1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Osby

Alla lediga lägenheter i Osby

I Osby finns ingen kommunal bostadskö. Du som söker bostad behöver själv ta kontakt med alla hyresvärdar på orten. Via oss når du de 3 största privata hyresvärdarna i Osby och därutöver även det kommunalägda fastighetsbolaget. Om du vill vara säker på att snabbt få ett erbjudande om att hyra bostad i Osby behöver du ta kontakt med ortens alla hyresvärdar. Du kan skicka en ansökan om att hyra bostad till hyresvärdarna nedan.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Osbybostäder
Kommunala hyresvärden Osbybostäder förvaltar 660 lägenheter för uthyrning i tätorten Osby och i de närliggande orterna Lönsboda, Killeberg och Visseltofta. Utöver vanliga hyreslägenheter kan Osbybostäder även erbjuda 140 marklägenheter med egen tomt utanför dörren.Privata hyresvärdar i Osby


Svenska Bostadsfonden
En av sveriges större privata hyresvärdar, har ett stort utbud av lägenheter i Osbys stadskärna. Tar regelbundet in nya hyresgäster i takt med att de befintliga flyttar ut. Lägenheter söks via Bostadsfondens hemsida.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


K-Fastigheter
Endast 800 meter från centrum i Osby förvaltar K-Fastigheter 8 st moderna marklägenheter. Alla lägenheter har egen tomtyta och en liten altan. Invändigt håller lägenheterna hög kvalitet med nya vitvaror och ekparkett. I kök och vardagsrum är takhöjden nästan 4 meter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Klemmedssons Fastighet
På bekvämt pendlingsavstånd från Osby i orten Lönsboda förvaltar Klemmedssons Fastigheter 94 hyreslägenheter. Är du intresserad av att hyra bostad skickar du en ansökan per e-post och presenterar dig.

Telefon: 0479-21455
E-post: hyra@klemmed.nu
Hemsida: www.klemmed.nu