1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oskarshamn

Bevaka lediga lägenheter i Oskarshamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Oskarshamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Oskarshamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Oskarshamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Byggebo
Alla som söker bostad i Oskarshamn bör vända sig till den kommunala hyresvärden Byggebo. Totalt förvaltar Byggebo 2 600 lägenheter fördelande mellan centrum och de yttre stadsdelarna Kristdala, Kristineberg och Södertorn.Privata hyresvärdar i Oskarshamn


Bolunden
I Oskarshamn har privata hyresvärden Bolunden över 200 lägenheter. Många av bostäderna ligger på attraktiva adresser i centrala Oskarshamn. På Bolundens hemsida kan du anmäla att du är intresserad av att hyra lägenhet på orten.

Adress: Hamngatan 6 B, Oskarshamn
Telefon: 0491-120 00
E-post: niclas@bolunden.se
Hemsida: www.bolunden.se


Kuststaden Fastigheter
En av Oskarshamns största privata hyresvärdar med total bostadsyta om 45 000 kvadratmeter. Man söker regelbundet efter nya hyresgäster. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt till privatpersoner. Tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Lilla Torget 6 B, Oskarshamn
Telefon: 0491-135 00
E-post: info@kuststaden.se
Hemsida: www.kuststaden.se


Fastokraten
Privatägd hyresvärd som strävar efter att vara en av de större fastighetsägarna i Oskarshamnsregionen. I Oskarshamn har man flera bostadsfastigheter i stadskärnan och nära havet. Fastokraten söker regelbundet efter nya hyresgäster till sina lägenheter.

Adress: Kungsgatan 2, Oskarshamn
Telefon: 0491-76 87 68
Hemsida: www.fastokraten.se


Rodina Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag i Oskarshamn som framförallt har kontors- och butikslokaler för uthyrning. I beståndet finns även erbjuda ett mindre utbud av möblerade lägenheter som hyrs ut till privatpersoner. Du kan lämna en allmän bostadsansökan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-799 21 04
Hemsida: www.rodinafastigheter.com


Ekstaden
Fastighetsbolaget Ekstaden äger flera bostadsfastigheter i centrala Oskarshamn. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Samtliga bostäder uthyres med förstahandskontrakt. Du kan skicka in en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Garvaregatan 6, Oskarshamn
Telefon: 0707-75 47 76
E-post: niklas@ekstaden.se
Hemsida: www.ekstaden.se


Winter Fastigheter
Privatägd hyresvärd med 19 lägenheter i Oskarshamn. I centrala Oskarshamn förvaltar man lägenheter med kakelugn och hög takhöjd samt indraget bredbandsfiber. I område Norr har man en fastighet där samtliga lägenheter har balkong med havsutsikt.

Telefon: 073-53 24 996
E-post: kristoffer@winterfastigheter.se
Hemsida: www.winterfastigheter.se