1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Österåker


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Österåker. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Österåker som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Armada Fastigheter
Den kommunala fastighetsförvaltaren Armada Fastigheter har ett lägenhetsbestånd på 1500 i Österåker, både centralt i Åkersberga och på mindre orter i kommunen. Armada Fastigheter tillhandahåller en egen bostadskö som du behöver registrera dig till.

Wallenstam
Wallenstam producerar nya hyresrätter i Österåker. På Söra Kvarter byggs 305 lägenheter med 1-5 RoK, planerad inflytt under 2020. På Norrgårdsvägen byggs 128 lägenheter på 1-3 RoK med planerad inflytt i slutet av 2019. Hälften av lägenheterna förmedlas via Wallenstams egna bostadskö medan resterande förmedlas via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Adress: Birger Jarlsgatan 64, Stockholm
Telefon: 08-720 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se/sv/bostader/vara-omraden/stockholm/osterakerHur hittar jag privata hyresvärdar i Österåker utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Österåker att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Österåker. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Österåker?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Österåker. Hos oss kan du se listor med alla Österåkers hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.