1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Osby

Bevaka lediga lägenheter i Osby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Osby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Osby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Osbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Osbybostäder
Osbybostäder är ett kommunägt bostadsbolag med stort bestånd i Osby kommun. De har 673 bostäder för uthyrning. Förutom vanliga lägenheter har de även i beståndet 140 marklägenehter med gräsmattor invid husknuten.Privata hyresvärdar i Osby


Amasten
Hyresvärden Amasten har i Osby ett bestånd av lägenheter och lokaler. Merparten av bostäderna har 2-3 rum och kök, men de har även 1 & 4 rum och kök i beståndet. För att söka ledig bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se/omrade/osby


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden (SBF) har ett stort lägenhetsbestånd i centrala Osby med närmare 100 hyresrätter. Du behöver registrera dig på http://minasidor.sbfboservice.se för att kunna anmäla intresse för vakanser.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


K-Fastigheter
Erbjuder åtta stycken markplanslägenheter i storlek 3-4 rum och kök. Bostäderna är belägna 800 meter från centrum, håller hög standard och har nära 4-meters takhöjd i kök och vardagsrum. Intresseanmälningar tas emot på K-fastigheters hemsida.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se