1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Orsa

Bevaka lediga lägenheter i Orsa

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Orsa samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Orsa. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Orsas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Orsabostäder
Orsabostäder är den kommunala hyresvärden i Orsa med ett lägenhetsbestånd om 715 bostäder. Sökande kan ringa till Orsabostäder för att efterhöra utbudet av lediga lägenheter alternativt kontrollera deras hemsida Orsabostader.sePrivata hyresvärdar i Orsa


HSB
Bostadsorganisationen HSB förvaltar 22 hyreslägenheter i Orsa på adressen Frelins Gränd. Lägenheterna består av 2 till 4-rumslägenheter. Frelins Gränd ligger mitt i centrala Orsa med närhet till stadskärnans utbud.

Adress: sofia.berggren@hsb.se,
Telefon: 0243-25 71 00
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


Kopparleden
I centrala Orsa på adresserna Järnvägsgatan, Kyrkogatan, Kung Gustavs väg och Frelins gränd förvaltar hyresvärden Kopparleden lägenheter i storlek om 1-4 rum och kök. Fyll i en intresseanmälan så tar Kopparleden kontakt med dig om man får in en lägenhet som stämmer in med dina önskemål.

Telefon: 0240-59 29 33
E-post: info@kopparleden.se
Hemsida: www.kopparleden.se