1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Örnsköldsvik

Sök lediga lägenheter i Örnsköldsvik

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Örnsköldsvik. Du kan fritt söka bland de 62 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Örnsköldsvik.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Övikshem
Övikshem är kommunens allmännyttiga bostadsbolag och som även har det största bostadsbeståndet. Med närmare 3400 hyresrätter bör du som letar boende i Örnsköldsvik bekanta dig med hyresvärden. Lägenheter erbjuds på många platser i kommunen, inte bara i centrum.

Nordek
Det familjeägda bostadsbolaget Nordek erbjuder lokaler och bostäder i Örnsköldsvik. Man förvaltar lägenheter i olika storlekar och prisklasser för att kunna erbjuda något för de flesta. Vakanta lägenheter kan ansökas direkt på Nordeks hemsida.Fler privata hyresvärdar i Örnsköldsvik


Norrstaden Förvaltning
En privat hyresvärd med fokus på Örnsköldsvik. I staden har de hyreslägenheter på flera adresser, dels i flerfamiljshus och dels i mindre hyreshus. Kontakta hyresvärden om du söker bostad i staden.

Adress: Örnsköldsgatan 4, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Cityhus
Cityhus har ett bestånd på 50 hyreslägenheter i staden. De är belägna på Nytorgsgatan, Storgatan, Fabriksgatan, Vikingagatan och Villagatan. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar via post, ingen kö för bostäder tillämpas.

Adress: Nytorgsgatan 22, Örnsköldsvik
Telefon: 070-65 47 457
E-post: info@cityhus.se
Hemsida: www.cityhus.se


Byggnads Persson Fastighetsförvaltning
I centrala Örnsköldsvik och Järved förvaltar fastighetsbolaget nära 150 hyresrätter och studentbostäder. Fastigheterna är flerbostadshus. Intresseanmälan kan fyllas i via hyresvärdens hemsida, tänk på att de rensas och du behöver göra en ny varje halvår.

Adress: Vegagatan 12, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-856 00
E-post: info@perssonbygg.se
Hemsida: www.perssonbygg.se


EKO Bostäder
Privat hyresvärd som riktat in sig på miljövänligt boende i Umeå och Örnsköldsvik. 240 bostäder består beståndet av i Örnsköldsvik, både i mindre och större fastigheter. Intresseanmälan på lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Bromsvägen 5, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-141 03
E-post: info@ekobostader.com
Hemsida: www.ekobostader.com


Pelle Holmström Fastigheter
Förutom att denna hyresvärd har lägenheter i centrala Örnsköldsvik erbjuder man även bostäder i Bonäset, Gulllänget, Husum och Järved. Blivande hyresgäster behöver ha en årsinkomst som är 3,5 gånger högre än hyran samt vara fri från skulder hos Kronofogden.

Adress: Rådhusgatan 8, Örnsköldsvik
Telefon: 070-305 67 70
E-post: lars.hallin@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.phfast.se


Byggsigurd
Byggsigurd är en av de större fastighetsägarna i staden. Förutom att de i beståndet har flera nyproducerade fastigheter har de fler planer på att bygga fler hyresrätter de kommande åren. Intresseanmälan för nuvarande och kommande bostäder görs på deras hemsida.

Adress: Högbergsgatan 4, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-821 20
E-post: info@byggsigurd.se
Hemsida: www.byggsigurd.se


Bo Bra i Örnsköldsvik
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar hyresbostäder i Örnsköldsvik. Fastigheterna är belägna på Lasarettsgatan och Storgatan /Nytorgsgatan. Om en allmän intresseanmälan görs via hyresvärdens hemsida hör de av sig när en lägenhet blir tillgänglig.

Adress: Bergsgatan 12, Örnsköldsvik
Telefon: 070-651 93 58
E-post: info@bobra-ovik.se
Hemsida: www.bobra-ovik.se


Backmans Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar i Örnsköldsvik. Man kan erbjuda tilltalande lägenheter i centrala staden med närhet till service, restauranger och butiker. Totala beståndet omfattar cirka 40 lägenheter i storlek upp till sjurummare.

Adress: Storgatan 12 A, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-185 75
E-post: info@backmans.se
Hemsida: www.backmans.se


Grenbo Fastigheter
Grenbo Fastigheter är familjeägt och hyr ut lokaler och bostäder i Örnsköldsvik. Lägenheterna hittas i stadsdelen Gullänget och den mindre tätorten Bjästa i kommunen. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan tar emot intresseanmälningar direkt på egna hemsidan.

Adress: Centrumvägen 10 , Örnsköldsvik
E-post: uthyrning@grenbo.com
Hemsida: www.grenbo.com


JBN Fastigheter
I Örnsköldsvik är hyresvärden JBN Fastigheter verksam. Man hyr ut lägenheter till privatpersoner i staden. När en lägenhet bli ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida där den även kan ansökas. Det är även möjligt att skicka in en allmän intresseanmälan.

Telefon: 0660-83510
E-post: mail@jbn.se
Hemsida: www.jbn.se


HSB Södra Norrland
På Villagatan, ett villaområde enstaka minuter från Örnsköldsviks stadskärna, har HSB en fastighet bestående av 11 lägenheter. Lägenheterna är i storlek 2, 3 och 5 RoK.

Adress: Nygatan 6 A, Örnsköldsvik
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Örnstaden
Örnstaden har ett bestånd på ungefär 100 lägenheter belägna i Örnsköldsvik och strax utanför. Vanligtvis finns det tillgängliga lägenheter. Om du söker bostad fyller du i kontaktformulär på hyresvärdens hemsida så återkommer de till dig.

Adress: Nygatan 7B, Örnsköldsvik
Hemsida: www.ornstaden.se


Fastevo
Liten privat hyresvärd med 36 lägenheter i sitt bestånd. Hyresrätterna ligger i centrala Örnsköldsvik, Gullänget och Själevad. Lägenheterna är på 2-4 rum och kök, belägna i flerfamiljshus. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att göra intresseanmälan.

E-post: info@fastevo.se
Hemsida: www.fastevo.se


Holmström Gruppen
Holmström Gruppen har ett stort lägenhetsbestånd i Örnsköldsvik. Här hittar du boenden som passar de flesta familjer. Majoriteten av fastigheterna är flerfamiljshus med naturen utanför dörren, men de erbjuder även boenden i de mer centrala delarna.

E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se