Information om Armada Fastigheter

Med sitt stora bestånd i kommunen finns något för alla. Är du den som vill bo i centrala Åkersberga med närhet till kommunikationer, butiker och service? Eller föredrar du att bo nära naturen och vattnet i Ljusterö? Önskar du en känsla av att bo på landet kanske radhus i Roslags Kulla är ett alternativ för dig? I hyresvärdens bestånd hittar du allt från 1-5 rum och kök.

Förutom vanliga hyreslägenheter tillhandahåller Armada Fastigheter även trygghetsboenden för dig över 70 år. Dessa boenden har lokaler för gemensamma aktiviteter, matsal och en trygghetsvärd. Förmedling av dessa boenden sker via Armada Fastigheters bostadskö.

Hyresvärden har en egen bostadskö till skillnad från många andra kommuner i Stockholmsområdet. Du anmäler dig till kön på Armada Fastigheters hemsida och du börjar direkt efter samla köpoäng. Varje dag i kön ger ett köpoäng. En årlig administrativ kostnad behöver betalas för att inte tappa din kötid. Hos Armada Fastigheter finns idag vakanta lägenheter.

Kontakta Armada Fastigheter
Adress: Hackstavägen 22, Åkersberga
Telefon: 08-540 808 00
E-post: info@armadafast.se
Hemsida: www.armadafast.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Armada Fastigheter men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.armadafast.seVisa fler lediga lägenheter i Österåker