1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oskarshamn

Bevaka lediga lägenheter i Oskarshamn

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Oskarshamn samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Oskarshamn. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Oskarshamns hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Byggebo
Oskarshamns allmännyttiga bostadsbolag Byggebo har ett bestånd i Oskarshamn som uppgår till 2600 hyreslägenheter. Dessa återfinns såväl i de centrala delarna som de yttre stadsdelarna. Hyresvärden arbetar för att vara det bästa boendet i kommunen.Privata hyresvärdar i Oskarshamn


EA Fastigheter
EA Fastigheter är en privat hyresvärd verksam i Oskarshamn. De tillhandahåller hyresrätter på flera adresser runtom staden. Intresseanmälan för lägenheter finns att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0733 18 90 40
E-post:  emelie@eafastigheter.se
Hemsida: www.eafastigheter.se


Fastokraten
Som en av flera privata hyresvärdar i Oskarshamn förvaltar Fastokraten runt 60 hyresrätter. De tillhandahåller lägenheter från 1-4 rum och kök. Intresseanmälan görs på hyresvärdens hemsida där du även har möjlighet att se vakanser.

Adress: Kungsgatan 4, Oskarshamn
Telefon: 070-586 16 32
E-post: info@fastokraten.se
Hemsida: www.fastokraten.se


Rodina Fastigheter
Litet familjeägt fastighetsbolag i Oskarshamn som framförallt har kontors- och butikslokaler för uthyrning. I beståndet finns även erbjuda ett mindre utbud av möblerade lägenheter som hyrs ut till privatpersoner. Du kan lämna en allmän bostadsansökan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 070-799 21 04
E-post: rodinafastigheter@gmail.com
Hemsida: www.rodinafastigheter.com


Ekstaden
Fastighetsbolaget Ekstaden äger flera bostadsfastigheter i centrala Oskarshamn. Lägenheter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök. Samtliga bostäder uthyres med förstahandskontrakt. Du kan skicka in en intresseanmälan för att hyra bostad.

Adress: Garvaregatan 6, Oskarshamn
Telefon: 0707-75 47 76
E-post: niklas@ekstaden.se
Hemsida: www.ekstaden.se


SBB
SBB är en privat hyresvärd i Oskarshamn med bestånd på flera adresser. Vanligtvis ligger SBBs lägenheter nära centrum och har goda kommunikationsmöjligheter nära till hands. På hyresvärdens hemsida finner du vakanser men intresseanmälan behöver du göra på HomeQ.se.

Adress: Lilla Torget 6B, Oskarshamn
Telefon: 0491-135 00
E-post: info.oskarshamn@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Herman Nilssons Trävaru
I Oskarshamn förvaltar Herman Nilssons Trävaru en fastighet med totalt 20 hyresrätter. Med nära centrum och hamnen kan du i denna fastighet finna ett till femrummare, majoriteten är 1 rum och kök. I fastigheten är solvärme installerat samt pelletsvärme som komplement.

Telefon: 0491-590 10
E-post: info@hn-tra.se
Hemsida: www.hntra.se


Winter Fastigheter
Privatägd hyresvärd med 19 lägenheter i Oskarshamn. I centrala Oskarshamn förvaltar man lägenheter med kakelugn och hög takhöjd samt indraget bredbandsfiber. I område Norr har man en fastighet där samtliga lägenheter har balkong med havsutsikt.

Telefon: 073-53 24 996
E-post: kristoffer@winterfastigheter.se
Hemsida: www.winterfastigheter.se