1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Orsa

Bevaka lediga lägenheter i Orsa

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Orsa samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Orsa. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Orsas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Orsabostäder
Orsabostäder är den kommunala hyresvärden i Orsa med ett lägenhetsbestånd om 715 bostäder. Sökande kan ringa till Orsabostäder för att efterhöra utbudet av lediga lägenheter alternativt kontrollera deras hemsida Orsabostader.sePrivata hyresvärdar i Orsa


HSB
Bostadsorganisationen HSB förvaltar 22 hyreslägenheter i Orsa på adressen Frelins Gränd. Lägenheterna består av 2 till 4-rumslägenheter. Frelins Gränd ligger mitt i centrala Orsa med närhet till stadskärnans utbud.

Adress: sofia.berggren@hsb.se,
Telefon: 0243-25 71 00
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


Kopparleden
I centrala Orsa på adresserna Järnvägsgatan, Kyrkogatan, Kung Gustavs väg och Frelins gränd förvaltar hyresvärden Kopparleden lägenheter i storlek om 1-4 rum och kök. Fyll i en intresseanmälan så tar Kopparleden kontakt med dig om man får in en lägenhet som stämmer in med dina önskemål.

Telefon: 0240-59 29 33
E-post: info@kopparleden.se
Hemsida: www.kopparleden.se