1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Osby

Bevaka lediga lägenheter i Osby

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Osby samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Osby. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Osbys hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Osbybostäder
Kommunala hyresvärden Osbybostäder förvaltar 660 lägenheter i tätorten Osby och i de närliggande orterna Lönsboda, Killeberg och Visseltofta. Utöver vanliga hyreslägenheter äger Osbybostäder även 140 marklägenheter med egen tomt utanför dörren.Privata hyresvärdar i Osby


Svenska Bostadsfonden
En av sveriges större privata hyresvärdar, har ett stort utbud av lägenheter i Osbys stadskärna. Tar regelbundet in nya hyresgäster i takt med att de befintliga flyttar ut. Lägenheter söks via Bostadsfondens hemsida.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


K-Fastigheter
Endast 800 meter från centrum i Osby förvaltar K-Fastigheter 8 st moderna marklägenheter. Alla lägenheter har egen tomtyta och en liten altan. Invändigt håller lägenheterna hög kvalitet med nya vitvaror och ekparkett. I kök och vardagsrum är takhöjden nästan 4 meter.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Klemmedssons Fastighet
På bekvämt pendlingsavstånd från Osby i orten Lönsboda förvaltar Klemmedssons Fastigheter 94 hyreslägenheter. Är du intresserad av att hyra bostad skickar du en ansökan per e-post och presenterar dig.

Telefon: 0479-21455
E-post: hyra@klemmed.nu
Hemsida: www.klemmed.nu