1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örebro

Sök lediga lägenheter i Örebro

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Örebro. Du kan fritt söka bland de 213 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Örebro.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Servicetekniker söker boende i Örebro
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar

Örebrobostäder
Örebros kommunala bostadsbolag Örebrobostäder (ÖBO) äger inom kommunens gränser över 20 000 hyreslägenheter. ÖBÖ söker idag nya hyresgäster till 45 lediga lägenheter fördelat mellan vanliga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter.Privata hyresvärdar i Örebro


Adolf Lindgrens
Stiftelsen Adolf Lindgren äger Centralpalatset i Örebro. Centralpalatset ligger med utsikt över slottet och rymmer 60 bostadslägenheter som uthyres till allmänheten. I fastigheten finns allt från små ettor till paradvåningar om 7 rum. Intresseanmälan lämnas via hemsidan.

Adress: Olaigatan 17 A, Örebro
Telefon: 019-611 86 44
E-post: info@adolflindgren.se
Hemsida: www.adolflindgren.se/centralpalatset/intresseanmalan


Abramssons Fastighetsförvaltning
Familjebolag verksamma inom fastighetsbranschen och har ett bestånd av 300 hyreslägenheter i Örebro. Lägenheterna hittas i de centrala delarna av staden, majoriteten på Väster. Vakanser publiceras och söks på Abrahamssons hemsida.

Adress: Radiatorvägen 5, Örebro
Telefon: 019-150 120
E-post: info@abramssons.se
Hemsida: www.abramssons.se


Arbonova Fastigheter
Erbjuder hyreslägenheter som stod klara för inflytt 2017 respektive 2020. Bostadsområdena är belägna i Varberga och Sörbyängen strax utanför centrala Örebro. Personer som söker bostad i Örebro är välkomna att fylla i en intresseanmälan direkt på Arbonovas webbplats.

Adress: Peppargatan 39 , Örebro
Telefon: 070-7 13 49 34
E-post: info@arbonovafastigheter.se
Hemsida: www.arbonovafastigheter.se


Asplunds Fastigheter
Privat hyresvärd med 900 lägenheter i beståndet, fördelat mellan Örebro och Kumla. Utbudet av lägenheter varierar när det gäller storlek, pris och område. Asplunds bygger nya studentlägenheter på 2-4 rum och kök, anmälan till dessa öppnar våren 2020 på deras hemsida.

Adress: Ribbingsgatan 11, Örebro
Telefon: 019-100 100
E-post: asplundsfastighter@asplundsfastigheter.se
Hemsida: www.asplundsfastigheter.se


Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning
Fastighetsägare med över 80 års erfarenhet inom branschen. Förvaltar runt 20 fastigheter i Örebro. En variation av lägenheter gällande stil, standard och storlek erbjuds. Många av byggnaderna har renoverats helt de senaste åren. Via ett formulär på deras hemsida kan du söka bostad.

Adress: Nastagatan 22, Örebro
Telefon: 019-27 30 60
E-post: info@alvarpetterssons.se
Hemsida: www.alvarpetterssons.se


Behrn Fastigheter
Behrn Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med lägenheter i Örebro. Man förvaltar även ett större antal lokaler i staden. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens webbplats där även ansökningar tas emot. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Rudbecksgatan 7, Örebro
Telefon: 019 - 14 11 55
E-post: info@behrn.se
Hemsida: www.behrns.se


Byggnadsfirman Lund
Privat hyresvärd som äger och förvaltar fastigheter på flera områden i Örebro. På Venavägen hittas 53 av hyresvärdens lägenheter som kan hyras. Intresseanmälan sker på hyresvärdens hemsida, ingen bostadskö tillämpas av Byggnadsfirman Lund.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Botrygg
Privat fastighetsägare vars bestånd omfattar gruppbostäder, hyresrätter, studentlägenheter och bostadsrätter. Under 2020 beräknas inflytt i nyproducerade lägenheter Södra Ladugårdsängen. Ansökan om lägenheter kan göras på Botryggs hemsida efter att du registrerat dig.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolag med lägenheter på två områden i Örebro. I Victoriahuset, i centrala staden hittas 90 lägenheter med 1-4 rum och kök. På Väster ligger Rex-området med totalt 97 lägenheter där nästintill alla har balkong. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

Adress: Nygatan 16A, Örebro
Telefon: 019-16 70 70
E-post: fastigheter@aqv.se
Hemsida: www.aqv.se


Dealbator
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter runt om i Örebro. Lägenheter erbjuds i alla storlekar och återfinns i följande områden: Centralt, Norr, Söder och Väster. En intresseanmälan kan skickas in, och förnyas var tredje månad, på hyresvärdens hemsida.

Adress: Bredgatan 3, Örebro
Telefon: 0709-10 50 84
E-post: info@dealbator.se
Hemsida: www.dealbator.se


Egeryds Fastigheter
Egeryds Fastigheter har ett större antal fastigheter med hyresrätter i Örebro. I tätorten Ormesta erbjuds dessutom nybyggda radhus till uthyrning. Om du söker bostad i Örebro är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Idrottsvägen 31 B, Örebro
Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: www.egerydsfastigheter.se


Esswege Fastigheter
Förvaltar 34 fastigheter på centrala och populära adresser i Örebro. Flera är sekelskifteshus vilket känns igen på deras unika och vackra arkitektur. En intresseanmälan är giltig i tre månader och sedan behöver en ny göras antingen på hemsidan eller via mail till hyresvärden.

Adress: Nygatan 40, Örebro
Telefon: 019-670 85 00
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


FinFast
Förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Örebro i följande områden: Baronbackarna, Ladugårdsängen och Heden. Beståndet uppgår till 647 lägenheter i storlek upp till sexrummare. Nya bostäder produceras och kan liksom nuvarande lägenheter ansöks på egna hemsidan.

Adress: Loftbodsgatan 2B, Örebro
Telefon: 019-33 50 50
E-post: info@finfast.se
Hemsida: www.finfast.se


FF-Fastighetsservice
FF-Fastighetsservice har hand om uthyrning av lägenheter som ägs av mindre hyresvärdar bland annat i Örebro. Man erbjuder bostäder med högsta standard i staden. På deras egen hemsida listas vakanser och du får där även mer information om hur du kan söka en av bostäderna.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se


Hagaby Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag som hyr ut lägenheter på Hertig Karls Allé, Längbrogatan, Norrgatan och Rosenhillsgatan. Du som söker bostad i Örebro är välkommen att kontakta hyresvärden för att inhämta information.

Adress: Rudbecksgatan 37, Örebro
Telefon: 019-10 05 12
E-post: info@hagabyforvaltning.se
Hemsida: www.hagabyforvaltning.se


Hermansson Fastighetsförvaltning
Familjeägt fastighetsbolag som i Örebro har fastigheter på 14 adresser i staden. Lägenheterna som förvaltas har upp till fyra rum och kök, lämpliga för familjer. På hyresvärdens hemsida tar man emot intresseanmälningar, de behöver förnyas var tredje månad.

Adress: Sturegatan 6 A, Örebro
Telefon: 019-16 65 60
E-post: info@hermanssonfast.se
Hemsida: www.hermanssonfast.se


Husherren Fastigheter
Äger och förvaltar fastigheter i centrala staden. Utbudet varierar mellan nybyggda hus till vackra sekelskifteshus. Beståndet överstiger 1 000 hyresrätter, varav över 500 återfinns i nybyggda området vid Svampen. Särskilda bostäder erbjuds för studenter.

Adress: Hagmarksgatan 56D, Örebro
Telefon: 019-100 200
E-post: info@husherren.se
Hemsida: www.husherren.se


John Ekströms Bygg
Erbjuder ett större utbud av bostäder i flera av Örebros områden. Förutom centralt belägna fastigheter har man även lägenheter i Almby, Väster, Norr och Öster. En liten del av beståndet återfinns i mysiga radhusområden omgivna av grönområden.

Adress: Ormestagatan 1B, Örebro
Telefon: 019 - 16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


K2A
Ett ungt fastighetsbolag som bygger och förvaltar hyresfastigheter. I Örebro har K2A 88 hyresrätter i storlek från 1-3 rum och kök med genomtänkta planlösningar. De flesta lägenheterna har balkong. Utanför fastigheten bjuds på en inbjudande miljö med bland annat grill.

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Karaffen Förvaltnings
Privat hyresvärd som har över 400 hyresrätter i Örebro. Lägenheterna är belägna i populära områden och fastigheterna är byggda under flera tidsepoker. Karaffen tar emot intresseanmälningar direkt på sin hemsida. Tänk på att förnya din anmälan var tredje månad.

Adress: Drottninggatan 11, Örebro
Telefon: 019-18 64 00
E-post: info@karaffen.com
Hemsida: www.karaffen.com


Krafft Fastigheter
Förvaltar hyreslägenheter på områdena väster och öster i Örebro. Totala antalet lägenheter uppgår till 88 stycken i storlek 1-4 rum och kök. Man tar emot en allmän intresseanmälan direkt på hemsidan via ett formulär där du anger dina uppgifter.

Adress: Rådmansgatan 20, Örebro
Telefon: 019-12 26 10
E-post: info@krafftfastigheter.se
Hemsida: www.krafftfastigheter.se


Lansa Fastigheter
Hyr ut nybyggda lägenheter med högsta standard i Örebro. Man har ett bestånd som uppgår till strax över 400 hyresrätter, fördelade mellan fyra adresser i staden. Lägenheterna är ljusa och i varierande storlekar, vissa bjuder på generös takhöjd. Vakanser listas direkt på Lansas hemsida.

Telefon: 0771–330 300
E-post: claes.malmkvist@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundberg
Som en av landets största privata fastighetsägare erbjuder man självfallet lägenheter i Örebro. Beståndet är fördelat mellan Väster, Sörbyängen och Öster. Lägenheter kan hyras upp till femrummare och de flesta har balkong alternativt uteplats.

Adress: Ekersgatan 7, Örebro
Telefon: 019-15 04 20
E-post: orebro@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Länsgården Fastigheter
I Örebro län förvaltar hyresvärden runt 800 hyreslägenheter. 75% av beståndet är anpassade bostäder för äldreboenden, seniorboenden och gruppboenden. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar direkt på sin hemsida.

Adress: Skolgatan 36 A, Örebro
Telefon: 019 - 277 24 00
E-post: info@lansgarden.se
Hemsida: www.lansgarden.se


Melins Fastighetsförvaltning
Förvaltar totalt cirka 1 200 hyresrätter i mellansverige, av de hittas runt 800 i Örebro. Lägenheterna är centralt belägna på Öster, Norr och Väster med gångavstånd till stadskärnan. Storleksmässigt har man lägenheter från ettor till sexrummare.

Adress: Vasatorget 1, Örebro
Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se


OP Fastigheter
Majoriteten av OP Fastigheters bestånd är beläget i Örebro men man äger även fastigheter i Göteborg och Lysekil. Utöver vanliga hyresrätter förvaltas även studentlägenheter. En intresseanmälan kan lämnas direkt på hyresvärdens hemsida genom ett formulär som fylls i.

Adress: Jordgatan 12, Örebro
Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


O. Pettersson Fastigheter
Fastighetsägaren O. Pettersson eftersträvar nöjda kunder och att erbjuda en god service. Beståndet i Örebro är fördelat mellan flera omtyckta områden i staden. Man har bland annat attraktiva lägenheter i markplan med mindre trädgårdsyta att ombesörja.

Adress: Lövstagatan 7, Örebro
Telefon: 019-13 62 00
E-post: info@opetterssonfast.se
Hemsida: www.opetterssonfast.se


Laurentiusgården
Hyr ut boenden till personer över 65 år i Örebros stadsdel Norr. De 101 lägenheterna i beståndet är planerade och anpassade efter äldres behov. I fastigheten finns flera gemensamhetslokaler för de boende att använda, de har exempelvis ett vävrum och snickarverkstad.

Adress: Storgatan 27, Örebro
Telefon: 019-15 45 30
E-post: orebro.bostader@svenskakyrkan.se
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/orebro/laurentiusgarden


Ragnarsson Fastigheter
Familjebolag som äger, förvaltar och förädlar fastigheter. Beståndet av lägenheter uppgår till cirka 600 stycken. För att bli aktuell som hyresgäst ska du vara myndig, positiva referenser från tidigare hyresvärd samt kunna uppvisa en god ekonomi.

Adress: Slottsgatan 12, Örebro
Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Har sedan 1980-talet ägt och förvaltat fastigheter i Örebro med omnejd. Utspritt i staden erbjuder man totalt strax över 300 hyreslägenheter. Bostadssökande i Örebro är välkomna att fylla i en bostadsansökan elektroniskt på hyresvärdens webbplats.

Adress: Ringgatan 6, Örebro
Telefon: 019-32 53 18
E-post: info@sjoborgsfastigheter.se
Hemsida: www.sjoborgsfastigheter.se


Slättö Förvaltning
Byggt och färdigställt 300 hyresrätter i Örebro de senaste åren. Bostäderna är belägna i stadsdelen Ladugårdsängen och håller högsta kvalitet och har mellan 1-4 rum och kök. Hyresgäster behöver ha en nettoinkomst som är dubbelt så stor som månadshyran.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slatto.se
Hemsida: www.slatto.se


Svenska Studenthus
I Örebro har Svenska Studenthus två områden med studentbostäder. Båda ligger nära universitetet och de omfattar 612 studentbostäder. Man har boenden från korridorrum till lägenheter på två rum och kök. Lediga bostäder kan ansökas på hemsidan av registrerade studenter.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Söderberg Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar runt 900 hyresrätter i Örebro. Fastigheterna är belägna på attraktiva och centrala lägen i staden med närhet till service, kommunikationer och butiker. Du anmäler ditt bostadsintresse på hyresvärdens hemsida.

Adress: Olaigatan 5, Örebro
Telefon: 019-18 90 00
E-post: info@soderberg.se
Hemsida: www.soderberg.se


Södermalmstornet
Södermalmstornet är en privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter för privatpersoner i Örebro. Utöver bostäder förvaltas fastigheter med lokaler och kontorsytor. Du kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan så kontaktas du vid ledig bostad.

Adress: Dialoggatan 12B, Örebro
Telefon: 019–26 12 02
E-post: maria@sodermalmstornet.se
Hemsida: www.sodermalmstornet.se


Victoria Park
Förvaltar ett större antal lägenheter i Örebro, runt 600 stycken. Bostäderna i Brickebacken ligger i radhusområde med närhet till skola, restauranger och naturområden. Varje lägenhet har egen uteplats här. Även ett antal bostäder förvaltas i Varberga.

Adress: Varbergagatan 161, Örebro
Telefon: 010 20 93 900
E-post: orebro@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se/sv-se/Bostadsomr%C3%A5den/%C3%96rebro