1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örebro

Bevaka lediga lägenheter i Örebro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Örebro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Örebro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 6 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Elektriker som letar efter bostäder
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 5000 kr

Student söker hyresrätt i Örebro
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Blivande student söker en 1/2a i Örebro
Sökes: Första- & andrahand

Studerande Örebro Universitet söker boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Tjej söker mindre lägenhet centralt Örebro
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Örebros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Örebrobostäder
Hos Örebrobostäder hittar du som söker bostad 55 lediga lägenheter. I beståndet finns hyresrätter, studentlägenheter och seniorbostäder. Hyresvärden publicerar lägenhetsvakanser på den egna hemsidan www.obo.sePrivata hyresvärdar i Örebro


Abramssons Fastighetsförvaltning
Familjebolag verksamma inom fastighetsbranschen och har ett bestånd av 300 hyreslägenheter i Örebro. Lägenheterna hittas i de centrala delarna av staden, majoriteten på Väster. Vakanser publiceras och söks på Abrahamssons hemsida.

Adress: Radiatorvägen 5, Örebro
Telefon: 019-150 120
E-post: info@abramssons.se
Hemsida: www.abramssons.se


Arbonova Fastigheter
Under 2017 färdigställde Arbonova Fastigheter nyproduktion av 68 hyresrätter i Sörbyängen i Örebro. Alla lägenheter har egen balkong och under fastigheten ligger ett garage. Du är välkommen att skicka en personlig bostadsansökan så kontaktar Arbonova Fastigheter dig.

Adress: Peppargatan 39 , Örebro
Telefon: 070-7 13 49 34
E-post: info@arbonovafastigheter.se
Hemsida: www.arbonovafastigheter.se


Asplunds Fastigheter
Privat hyresvärd med 900 lägenheter i beståndet, fördelat mellan Örebro och Kumla. Utbudet av lägenheter varierar när det gäller storlek, pris och område. Asplunds bygger nya studentlägenheter på 2-4 rum och kök, anmälan till dessa öppnar våren 2020 på deras hemsida.

Adress: Ribbingsgatan 11, Örebro
Telefon: 019-100 100
E-post: asplundsfastighter@asplundsfastigheter.se
Hemsida: www.asplundsfastigheter.se


Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning
Fastighetsägare med över 80 års erfarenhet inom branschen. Förvaltar runt 20 fastigheter i Örebro. En variation av lägenheter gällande stil, standard och storlek erbjuds. Många av byggnaderna har renoverats helt de senaste åren. Via ett formulär på deras hemsida kan du söka bostad.

Adress: Nastagatan 22, Örebro
Telefon: 019-27 30 60
E-post: info@alvarpetterssons.se
Hemsida: www.alvarpetterssons.se


Behrn Fastigheter
Behrn Fastigheter är ett familjeägt bostadsbolag med lägenheter i Örebro. Man förvaltar även ett större antal lokaler i staden. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens webbplats där även ansökningar tas emot. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Rudbecksgatan 7, Örebro
Telefon: 019 - 14 11 55
E-post: info@behrn.se
Hemsida: www.behrns.se


Byggnadsfirman Lund
Privat hyresvärd som äger och förvaltar fastigheter på flera områden i Örebro. På Venavägen hittas 53 av hyresvärdens lägenheter som kan hyras. Intresseanmälan sker på hyresvärdens hemsida, ingen bostadskö tillämpas av Byggnadsfirman Lund.

Telefon: 0589-610 160
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Botrygg
Privat fastighetsägare vars bestånd omfattar gruppbostäder, hyresrätter, studentlägenheter och bostadsrätter. Under 2020 beräknas inflytt i nyproducerade lägenheter Södra Ladugårdsängen. Ansökan om lägenheter kan göras på Botryggs hemsida efter att du registrerat dig.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltning
Fastighetsbolag med lägenheter på två områden i Örebro. I Victoriahuset, i centrala staden hittas 90 lägenheter med 1-4 rum och kök. På Väster ligger Rex-området med totalt 97 lägenheter där nästintill alla har balkong. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

Adress: Nygatan 16A, Örebro
Telefon: 019-16 70 70
E-post: fastigheter@aqv.se
Hemsida: www.aqv.se


Dealbator
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter runt om i Örebro. Lägenheter erbjuds i alla storlekar och återfinns i följande områden: Centralt, Norr, Söder och Väster. En intresseanmälan kan skickas in, och förnyas var tredje månad, på hyresvärdens hemsida.

Adress: Bredgatan 3, Örebro
Telefon: 0709-10 50 84
E-post: info@dealbator.se
Hemsida: www.dealbator.se


Egeryds Fastigheter
Egeryds Fastigheter har ett större antal fastigheter med hyresrätter i Örebro. I tätorten Ormesta erbjuds dessutom nybyggda radhus till uthyrning. Om du söker bostad i Örebro är du välkommen att fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Idrottsvägen 31 B, Örebro
Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: www.egerydsfastigheter.se


Esswege Fastigheter
Förvaltar 34 fastigheter på centrala och populära adresser i Örebro. Flera är sekelskifteshus vilket känns igen på deras unika och vackra arkitektur. En intresseanmälan är giltig i tre månader och sedan behöver en ny göras antingen på hemsidan eller via mail till hyresvärden.

Adress: Nygatan 40, Örebro
Telefon: 019-670 85 00
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


FinFast
Privat fastighetsägare med 585 hyresrätter i Örebro fördelade mellan stadsdelarna Baronbacken, Heden och Ladugårdsängen. Sökande som fyllt 55 år har även möjlighet att ansöka om seniorlägenheter som är anpassade för äldre med lite större badrum och borttagna trösklar.

Adress: Loftbodsgatan 2B, Örebro
Telefon: 019-33 50 50
E-post: info@finfast.se
Hemsida: www.finfast.se


FF-Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare som ansvarar för lägenhetsuthyrning åt ett flertal mindre hyresvärdar i Örebro. Bostadsförmedlingen är relativt okänd och som sökande har du därför en relativt god chans att kunna bli erbjuden hyreskontrakt vid lägenhetsvakanser.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se


Hagaby Förvaltning
Familjeägt bostadsbolag som hyr ut lägenheter på Hertig Karls Allé, Längbrogatan, Norrgatan och Rosenhillsgatan. Du som söker bostad i Örebro är välkommen att kontakta hyresvärden för att inhämta information.

Adress: Rudbecksgatan 37, Örebro
Telefon: 019-10 05 12
E-post: info@hagabyforvaltning.se
Hemsida: www.hagabyforvaltning.se


Hermansson Fastighetsförvaltning
Familjeägd fastighetsförvaltare som grundades i Örebro redan på 60-talet. Förvaltar egna hyreslägenheter men hjälper även ett par mindre hyresvärdar med fastighetsservice och uthyrning av lediga lägenheter.

Adress: Sturegatan 6 A, Örebro
Telefon: 019-16 65 60
E-post: info@hermanssonfast.se
Hemsida: www.hermanssonfast.se


Husherren Fastigheter
Förvaltar 150 studentbostäder inom 5 minuters gångavstånd till Universitetet. Husherren har även flera sekelskifteshus med charmiga hyreslägenheter i centrala Örebro. Husherrren är kända för att satsa stort på renovering och underhåll av hyresrätterna.

Adress: Hagmarksgatan 56D, Örebro
Telefon: 019-100 200
E-post: info@husherren.se
Hemsida: www.husherren.se


John Ekströms Bygg
John Ekström Bygg förvaltar studentbostäder, seniorlägenheter och vanliga hyresrätter i Örebro. Hyresvärden har pågående produktion av moderna hyreslägenheter i Södra Ladugårdsängen med beräknad inflyttning under hösten 2018. Intresseanmälan tas emot via e-post.

Adress: Ormestagatan 1B, Örebro
Telefon: 019 - 16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


K2A
K2A är ett fastighetsbolag som bygger och förvaltar hyreslägenheter. På Södra Ladugårdsängen förvaltas 88 nybyggda hyreslägenheter mellan 1-3 rum och kök. Lägenhetsvakanser publiceras på minasidor.k2a.se/sok-ledigt/

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Karaffen Förvaltnings
Hyresvärd med 400 lägenheter i centrala Örebro som uthyres med förstahandskontrakt. Är du intresserad av att hyra kan du skicka en ansökan per e-mail med en presentation av dig själv tillsammans med en kortare beskrivning av vad du söker.

Adress: Drottninggatan 11, Örebro
Telefon: 019-18 64 00
E-post: info@karaffen.com
Hemsida: www.karaffen.com


Krafft Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i tredje generation med hyresrätter (1-3 RoK) i Örebro. Lägenheterna ligger i centrum samt västra och östra stadsdelen. Krafft Fastigheter har telefontid mellan kl 09-12 varje vardag och tar även emot bostadsansökningar via e-mail.

Adress: Rådmansgatan 20, Örebro
Telefon: 019-12 26 10
E-post: info@krafftfastigheter.se
Hemsida: www.krafftfastigheter.se


Lansa Fastigheter
Ungt fastighetsbolag med moderna och nybyggda hyresrätter i Örebro. Beståndet omfattar 343 nyproducerade lägenheter med hög standard. Du kan anmäla ditt intresse för specifika fastigheter och bli kontaktad av hyresvärden om en lägenhet blir ledig i just det bostadsområdet.

Telefon: 0771–330 300
E-post: claes.malmkvist@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundberg
Som en av landets största privata fastighetsägare erbjuder man självfallet lägenheter i Örebro. Beståndet är fördelat mellan Väster, Sörbyängen och Öster. Lägenheter kan hyras upp till femrummare och de flesta har balkong alternativt uteplats.

Adress: Ekersgatan 7, Örebro
Telefon: 019-15 04 20
E-post: orebro@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Länsgården Fastigheter
Länsgården Fastigheter förvaltar 800 hyreslägenheter i Örebro. Tre fjärdedelar av beståndet är vikta för seniorlägenhet samt korttidsboende. Är du över 55 år med utflugna barn har du möjlighet att söka bostad hos Länsgården.

Adress: Skolgatan 36 A, Örebro
Telefon: 019 - 277 24 00
E-post: info@lansgarden.se
Hemsida: www.lansgarden.se


Melins Fastighetsförvaltning
En av Örebros största privata fastighetsägare med ett lägenhetsbestånd om 1 200 hyresrätter. Melins ansvarar även för lägenhetsuthyrning åt ett par mindre hyresvärdar i Örebro. Om du lämnar en bostadsansökan tar Melins kontakt med dig om man kan erbjuda boende.

Adress: Vasatorget 1, Örebro
Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se


OP Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i andra generation med 600 lägenheter. Beståndet består av en blandning av nybyggda hyreshus och sekelskifteshus. OP Fastigheter förvaltar hyresrätter och studentbostäder i Örebro.

Adress: Jordgatan 12, Örebro
Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


P-G Jönsson Fastigheter
Fastighetsägare med fokus på Örebro län. I beståndet finns 435 lägenheter fördelade mellan Örebro, Odensbacken och Askersund. Hyresvärden kan även erbjuda uthyrning av garage och p-platser. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband via Telia.

Adress: Slottsgatan 19, Örebro
Telefon: 019 - 673 46 00
Hemsida: www.pgj.se


O. Pettersson Fastigheter
För hyresvärden O. Pettersson Fastigheter är ett av de viktigaste målen att hyresgästerna skall vara nöjda och uppleva god service. För att uppnå detta mål investerar hyresvärden stort i underhåll och renovering. Lägenheterna hos O. Pettersson håller mycket hög standard.

Adress: Lövstagatan 7, Örebro
Telefon: 019-13 62 00
E-post: info@opetterssonfast.se
Hemsida: www.opetterssonfast.se


Laurentiusgården
Laurentiusgården består av 101 hyreslägenheter om 1 - 4 rum. Lägenheterna kan enbart ansökas av dig som fyllt 65 år. I fastigheten finns en gemensam lunchrestaurang. Laurentiusgården ligger vid Norrbackavägen i norra Örebro och förvaltas av Svenska kyrkan.

Adress: Storgatan 27, Örebro
Telefon: 019-15 45 30
E-post: orebro.bostader@svenskakyrkan.se
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/orebro/laurentiusgarden


Ragnarsson Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Ragnarsson Fastigheter äger hyreslägenheter på attraktiva adresser som Järnvägsgatan, Kungsgatan och Vasagatan i Örebro. Sökande kan välja mellan lägenheter i storlek från 1 till 6 rum.

Adress: Slottsgatan 12, Örebro
Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Sjöborgs Fastighetsförvaltning äger 465 hyresrätter i Kumla och Örebro. Hyresvärden förvaltar representativa lägenheter i Örebros innerstad. Bostadsansökningar inlämnas via personligt brev.

Adress: Ringgatan 6, Örebro
Telefon: 019-32 53 18
E-post: info@sjoborgsfastigheter.se
Hemsida: www.sjoborgsfastigheter.se


Slättö Förvaltning
Snabbväxande hyresvärd som under hösten 2018 färdigställde nyproduktion av 487 hyresrätter i Örebro. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slatto.se
Hemsida: www.slatto.se


Svenska Studenthus
Svenska Studenthus förvaltar 300 studentlägenheter i nära anslutning till Örebro universitet. Studentlägenheterna är fullt utrustade med eget kök samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hyresvärden kan i stadsdelen Tybble även erbjuda boende i korridorsrum.

Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Söderberg Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i centrala Örebro på attraktiva adresser som Kungsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra fyller du i intresseanmälan så tar Söderberg Fastigheter kontakt med dig om man kan erbjuda en lägenhet.

Adress: Olaigatan 5, Örebro
Telefon: 019-18 90 00
E-post: info@soderberg.se
Hemsida: www.soderberg.se


Södermalmstornet
Privata hyresvärden Södermalmstornet erbjuder lägenheter i stadsdelen Ladugårdsängen i södra Örebro. Vakanta hyresrätter publiceras på Södermalmstornets hemsida.

Adress: Dialoggatan 12B, Örebro
Telefon: 019–26 12 02
E-post: maria@sodermalmstornet.se
Hemsida: www.sodermalmstornet.se


Victoria Park
Förvaltar ett större antal lägenheter i Örebro, runt 600 stycken. Bostäderna i Brickebacken ligger i radhusområde med närhet till skola, restauranger och naturområden. Varje lägenhet har egen uteplats här. Även ett antal bostäder förvaltas i Varberga.

Adress: Varbergagatan 161, Örebro
Telefon: 010 20 93 900
E-post: orebro@victoriapark.se
Hemsida: www.victoriapark.se/sv-se/Bostadsomr%C3%A5den/%C3%96rebro