1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Österåker

Alla lediga lägenheter i Österåkers kommun

Söker du bostad i Åkersberga eller i någon annan del av Österåkers kommun? Via oss når du de fastighetsbolag i Österåkers kommun som kan erbjuda dig en lägenhet att hyra. Största hyresvärd i Österåker är det kommunala hyresbolaget Armada Fastigheter som har ett brett utbud av hyreslägenheter i Åkersberga. Du kan också ansöka om bostad via privata hyresvärden Akelius Fastigheter.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Jag och min familj behöver ett hus.
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 11000 kr

Hyresvärdar


Armada Fastigheter
Kommunala hyresvärden Armada Fastigheter förvaltar 1 500 lägenheter för uthyrning i Åkersberga och ett par närliggande småorter i Österåkers kommun. Armada Fastigheter har de senaste åren byggt ett par nya hyresfastigheter och är ett växande bostadsbolag.

Armada har en helt egen bostadskö fristående från Stockholms stads bostadskö. Det innebär att om du vill bo i Åkersberga i en lägenhet från Armada så måste du registrera dig som bostadssökande hos Armada. Du får räkna med en kötid om i alla fall över 1 år för att kunna bli erbjuden lägenhet.

Armada Fastigheter just nu nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter i Åkersberga.Privata hyresvärdar i Österåker


Akelius
Privata hyresvärden Akelius Fastigheter, ett av Sveriges största bostadsbolag för privatpersoner, har enligt våra uppgifter 2 lediga lägenheter i Åkersberga som man söker nya hyresgäster till. Akelius har 590 lägenheter för uthyrning i Österåkers kommun.

Hemsida: www.akelius.se