1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Örnsköldsvik


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Örnsköldsvik. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Örnsköldsvik som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Övikshem
Övikshem är kommunens allmännyttiga bostadsbolag och som även har det största bostadsbeståndet. Med närmare 3400 hyresrätter bör du som letar boende i Örnsköldsvik bekanta dig med hyresvärden. Lägenheter erbjuds på många platser i kommunen, inte bara i centrum.

Nordek
Det familjeägda bostadsbolaget Nordek erbjuder lokaler och bostäder i Örnsköldsvik. Man förvaltar lägenheter i olika storlekar och prisklasser för att kunna erbjuda något för de flesta. Vakanta lägenheter kan ansökas direkt på Nordeks hemsida.

Norrstaden Förvaltning
En privat hyresvärd med fokus på Örnsköldsvik. I staden har de hyreslägenheter på flera adresser, dels i flerfamiljshus och dels i mindre hyreshus. Kontakta hyresvärden om du söker bostad i staden.

Adress: Örnsköldsgatan 4, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Cityhus
Cityhus har ett bestånd på 50 hyreslägenheter i staden. De är belägna på Nytorgsgatan, Storgatan, Fabriksgatan, Vikingagatan och Villagatan. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar via post, ingen kö för bostäder tillämpas.

Adress: Nytorgsgatan 22, Örnsköldsvik
Telefon: 070-65 47 457
E-post: info@cityhus.se
Hemsida: www.cityhus.se


Byggnads Persson Fastighetsförvaltning
I centrala Örnsköldsvik och Järved förvaltar fastighetsbolaget nära 150 hyresrätter och studentbostäder. Fastigheterna är flerbostadshus. Intresseanmälan kan fyllas i via hyresvärdens hemsida, tänk på att de rensas och du behöver göra en ny varje halvår.

Adress: Vegagatan 12, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-856 00
E-post: info@perssonbygg.se
Hemsida: www.perssonbygg.se


EKO Bostäder
Privat hyresvärd som riktat in sig på miljövänligt boende i Umeå och Örnsköldsvik. 240 bostäder består beståndet av i Örnsköldsvik, både i mindre och större fastigheter. Intresseanmälan på lediga lägenheter kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Bromsvägen 5, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-141 03
E-post: info@ekobostader.com
Hemsida: www.ekobostader.com


Pelle Holmström Fastigheter
Förutom att denna hyresvärd har lägenheter i centrala Örnsköldsvik erbjuder man även bostäder i Bonäset, Gulllänget, Husum och Järved. Blivande hyresgäster behöver ha en årsinkomst som är 3,5 gånger högre än hyran samt vara fri från skulder hos Kronofogden.

Adress: Rådhusgatan 8, Örnsköldsvik
Telefon: 070-305 67 70
E-post: lars.hallin@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.phfast.se


Byggsigurd
Byggsigurd är en av de större fastighetsägarna i staden. Förutom att de i beståndet har flera nyproducerade fastigheter har de fler planer på att bygga fler hyresrätter de kommande åren. Intresseanmälan för nuvarande och kommande bostäder görs på deras hemsida.

Adress: Högbergsgatan 4, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-821 20
E-post: info@byggsigurd.se
Hemsida: www.byggsigurd.se


Bo Bra i Örnsköldsvik
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar hyresbostäder i Örnsköldsvik. Fastigheterna är belägna på Lasarettsgatan och Storgatan /Nytorgsgatan. Om en allmän intresseanmälan görs via hyresvärdens hemsida hör de av sig när en lägenhet blir tillgänglig.

Adress: Bergsgatan 12, Örnsköldsvik
Telefon: 070-651 93 58
E-post: info@bobra-ovik.se
Hemsida: www.bobra-ovik.se


Backmans Fastigheter
En av flera privata hyresvärdar i Örnsköldsvik. Man kan erbjuda tilltalande lägenheter i centrala staden med närhet till service, restauranger och butiker. Totala beståndet omfattar cirka 40 lägenheter i storlek upp till sjurummare.

Adress: Storgatan 12 A, Örnsköldsvik
Telefon: 0660-185 75
E-post: info@backmans.se
Hemsida: www.backmans.se


Grenbo Fastigheter
Grenbo Fastigheter är familjeägt och hyr ut lokaler och bostäder i Örnsköldsvik. Lägenheterna hittas i stadsdelen Gullänget och den mindre tätorten Bjästa i kommunen. Hyresvärden tillämpar inget kösystem utan tar emot intresseanmälningar direkt på egna hemsidan.

Adress: Centrumvägen 10 , Örnsköldsvik
E-post: uthyrning@grenbo.com
Hemsida: www.grenbo.com


JBN Fastigheter
I Örnsköldsvik är hyresvärden JBN Fastigheter verksam. Man hyr ut lägenheter till privatpersoner i staden. När en lägenhet bli ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida där den även kan ansökas. Det är även möjligt att skicka in en allmän intresseanmälan.

Telefon: 0660-83510
E-post: mail@jbn.se
Hemsida: www.jbn.se


HSB Södra Norrland
På Villagatan, ett villaområde enstaka minuter från Örnsköldsviks stadskärna, har HSB en fastighet bestående av 11 lägenheter. Lägenheterna är i storlek 2, 3 och 5 RoK.

Adress: Nygatan 6 A, Örnsköldsvik
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Örnstaden
Örnstaden har ett bestånd på ungefär 100 lägenheter belägna i Örnsköldsvik och strax utanför. Vanligtvis finns det tillgängliga lägenheter. Om du söker bostad fyller du i kontaktformulär på hyresvärdens hemsida så återkommer de till dig.

Adress: Nygatan 7B, Örnsköldsvik
Hemsida: www.ornstaden.se


Fastevo
Liten privat hyresvärd med 36 lägenheter i sitt bestånd. Hyresrätterna ligger i centrala Örnsköldsvik, Gullänget och Själevad. Lägenheterna är på 2-4 rum och kök, belägna i flerfamiljshus. På hyresvärdens hemsida har du möjlighet att göra intresseanmälan.

E-post: info@fastevo.se
Hemsida: www.fastevo.se


Holmström Gruppen
Holmström Gruppen har ett stort lägenhetsbestånd i Örnsköldsvik. Här hittar du boenden som passar de flesta familjer. Majoriteten av fastigheterna är flerfamiljshus med naturen utanför dörren, men de erbjuder även boenden i de mer centrala delarna.

E-post: info@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Örnsköldsvik utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Örnsköldsvik att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Örnsköldsvik. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Örnsköldsvik?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Örnsköldsvik. Hos oss kan du se listor med alla Örnsköldsviks hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.