1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örebro

Bevaka lediga lägenheter i Örebro

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Örebro samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Örebro. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 12 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ordningsam 25-årig tjej söker 1-2 rok i centrala Örebro!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 8000 kr

Vikarie söker en 1:a eller 2:a på väster eller centralt
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 6000 kr

Kemistudent söker bostad i Örebro, omgående
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Student söker boende nära universitetet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Skötsam student söker boende, helst nära Universitetet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Örebros hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Örebrobostäder
Hos Örebrobostäder hittar du som söker bostad 30 lediga lägenheter. I beståndet finns hyresrätter, studentlägenheter och seniorbostäder. Hyresvärden publicerar lägenhetsvakanser på den egna hemsidan www.obo.se

Västerstaden
I stadsdelarna Brickebacken och Varberga i utkanterna av Örebro förvaltar hyresbolaget Västerstaden 400 bostadslägenheter. På hyresvärdens hemsida Vasterstaden.se kan du se eventuella lägenhetsvakanser.Fler privata hyresvärdar i Örebro


Abramssons Fastighetsförvaltning
Familjeägda hyresvärden Abramsson förvaltar 300 hyreslägenhet i de centrala och västra delarna av Örebro. Alla vakanta lägenheter hos Abramssons Fastighetsförvaltning läggs upp och ansöks via hyresvärden egna hemsida.

Adress: Östra Nobelgatan 9, Örebro
Telefon: 019-150 120
E-post: info@abramssons.se
Hemsida: www.abramssons.se


Arbonova Fastigheter
Under 2017 färdigställde Arbonova Fastigheter nyproduktion av 68 hyresrätter i Sörbyängen i Örebro. Alla lägenheter har egen balkong och under fastigheten ligger ett garage. Du är välkommen att skicka en personlig bostadsansökan så kontaktar Arbonova Fastigheter dig.

Adress: Peppargatan 39 , Örebro
Telefon: 070-7 13 49 34
E-post: info@arbonovafastigheter.se
Hemsida: www.arbonovafastigheter.se


Asplunds Fastigheter
Fastighetsbolag med 140 studentlägenheter i direkt närhet till Örebro Universitet samt ytterligare 800 hyresrätter längsmed centrala adresser som Drottninggatan och Köpmangatan. Lediga lägenheter läggs ut för uthyrning på hyresvärdens hemsida i 24 timmar varvid ett par sökande därefter kallas för visning.

Adress: Ribbingsgatan 11, Örebro
Telefon: 019-100 100
Hemsida: www.asplundsfastigheter.se


Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning
Hyresvärd med stort utbud av lägenheter i centrala Örebro. Flera av fastigheterna har totalrenoverats under de senaste åren. Sökande är välkomna att lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Nastagatan 22, Örebro
Telefon: 019-27 30 60
E-post: info@alvarpetterssons.se
Hemsida: www.alvarpetterssons.se


Behrn Fastigheter
Familjeägd hyresvärd som förvaltar hyresrätter och studentbostäder i centrala Örebro. Du kan lämna en bostadsansökan så ofta som var tredje vecka till Behrn Fastigheter tills dess att du får ett lägenhetserbjudande.

Adress: Rudbecksgatan 7, Örebro
Telefon: 019 - 14 11 55
E-post: info@behrn.se
Hemsida: www.behrns.se


Botrygg
Fastighetsägare med studentlägenheter och hyresrätter i Örebro. Bygger under 2018 nya hyreslägenheter i Södra Ladugårdsängen. Högst chans att få hyreskontrakt har du om du ansöker om en hyresrätt i nyproduktionen.

Telefon: 010-516 30 00
E-post: info@botrygg.se
Hemsida: www.botrygg.se


Carlsson & Åqvist Fastighetsförvaltning
Fastighetsägare med 90 hyreslägenheter i Victoriahuset (bottenvåningen hyrs ut till Örebro Saluhall). Månadsavgiften för enrumslägenheter startar från 5 200 kr och stiger till 12 700 kr för femrumslägenheter.

Adress: Nygatan 16A, Örebro
Telefon: 019-16 70 70
E-post: fastigheter@aqv.se
Hemsida: www.aqv.se


Dealbator
Liten hyresvärden med lägenheter längsmed Folkungagatan och Hertig Karls Allé i Örebro. Fastigheterna är väl underhållna och många av lägenheterna är nyrenoverade.

Telefon: 019-10 50 80
Hemsida: www.dealbator.se


Egeryds Fastigheter
Privat fastighetsägare med ett stort utbud av hyresrätter i centrala Örebro. Om du registrerar dig som sökande på Egeryds hemsida kan du lämna intresseanmälningar på lediga hyresobjekt. Du kan också skapa en sökprofil och via e-mail få förslag på lägenheter som matchar dina önskemål

Adress: Idrottsvägen 31 B, Örebro
Telefon: 019-18 18 18
E-post:  info@egeryds.se
Hemsida: www.egerydsfastigheter.se


EP Fastigheter
I stadsdelen Brickebacken i stadens utkanter förvaltar EP Fastigheter hyresrätter med radhuskänsla. Här bor du med en liten gräsplätt utanför dörren med fina gemensamma innergårdar. Alla lägenheter på markplan har egen uteplats, lägenheter på andra våningsplanet har stor balkong.

Adress: Ormestagatan 1B, Örebro
Telefon: 019-16 43 75
E-post: info@epfastigheter.com
Hemsida: www.epfastigheter.com


Esswege Fastigheter
I centrala Örebro förvaltar hyresvärden Esswege 900 lägenheter. Samtliga bostadsfastigheter är väl omhändertagna och omsorgsfullt renoverade. Du kan i din ansökan välja mellan en- till femrumslägenheter.

Adress: Nygatan 40, Örebro
Telefon: 019-670 85 00
E-post: info@esswege.se
Hemsida: www.esswege.se


FinFast
Privat fastighetsägare med 585 hyresrätter i Örebro fördelade mellan stadsdelarna Baronbacken, Heden och Ladugårdsängen. Sökande som fyllt 55 år har även möjlighet att ansöka om seniorlägenheter som är anpassade för äldre med lite större badrum och borttagna trösklar.

Adress: Loftbodsgatan 2, Örebro
Telefon: 019-335050
E-post: info@finfast.se
Hemsida: www.finfast.se


FF-Fastighetsservice
Fastighetsförvaltare som ansvarar för lägenhetsuthyrning åt ett flertal mindre hyresvärdar i Örebro. Bostadsförmedlingen är relativt okänd och som sökande har du därför en relativt god chans att kunna bli erbjuden hyreskontrakt vid lägenhetsvakanser.

Telefon: 0771–330 300
E-post: info@ff-fastighetsservice.se
Hemsida: www.ff-fastighetsservice.se


Hagaby Förvaltning
Lägenheter på Allégatan, Esplanaden och Östra Storgatan i Örebro. Sökande hänvisas att kontakta Hagaby Förvaltning per e-post så återkommer hyresvärden till er om vakanta lägenheter kommer in.

Adress: Rudbecksgatan 37, Örebro
Telefon: 019-10 05 12
E-post: info@hagabyforvaltning.se
Hemsida: www.hagabyforvaltning.se


Hermansson Fastighetsförvaltning
Familjeägd fastighetsförvaltare som grundades i Örebro redan på 60-talet. Förvaltar egna hyreslägenheter men hjälper även ett par mindre hyresvärdar med fastighetsservice och uthyrning av lediga lägenheter.

Adress: Sturegatan 6 A, Örebro
Telefon: 019-16 65 60
E-post: info@hermanssonfast.se
Hemsida: www.hermanssonfast.se


Husherren Fastigheter
Förvaltar 150 studentbostäder inom 5 minuters gångavstånd till Universitetet. Husherren har även flera sekelskifteshus med charmiga hyreslägenheter i centrala Örebro. Husherrren är kända för att satsa stort på renovering och underhåll av hyresrätterna.

Adress: Hagmarksgatan 56D, Örebro
Telefon: 019-100 200
E-post: info@husherren.se
Hemsida: www.husherren.se


John Ekströms Bygg
John Ekström Bygg förvaltar studentbostäder, seniorlägenheter och vanliga hyresrätter i Örebro. Hyresvärden har pågående produktion av moderna hyreslägenheter i Södra Ladugårdsängen med beräknad inflyttning under hösten 2018. Intresseanmälan tas emot via e-post.

Adress: Ormestagatan 1B, Örebro
Telefon: 019 - 16 43 70
E-post: info@je-bygg.se
Hemsida: www.je-bygg.se


K2A
K2A är ett fastighetsbolag som bygger och förvaltar hyreslägenheter. På Södra Ladugårdsängen förvaltas 88 nybyggda hyreslägenheter mellan 1-3 rum och kök. Lägenhetsvakanser publiceras på minasidor.k2a.se/sok-ledigt/

Telefon: 010-510 55 10
E-post: info@k2a.se
Hemsida: www.k2a.se


Karaffen Förvaltnings
Hyresvärd med 400 lägenheter i centrala Örebro som uthyres med förstahandskontrakt. Är du intresserad av att hyra kan du skicka en ansökan per e-mail med en presentation av dig själv tillsammans med en kortare beskrivning av vad du söker.

Adress: Verkstadsgatan 8, Örebro
Telefon: 019-18 64 00
E-post: info@karaffen.com
Hemsida: www.karaffen.com


Krafft Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i tredje generation med hyresrätter (1-3 RoK) i Örebro. Lägenheterna ligger i centrum samt västra och östra stadsdelen. Krafft Fastigheter har telefontid mellan kl 09-12 varje vardag och tar även emot bostadsansökningar via e-mail.

Adress: Rådmansgatan 20, Örebro
Telefon: 019-10 57 60
E-post: info@krafftfastigheter.se
Hemsida: www.krafftfastigheter.se


Lansa Fastigheter
Ungt fastighetsbolag med moderna och nybyggda hyresrätter i Örebro. Beståndet omfattar 343 nyproducerade lägenheter med hög standard. Du kan anmäla ditt intresse för specifika fastigheter och bli kontaktad av hyresvärden om en lägenhet blir ledig i just det bostadsområdet.

Telefon: 0771–330 300
E-post: claes.malmkvist@lansa.se
Hemsida: www.lansa.se


L E Lundberg
I stadsdelarna Väster och Öster förvaltar hyresvärden Lundberg 300 lägenheter. Hyresrätterna ligger i lugna kvarter med gångavstånd in till centrum. Lundbergs har alldeles nyligen även färdigställt moderna bostadshus i stadsdelen Sörbyängen.

Adress: Ekersgatan 7, Örebro
Telefon: 019-15 04 20
E-post: orebro@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Länsgården Fastigheter
Länsgården Fastigheter förvaltar 800 hyreslägenheter i Örebro. Tre fjärdedelar av beståndet är vikta för seniorlägenhet samt korttidsboende. Är du över 55 år med utflugna barn har du möjlighet att söka bostad hos Länsgården.

Adress: Skolgatan 36 A, Örebro
Telefon: 019- 602 39 70
E-post: info@lansgarden.se
Hemsida: www.lansgarden.se


Melins Fastighetsförvaltning
En av Örebros största privata fastighetsägare med ett lägenhetsbestånd om 1 200 hyresrätter. Melins ansvarar även för lägenhetsuthyrning åt ett par mindre hyresvärdar i Örebro. Om du lämnar en bostadsansökan tar Melins kontakt med dig om man kan erbjuda boende.

Adress: Vasatorget 1, Örebro
Telefon: 019-16 48 40
E-post: melins@melinsfastigheter.se
Hemsida: www.melinsfastigheter.se


OP Fastigheter
Familjeägd hyresvärd i andra generation med 600 lägenheter. Beståndet består av en blandning av nybyggda hyreshus och sekelskifteshus. OP Fastigheter förvaltar hyresrätter och studentbostäder i Örebro.

Adress: Jordgatan 12, Örebro
Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


P-G Jönsson Fastigheter
Fastighetsägare med fokus på Örebro län. I beståndet finns 435 lägenheter fördelade mellan Örebro, Odensbacken och Askersund. Hyresvärden kan även erbjuda uthyrning av garage och p-platser. Samtliga lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband via Telia.

Adress: Slottsgatan 19, Örebro
Telefon: 019 - 673 46 00
Hemsida: www.pgj.se


O. Pettersson Fastigheter
För hyresvärden O. Pettersson Fastigheter är ett av de viktigaste målen att hyresgästerna skall vara nöjda och uppleva god service. För att uppnå detta mål investerar hyresvärden stort i underhåll och renovering. Lägenheterna hos O. Pettersson håller mycket hög standard.

Adress: Lövstagatan 7, Örebro
Telefon: 019-13 62 00
E-post: info@opetterssonfast.se
Hemsida: www.opetterssonfast.se


Laurentiusgården
Laurentiusgården består av 101 hyreslägenheter om 1 - 4 rum. Lägenheterna kan enbart ansökas av dig som fyllt 65 år. I fastigheten finns en gemensam lunchrestaurang. Laurentiusgården ligger vid Norrbackavägen i norra Örebro och förvaltas av Svenska kyrkan.

Adress: Storgatan 27, Örebro
Telefon: 019-15 45 30
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/orebro/laurentiusgarden


Ragnarsson Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Ragnarsson Fastigheter äger hyreslägenheter på attraktiva adresser som Järnvägsgatan, Kungsgatan och Vasagatan i Örebro. Sökande kan välja mellan lägenheter i storlek från 1 till 6 rum.

Adress: Slottsgatan 12, Örebro
Telefon: 019-16 64 40
E-post: info@ragnfast.se
Hemsida: www.ragnfast.se


Sjöborgs Fastighetsförvaltning
Sjöborgs Fastighetsförvaltning äger 465 hyresrätter i Kumla och Örebro. Hyresvärden förvaltar representativa lägenheter i Örebros innerstad. Bostadsansökningar inlämnas via personligt brev.

Adress: Ringgatan 6, Örebro
Telefon: 019-32 53 18
E-post: info@sjoborgsfastigheter.se
Hemsida: www.sjoborgsfastigheter.se


Slättö Förvaltning
Snabbväxande hyresvärd som under hösten 2018 färdigställde nyproduktion av 487 hyresrätter i Örebro. Eventuella lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0771-650 200
E-post: uthyrning@slattoforvaltning.se
Hemsida: www.slattoforvaltning.se/orebro/


Svenska Studenthus
Svenska Studenthus förvaltar 300 studentlägenheter i nära anslutning till Örebro universitet. Studentlägenheterna är fullt utrustade med eget kök samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hyresvärden kan i stadsdelen Tybble även erbjuda boende i korridorsrum.

Adress: Dragonvägen 3, Örebro
Telefon: 010-510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se


Söderberg Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i centrala Örebro på attraktiva adresser som Kungsgatan och Storgatan. Är du intresserad av att hyra fyller du i intresseanmälan så tar Söderberg Fastigheter kontakt med dig om man kan erbjuda en lägenhet.

Adress: Olaigatan 5, Örebro
Telefon: 019-18 90 00
E-post: info@soderberg.se
Hemsida: www.soderberg.se


Södermalmstornet
Privata hyresvärden Södermalmstornet erbjuder lägenheter i stadsdelen Ladugårdsängen i södra Örebro. Vakanta hyresrätter publiceras på Södermalmstornets Facebook-sida.

Adress: Dialoggatan 12B, Örebro
Telefon: 019–26 12 02
Hemsida: facebook.com/sodermalmstornet


Urbano
Hyresvärden Urbano förvaltar nybyggda lägenheter i stadsdelarna Sörby och Österport, inom gångavstånd från Örebro Universitet. Lägenheterna är storleksmässigt anpassade för ungdomar och studenter. Urbano ser gärna sökande som är antagna till universitetet.

Telefon: 0200-43 44 00
E-post: kundcenter@urbano.se
Hemsida: www.urbano.se