1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oskarshamn

Sök lediga lägenheter i Oskarshamn

I Oskarshamn hittar du som vill hyra bostad 10 lediga lägenheter. Via oss når du alla hyresvärdar i Oskarshamn som har lediga lägenheter. Du kan söka bostad hos 7 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Byggebo
Alla som söker bostad i Oskarshamn bör vända sig till den kommunala hyresvärden Byggebo. Här finns alltid ett stort utbud av lediga lägenheter. Byggebo kan erbjuda bostäder i såväl centrum som stadsdelarna Kristdala, Kristineberg och Södertorn. Totalt har Byggebo 2 600 hyresrätter i Oskarshamn.Privata hyresvärdar i Oskarshamn


Bolunden
I Oskarshamn har privata hyresvärden Bolunden över 200 lägenheter. Många av bostäderna ligger på attraktiva adresser i centrala Oskarshamn. På Bolundens hemsida kan du anmäla att du är intresserad av att hyra lägenhet på orten.

Adress: Hamngatan 6 B, 572 30 Oskarshamn
Telefon: 0491-120 00
Hemsida: www.bolunden.se


Kuststaden Fastigheter
En av Oskarshamns största privata hyresvärdar med total bostadsyta om 45 000 kvadratmeter. Man söker regelbundet efter nya hyresgäster. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt till privatpersoner. Tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Garvaregatan 6, 572 30 Oskarshamn
Telefon: 0491-135 00
E-post: info@kuststaden.se
Hemsida: www.kuststaden.se


Åhlin Bygg
Byggnadsfirman Åhlin förvaltar några av Oskarshamns mest centrala och attraktiva bostadsfastigheter. Lägenheter för uthyrning finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Om du fyller i en bostadsansökan och anger lägenhetsstorlek du söker så tar Åhlin Bygg kontakt med dig om man får in ett ledigt objekt.

Adress: Lilla Torget 2-4, 572 30 Oskarshamn
Telefon: 0491-180 62
E-post: info@ahlinbygg.com
Hemsida: www.ahlinbygg.com


Fastokraten
Privatägd hyresvärd som strävar efter att vara en av de större fastighetsägarna i Oskarshamnsregionen. I Oskarshamn har man flera bostadsfastigheter i stadskärnan och nära havet. Fastokraten söker regelbundet efter nya hyresgäster till sina lägenheter.

Adress: Kungsgatan 2, 572 30 Oskarshamn
Telefon: 0491-76 87 68
Hemsida: www.fastokraten.se


Rodina Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag i Oskarshamn som framförallt har kontors- och butikslokaler för uthyrning. Man kan även erbjuda ett mindre antal möblerade lägenheter för privatpersoner. Just nu finns inga lediga lägenheter men du kan lämna en allmän bostadsansökan.

Telefon: 070-799 21 04
Hemsida: www.rodinafastigheter.com


Ekstaden
Fastighetsbolaget Ekstaden äger flera bostadsfastigheter i centrala Oskarshamn. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Samtliga bostäder uthyres med förstahandskontrakt. Du kan skicka in en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Garvaregatan 6, 572 30 Oskarshamn
E-post: info@ekstaden.se
Hemsida: www.ekstaden.se