1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Orsa


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Orsa. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Orsa som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Orsabostäder
Orsa kommun äger bostadsbolaget Orsabostäder som äger och förvaltar över 750 hyreslägenheter i kommunen. Man har som målsättning att kunna erbjuda bostäder för alla, oavsett om man är ny i kommunen, ung, gammal, nybildad familj eller ensamstående.

SBB
SBB har fastigheter i ett 30-tal svenska städer, däribland i Orsa. SBBs bostäder ligger för det mesta centralt i orten och har nära till kommunikationer. Vakanser förmedlas via HomeQ.se där du anmäler ditt intresse, men du kan även på hyresvärdens hemsida se lediga objekt.

Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Orsa utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Orsa att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Orsa. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Orsa?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Orsa. Hos oss kan du se listor med alla Orsas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.