1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Östersund

Bevaka lediga lägenheter i Östersund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Östersund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Östersund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Jente søker et sted å bo fort
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 7000 kr

Nyskiljd pappa med son söker lägenhet.
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 8000 kr

Ekoentreprenör student söker lya
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Norsk student söker bolig
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 4000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Östersunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Östersundshem
Kommunala hyresvärden Östersundshem förvaltar studentlägenheter och hyresrätter i Östersund. Du kan se och ansöka om lägenhetsvakanser direkt på hyresvärdens hemsida: Ostersundshem.se/sok-ledigt/Privata hyresvärdar i Östersund


Attacus
Fastighetsbolaget Attacus äger 3 större bostadsfastigheter med lägenheter för uthyrning i Östersund. Längsmed centrala Storgatan har man en attraktiv fastighet med 16 lägenheter som man hyr ut till privatpersoner. Attacus har även 2 fastigheter avsedda för seniorboende, bostäder som kan ansökas av dig äldre än 55 år.

Adress: Strandgatan 21, Östersund
Telefon: 063-55 67 02
E-post: info@attacus.se
Hemsida: www.attacus.se


Hemgården
Centralt på Frösön i Östersund förvaltar Hemgården 31 hyreslägenheter. Som bostadssökande är du välkommen att lämna en intresseanmälan till Hemgården och beskriva vad du söker så tar hyresvärden kontakt med dig om en ledig bostad kommer in.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Norells Fastigheter
I Östersund har Norells Fastighetsförvaltning 65 bostadslägenheter på Prästgatan. I bottenplan på fastigheten finns kontors- och butikslokaler medan de övre planen består av lägenheter. Om du vill hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan, uppge önskad lägenhetsstorlek i samband med att du skickar in din ansökan.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Norrstaden Förvaltning
Förvaltar två bostadsfastigheter i central Östersund med ett dussintal lägenheter i varje fastighet. Lägenheterna ligger längsmed Köpmangatan och Rådhusgatan. Du kan lämna ansökningar på vakanta lägenheter. Blivande hyresgäster förväntas vara rökfria.

Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Riksbyggen
Fastighetsägare som förvaltar 595 hyresrätter i Östersund. Riksbyggen förvärvade alla lägenheter från hyresvärden Diös 2015 samt Storsjö Förvaltning 2017. Vid fördelning av lediga lägenheter är grundprincipen att sökande med längst kötid erbjudes hyreskontrakt.

Adress: Postgränd 8A, Östersund
Telefon: 0771-860 860
E-post: info@riksbyggen.se
Hemsida: riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Rydells Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Rydells är en stor hyresvärd i Östersund. Totalt har man 483 lägenheter för uthyrning i ÖStersund och på Frösön. Om du vill hyra lägenhet kan du ringa till Rydells i slutet av månaden och anmäla ditt intresse då det ofta är runt månadsskiftet som man får in uppsägningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Storsjöhus
Familjeägda fastighetsbolaget Storsjöhus har ett lägenhetsbestånd om 199 hyresrätter fördelade mellan 16 bostadsfastigheter på olika adresser i Östersund och i de närliggande bostadsområdena Frösön och Dvärsätt. Om du har frågor eller funderingar om att hyra en lägenhet kan du skicka ett e-mail till Storsjöhus.

Adress: Prästgatan 65, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: elisabeth.lif@storsjohus.se
Hemsida: bo.storsjohus.se