1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Osby

Alla lediga lägenheter i Osby

I Osby finns ingen kommunal bostadskö. Du som söker bostad behöver själv ta kontakt med alla hyresvärdar på orten. Via oss når du de 3 största privata hyresvärdarna i Osby och därutöver även det kommunalägda fastighetsbolaget. Om du vill vara säker på att snabbt få ett erbjudande om att hyra bostad i Osby behöver du ta kontakt med ortens alla hyresvärdar. Du kan skicka en ansökan om att hyra bostad till hyresvärdarna nedan.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Osbybostäder
Kommunala hyresvärden Osbybostäder förvaltar 660 lägenheter för uthyrning i tätorten Osby och i de närliggande orterna Lönsboda, Killeberg och Visseltofta. Utöver vanliga hyreslägenheter kan Osbybostäder även erbjuda 140 marklägenheter med egen tomt utanför dörren.Privata hyresvärdar i Osby


EWJ Fastigheter
Lägenheter på Östra Järnvägsgatan nära järnvägsstationen samt en- och tvårumslägenheter på Postgatan i centrala Osby. EWJ lägger ut lediga lägenheter på sin hemsida.

Telefon: 0476-148 80
E-post: info@ewj-fastigheter.se
Hemsida: www.ewj-fastigheter.se


Svenska Bostadsfonden
En av sveriges större privata hyresvärdar, har ett stort utbud av lägenheter i Osbys stadskärna. Tar regelbundet in nya hyresgäster i takt med att de befintliga flyttar ut. Lägenheter söks via Bostadsfondens hemsida.

Telefon: 08-667 10 50
E-post: info@svenskabostadsfonden.se
Hemsida: www.sbfbostad.se