1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oskarshamn

Sök lediga lägenheter i Oskarshamn

I Oskarshamn finns just nu 18 lediga lägenheter fördelade mellan förstahandskontrakt från stadens hyresvärdar samt andrahandslägenheter från privatpersoner. Vi bevakar och uppdaterar dagligen utbudet av vakanser från hyresvärdarna så att du enkelt kan se lägenhetsutbudet i Oskarshamn.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Student söker boende
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Byggebo
Alla som söker bostad i Oskarshamn bör vända sig till den kommunala hyresvärden Byggebo. Totalt förvaltar Byggebo 2 600 lägenheter fördelande mellan centrum och de yttre stadsdelarna Kristdala, Kristineberg och Södertorn.Privata hyresvärdar i Oskarshamn


Bolunden
I Oskarshamn har privata hyresvärden Bolunden över 200 lägenheter. Många av bostäderna ligger på attraktiva adresser i centrala Oskarshamn. På Bolundens hemsida kan du anmäla att du är intresserad av att hyra lägenhet på orten.

Adress: Hamngatan 6 B, Oskarshamn
Telefon: 0491-120 00
E-post: niclas@bolunden.se
Hemsida: www.bolunden.se


Kuststaden Fastigheter
En av Oskarshamns största privata hyresvärdar med total bostadsyta om 45 000 kvadratmeter. Man söker regelbundet efter nya hyresgäster. Samtliga lägenheter uthyres med förstahandskontrakt till privatpersoner. Tar emot intresseanmälningar för att hyra bostad.

Adress: Lilla Torget 6 B, Oskarshamn
Telefon: 0491-135 00
E-post: info@kuststaden.se
Hemsida: www.kuststaden.se


Fastokraten
Privatägd hyresvärd som strävar efter att vara en av de större fastighetsägarna i Oskarshamnsregionen. I Oskarshamn har man flera bostadsfastigheter i stadskärnan och nära havet. Fastokraten söker regelbundet efter nya hyresgäster till sina lägenheter.

Adress: Kungsgatan 2, Oskarshamn
Telefon: 0491-76 87 68
Hemsida: www.fastokraten.se


Rodina Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag i Oskarshamn som framförallt har kontors- och butikslokaler för uthyrning. Man kan även erbjuda ett mindre antal möblerade lägenheter för privatpersoner. Just nu finns inga lediga lägenheter men du kan lämna en allmän bostadsansökan.

Telefon: 070-799 21 04
Hemsida: www.rodinafastigheter.com


Ekstaden
Fastighetsbolaget Ekstaden äger flera bostadsfastigheter i centrala Oskarshamn. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Samtliga bostäder uthyres med förstahandskontrakt. Du kan skicka in en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Garvaregatan 6, Oskarshamn
Telefon: 0707-75 47 76
E-post: niklas@ekstaden.se
Hemsida: www.ekstaden.se


Winter Fastigheter
Privatägd hyresvärd med 19 lägenheter i Oskarshamn. I centrala Oskarshamn kan man erbjuda lägenheter med kakelugn och hög takhöjd samt indraget bredbandsfiber. I område Norr har man en fastighet där samtliga lägenheter har balkong med havsutsikt.

Telefon: 073-53 24 996
E-post: kristoffer@winterfastigheter.se
Hemsida: www.winterfastigheter.se