1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Orsa

Sök lediga lägenheter i Orsa

I Orsa når du via oss 3 lediga lägenheter hos stadens 2 privata hyresvärdar och den allmännyttiga hyresvärden Orsabostäder. Vårt mål och syfte är att du via oss snabbt skall kunna få ett erbjudande om att hyra lägenhet i Orsa. Vi rekommenderar att du skickar en bostadsansökan till alla hyresvärdar på orten.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Orsabostäder
Orsabostäder är den kommunala hyresvärden i Orsa med ett lägenhetsbestånd om 715 bostäder. Förnärvarande söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter. Du är även välkommen att ringa till Orsabostäder och efterhöra utbudet av lediga lägenheter och om det finns något på väg in.Privata hyresvärdar i Orsa


HSB
Bostadsorganisationen HSB kan erbjuda 22 hyreslägenheter i Orsa på adressen Frelins Gränd. Lägenheterna består av 2 till 4-rumslägenheter. Frelins Gränd ligger mitt i centrala Orsa med närhet till stadskärnans utbud.

Adress: sofia.berggren@hsb.se,
Telefon: 0243-25 71 00
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


Kopparleden
I centrala Orsa på adresserna Järnvägsgatan, Kyrkogatan, Kung Gustavs väg och Frelins gränd kan hyresvärden Kopparleden erbjuda lägenheter om 1-4 rum och kök för utyrning. Fyll i en intresseanmälan så tar Kopparleden kontakt med dig om man får in en lägenhet som stämmer in med dina önskemål.

Telefon: 0240-59 29 33
E-post: info@kopparleden.se
Hemsida: www.kopparleden.se