1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Oskarshamn


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Oskarshamn. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Oskarshamn som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Byggebo
Oskarshamns allmännyttiga bostadsbolag Byggebo har ett bestånd i Oskarshamn som uppgår till 2600 hyreslägenheter. Dessa återfinns såväl i de centrala delarna som de yttre stadsdelarna. Hyresvärden arbetar för att vara det bästa boendet i kommunen.

EA Fastigheter
EA Fastigheter är en privat hyresvärd verksam i Oskarshamn. De tillhandahåller hyresrätter på flera adresser runtom staden. Intresseanmälan för lägenheter finns att fylla i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0733 18 90 40
E-post:  emelie@eafastigheter.se
Hemsida: www.eafastigheter.se


Fastokraten
Som en av flera privata hyresvärdar i Oskarshamn förvaltar Fastokraten runt 60 hyresrätter. De tillhandahåller lägenheter från 1-4 rum och kök. Intresseanmälan görs på hyresvärdens hemsida där du även har möjlighet att se vakanser.

Adress: Kungsgatan 4, Oskarshamn
Telefon: 070-586 16 32
E-post: info@fastokraten.se
Hemsida: www.fastokraten.se


Rodina Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag vars huvudsakliga bestånd omfattar lokaler för kontor och butiker. Till företag och privatpersoner hyr man även ut lägenheter med eller utan möbler. Via ett kontaktformulär på Rodinas hemsida kan du skicka in en intresseanmälan.

Telefon: 070-799 21 04
E-post: rodinafastigheter@gmail.com
Hemsida: www.rodinafastigheter.com


Ekstaden
Fördelat på sex fastigheter förvaltar den privata hyresvärden Ekstaden 45 hyreslägenheter i Oskarshamn. Intresseanmälan för att hyra bostad kan göras direkt på Ekstadens hemsida.

Adress: Formaregatan 1, Oskarshamn
Telefon: 070-334 66 67
E-post: martin@ekstaden.se
Hemsida: www.ekstaden.se


SBB
SBB är en privat hyresvärd i Oskarshamn med bestånd på flera adresser. Vanligtvis ligger SBBs lägenheter nära centrum och har goda kommunikationsmöjligheter nära till hands. På hyresvärdens hemsida finner du vakanser men intresseanmälan behöver du göra på HomeQ.se.

Adress: Lilla Torget 6B, Oskarshamn
Telefon: 0491-135 00
E-post: info.oskarshamn@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Herman Nilssons Trävaru
I Oskarshamn förvaltar Herman Nilssons Trävaru en fastighet med totalt 20 hyresrätter. Med nära centrum och hamnen kan du i denna fastighet finna ett till femrummare, majoriteten är 1 rum och kök. I fastigheten är solvärme installerat samt pelletsvärme som komplement.

Telefon: 0491-590 10
E-post: info@hn-tra.se
Hemsida: www.hntra.se


Winter Fastigheter
Äger och förvaltar tre fastigheter i Oskarshamn. Två av fastigheterna ligger centralt och erbjuder hög takhöjd med charmiga kakelugnar. I den tredje fastigheten, som är belägen i norra staden, har alla nio lägenheter egen balkong.

Telefon: 073-53 24 996
E-post: kristoffer@winterfastigheter.se
Hemsida: www.winterfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Oskarshamn utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Oskarshamn att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Oskarshamn. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Oskarshamn?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Oskarshamn. Hos oss kan du se listor med alla Oskarshamns hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.