1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Osby


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Osby. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Osby som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Osbybostäder
Osbybostäder är ett kommunägt bostadsbolag med stort bestånd i Osby kommun. De har 673 bostäder för uthyrning. Förutom vanliga lägenheter har de även i beståndet 140 marklägenehter med gräsmattor invid husknuten.

Amasten
Hyresvärden Amasten har i Osby ett bestånd av lägenheter och lokaler. Merparten av bostäderna har 2-3 rum och kök, men de har även 1 & 4 rum och kök i beståndet. För att söka ledig bostad behöver du registrera dig på hyresvärdens hemsida.

E-post: syd@amasten.se
Hemsida: www.amasten.se/omrade/osby


Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden (SBF) har ett stort lägenhetsbestånd i centrala Osby med närmare 100 hyresrätter. Du behöver registrera dig på http://minasidor.sbfboservice.se för att kunna anmäla intresse för vakanser.

Telefon: 0415-300 676
E-post: jessica.larsson@sbfboservice.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


K-Fastigheter
Erbjuder åtta stycken markplanslägenheter i storlek 3-4 rum och kök. Bostäderna är belägna 800 meter från centrum, håller hög standard och har nära 4-meters takhöjd i kök och vardagsrum. Intresseanmälningar tas emot på K-fastigheters hemsida.

Telefon: 010-330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Osby utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Osby att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Osby. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Osby?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Osby. Hos oss kan du se listor med alla Osbys hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.