Peppargatan

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Peppargatan, Örebro
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

6121 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

35 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Välkommen till Peppargatan 31A!

Denna lägenhet ligger på våning 3 och erbjuder en hög boendekomfort med alla bekvämligheter som önskas idag. Genomgående ljus och fräsch lägenhet och har som standard vitmålade väggar och ekparkettgolv. Badrummet är helkaklat och är utrustat med WC, spegelskåp, handfat, kombimaskin, handdukstork och dusch med glasväggar. Köket har vita skåpluckor, laminatbänkskiva och vitt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl & frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spis och fläkt. Lägenheten erbjuder dessutom en balkong

Goda förvaringsmöjligheter där samtliga lägenheter erbjuder både garderober och städskåp. Externt förråd finns till alla lägenheter. Parkering kan även hyras mot avgift på fastighetens innergård. Cykel- och barnvagnsförråd finns till denna fastighet.

Hyran i annonsen är en rabatterad hyra. Ordinarie hyra för lägenheten är 6847kr/mån (i 2022 års hyresnivå). Rabatten är på 726kr/mån och gäller fram tills sista december 2024.

Ett obligatoriskt tillägg till Telia på 300 kr tillkommer utöver hyran som avser bredband 100/100 Mbit och Tv kanalpaketet ”Lagom” enl. Telias utbud. I paketet ingår även en tv-box och en router som genererar trådlöst bredband och bredbandstelefoni i lägenheten.

OBS. Bilderna är nödvändigtvis inte från den utannonserade lägenheten utan är exempelbilder på den genomgående höga standard i denna fastighet.

Kv. Kumminen ligger i Sörbyängen nära centrum med närhet till grönskande natur och motionsanläggningar. Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och livsmedelsbutiker.

Sörbyängen är ett område för dig som söker hög livskvalitet med moderna och hemtrevliga lägenheter, nära natur och motion, endast ca 1,8 km från centrum.Välkommen hem!


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel