1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oskarshamn

Sök lediga lägenheter i Oskarshamn

I Oskarshamn hittar du som vill hyra bostad 11 lediga lägenheter. Via oss når du alla hyresvärdar i Oskarshamn som har lediga lägenheter. Du kan söka bostad hos 7 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Konsult söker boende i Oskarshamn
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar


Byggebo
Alla som söker bostad i Oskarshamn bör vända sig till den kommunala hyresvärden Byggebo. Här finns alltid ett stort utbud av lediga lägenheter. Byggebo kan erbjuda bostäder i såväl centrum som stadsdelarna Kristdala, Kristineberg och Södertorn. Totalt har Byggebo 2 600 hyresrätter i Oskarshamn.Privata hyresvärdar i Oskarshamn


Bolunden
I Oskarshamn har privata hyresvärden Bolunden över 200 lägenheter. Många av bostäderna ligger på attraktiva adresser i centrala Oskarshamn. På Bolundens hemsida kan du anmäla att du är intresserad av att hyra lägenhet på orten.

Besöksadress Hamngatan 6 B, 572 30 Oskarshamn
Telefon 0491-120 00
Hemsida www.bolunden.se


Kuststaden Fastigheter
En av Oskarshamns största privata hyresvärdar med total bostadsyta om 45 000 kvadratmeter. Man söker regelbundet efter nya hyresgäster. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt till privatpersoner. Tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad.

Besöksadress Garvaregatan 6, 572 30 Oskarshamn
E-post info@kuststaden.se
Telefon 0491-135 00
Hemsida www.kuststaden.se


Åhlin Bygg
Byggnadsfirman Åhlin förvaltar några av Oskarshamns mest centrala och attraktiva bostadsfastigheter. Lägenheter för uthyrning finns i storlek från 1 till 5 rum och kök. Om du fyller i en bostadsansökan och anger lägenhetsstorlek du söker så tar Åhlin Bygg kontakt med dig om man får in ett ledigt objekt.

Besöksadress Lilla Torget 2-4, 572 30 Oskarshamn
E-post info@ahlinbygg.com
Telefon 0491-180 62
Hemsida www.ahlinbygg.com


Fastokraten
Privatägd hyresvärd som strävar efter att vara en av de större fastighetsägarna i Oskarshamnsregionen. I Oskarshamn har man flera bostadsfastigheter i stadskärnan och nära havet. Fastokraten söker regelbundet efter nya hyresgäster till sina lägenheter.

Besöksadress Kungsgatan 2, 572 30 Oskarshamn
Telefon 0491-76 87 68
Hemsida www.fastokraten.se


Rodina Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag i Oskarshamn som framförallt har kontors- och butikslokaler för uthyrning. Man kan även erbjuda ett mindre antal möblerade lägenheter för privatpersoner. Just nu finns inga lediga lägenheter men du kan lämna en allmän bostadsansökan.

Telefon 070-799 21 04
Hemsida www.rodinafastigheter.com


Ekstaden
Fastighetsbolaget Ekstaden äger flera bostadsfastigheter i centrala Oskarshamn. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Samtliga bostäder uthyres med förstahandskontrakt. Du kan skicka in en intresseanmälan för att hyra bostad.

Besöksadress Garvaregatan 6, 572 30 Oskarshamn
E-post info@ekstaden.se
Hemsida www.ekstaden.se