1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Osby

Sök lediga lägenheter i Osby

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Osby. Du kan fritt söka bland de 8 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Osby.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Osbybostäder
Osbybostäder är ett kommunägt bostadsbolag med stort bestånd i Osby kommun. De har 673 bostäder för uthyrning. Förutom vanliga lägenheter har de även i beståndet 140 marklägenehter med gräsmattor invid husknuten.Privata hyresvärdar i Osby


Amasten
Hyresvärden Amasten har i Osby ett bestånd av lägenheter och lokaler. Merparten av bostäderna har 2-3 rum och kök, men de har även 1 & 4 rum och kök i beståndet. För att söka ledig bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se/omrade/osby


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden (SBF) har ett stort lägenhetsbestånd i centrala Osby med närmare 100 hyresrätter. Du behöver registrera dig på http://minasidor.sbfboservice.se för att kunna anmäla intresse för vakanser.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


K-Fastigheter
Erbjuder åtta stycken markplanslägenheter i storlek 3-4 rum och kök. Bostäderna är belägna 800 meter från centrum, håller hög standard och har nära 4-meters takhöjd i kök och vardagsrum. Intresseanmälningar tas emot på K-fastigheters hemsida.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se