyra lägenhet.

Besöksadress Idrottsvägen 31 B, Örebro
E-post info@egeryds.se
Telefon 019-18 18 18
Hemsida www.egeryds.se


EP Fastigheter
I Brickebacken i Örebros utkanter förvaltar EP Fastigheter lägenheter med radhuskaraktär. Samtliga lägenheter på markplan har egen uteplats och på andra våningsplanet har alla lägenheter balkong. Bostadsområdet Brickebacken ligger nära Örebros Universitet.

Besöksadress Ormestagatan 1B, Örebro
E-post info@epfastigheter.com
Telefon 019-16 43 75
Hemsida www.epfastigheter.com


Esswege Fastigheter
Privata hyresvärden Esswege kan erbjuda 1 till 5 rumslägenheter i Örebro. Fastighetsbeståndet omfattar hela 138 000 kvm och merparten av detta utgörs av hyreslägenheter men man kan även erbjuda butiks- och kontorslokaler.

Besöksadress Nygatan 40, Örebro
E-post info@esswege.se
Telefon 019-670 85 00
Hemsida www.esswege.se


L E Lundberg
Fastighetsbolaget L E Lundberg förvaltar hundratals hyreslägenheter i Örebro. Merparten av lägenheterna ligger på Engelbrektsgatan, Malmgatan och Markgatan. Om du vill hyra lägenhet av L E Lundbergs lämnar du en intresseanmälan.

Besöksadress Ekersgatan 7, Örebro
E-post orebro@lundbergs.se
Telefon 019-15 04 20
Hemsida www.lundbergs.se


FinFast
I bostadsområdena Baronbacken, Heden och Ladugårdsängen i Örebro kan hyresbolaget FinFast erbjuda totalt 585 lägenheter för uthyrning. Utöver vanliga lägenheter förvaltar FinFast även 20 seniorlägenheter, ansökningsbara för dig som fyllt 55.

Besöksadress Loftbodsgatan 2, Örebro
E-post info@finfast.se
Telefon 019-335050
Hemsida www.finfast.se


Hermansson Fastighetsförvaltning
Hermansson Fastighetsförvaltning grundades på 60-talet av Kjell Hermansson vars efternamn fått ge namn åt bostadsbolaget. Hermanssons fokuserar på uthyrning av lägenheter till privatpersoner i Örebro och kan erbjuda hyresrätter på flera adresser.

Besöksadress Sturegatan 6 A, Örebro
E-post info@hermanssonfast.se
Telefon 019-16 65 60
Hemsida www.hermanssonfast.se


Holmströms Fastighetsförvaltnings
Ett familjeägt fastighetsbolag med centralt belägna lägenheter i Örebro. Man har bostadsfastigheter på 10 adresser, samtliga i eller nära Örebros innerstad. Lämna en bostadsansökan om du vill hyra lägenhet.

Besöksadress Norrgatan 13, Örebro
E-post info@holmstromsfastigheter.com
Telefon 019-14 33 66
Hemsida www.holmstromsfastigheter.com


Husherren Fastigheter
Hos fastighetsbolaget Husherren finns flera sekelskifteshus med charmiga lägenheter i centrala Örebro. Husherrren är kända för att satsa stort på underhåll och för att snabbt lösa eventuell problem eller renoveringsbehov som kan uppstå.

Besöksadress Hagmarksgatan 56D, Örebro
E-post info@husherren.se
Telefon 019-100 200
Hemsida www.husherren.se


Karaffen Förvaltnings
Hyresvärden Karaffen Förvaltning kan erbjuda ett fastighetsbestånd med både hyresbostäder och kommersiella lokaler. I beståndet finns 250 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger på centrala och attraktiva adresser.

Besöksadress Verkstadsgatan 8, Örebro
E-post info@karaffen.com
Telefon 019-18 64 00
Hemsida www.karaffen.com


Krafft Fastigheter
Bostadsbolaget Krafft Fastigheter förvaltar 100 lägenheter i västra och östra Örebro. De största bostadsfastigheterna ligger på Karlsundsgatan och Tegnérgatan med 30 lägenheter i varje fastighet. I beståndet finns lägenheter från 1 till 3 rum och kök.

Besöksadress Rådmansgatan 20, Örebro
E-post info@krafftfastigheter.se
Telefon 019-10 57 60
Hemsida www.krafftfastigheter.se


John Ekströms Bygg
John Ekström Bygg har 50 bostadsfastigheter med hundratals lägenheter för uthyrning i Örebro. Det gör John Ekströms Bygg till en av de största hyresvärdarna på orten. Utöver hyreslägenheter kan man även erbjuda studentbostäder och seniorboende.

Besöksadress Ormestagatan 1B, Örebro
E-post info@je-bygg.se
Telefon 019 - 16 43 70
Hemsida www.je-bygg.se


Söderberg Fastigheter
Expansivt familjeägt bostadsbolag i första generation som kan erbjuda lägenheter på centrala adresser som Kungsgatan, Nygatan och Storgatan. Är du på jakt efter en bostad lämnar du en intresseanmälan där du beskriver dina önskemål på den bostad som du söker.

Besöksadress Olaigatan 5, Örebro
E-post info@soderberg.se
Telefon 019-18 90 00
Hemsida www.soderberg.se


Länsgården Fastigheter
I Örebro kan Länsgården Fastigheter erbjuda lägenheter på ett dussintal adresser både i centrala stadsdelar och i utkantan av orten. Utöver vanliga lägenheter kan Länsgården Fastigheter även erbjuda seniorboende för dig över 55.

Besöksadress Skolgatan 36 A, Örebro
E-post info@lansgarden.se
Telefon 019- 602 39 70
Hemsida www.lansgarden.se


Melins Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolaget Melins är en av Örebros större privata hyresvärdar med ett bostadsbestånd som omfattar 800 hyresrätter. Fastigheterna ligger i centrala områden med promenadavstånd till stadskärnan.

Besöksadress Vasatorget 1, Örebro
E-post melins@melinsfastigheter.se
Telefon 019-16 48 40
Hemsida www.melinsfastigheter.se


OP Fastigheter
OP Fastigheter är ett familjeföretag i andra generation grundat på 60-talet av Olle Pettersson vars initialer fått ge namn åt bolaget. OP Fastigheter har en mix av hyresbostäder och kommersiella lokaler i sitt bestånd som omfattar 50 000 kvm. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra någon av de 600 lägenheter som finns hos OP Fastigheter.

Besöksadress Jordgatan 12, Örebro
E-post info@opfastigheter.se
Telefon 019-611 01 90
Hemsida www.opfastigheter.se


P-G Jönsson Fastigheter
I Örebro kan den privata hyresvärden P-G Jönsson Fastigheter erbjuda 435 lägenheter för uthyrning. Man har lägenheter på ett dussintal olika adresser, varav den största bostadsfastigheten ligger längsmed centrala Storgatan. Lämna en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Besöksadress Slottsgatan 19, Örebro
Telefon 019 - 673 46 00
Hemsida www.pgj.se


O. Pettersson Fastigheter
Hyrevärden O. Petterssons viktigaste mål är att deras hyresgäster skall vara nöjda och uppleva god serivce, därför investerar man stort i hög boendestandard och ren miljö runt sina bostadsfastigheter. O. Pettersson Fastigheter kan erbjuda lägenheter för uthyrning i stadsdelarna Vasastan och norra innerstaden i Örebro.

Besöksadress Lövstagatan 7, Örebro
E-post info@opetterssonfast.se
Telefon 019-13 62 00
Hemsida www.opetterssonfast.se


Laurentiusgården
På Norrbackavägen i norra Örebro ligger Laurentiusgården som ägs av Svenska kyrkan. På Laurentiusgården finns 101 hyreslägenheter som är anpassade för seniorer/dig över 65. I fastigheten finns en restaurang där hyregästerna i gemenskap kan äta lunch.

Besöksadress Storgatan 27, ingång C, Örebro
Telefon 019-15 45 30
Hemsida www.svenskakyrkan.se/orebro/laurentiusgarden


Ragnarsson Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Ragnarsson Fastigheter strävar efter att upprätthålla en hög kvalitet och modern standard på sina lägenheter. I centrala Örebro har Ragnarssons lägenheter på attraktiva adresser som Järnvägsgatan, Kungsgatan och Vasagatan.

Besöksadress Slottsgatan 12, Örebro
E-post info@ragnfast.se
Telefon 019-16 64 40
Hemsida www.ragnfast.se


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Sjöborgs Fastighetsförvaltning äger bostäder för uthyrning i Kumla och Örebro. Beståndet uppgår till 465 hyresrätter. Om du vill hyra lägenhet ringer du till bolaget och efterfrågar ansökningsbara hyresobjekt.

Besöksadress Ringgatan 6, Örebro
E-post info@sjoborgsfastigheter.se
Telefon 019-32 53 18
Hemsida www.sjoborgsfastigheter.se