1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Östersund

Sök lediga lägenheter i Östersund

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Östersund. Du kan fritt söka bland de 204 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Östersund.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Östersundshem
Det kommunala bostadsföretaget i kommunen heter Östersundshem och förvaltar runt 4 000 lägenheter i Östersund. Som mål har man att erbjuda varierande boenden som är trygga, hållbara och attraktiva. Vakanser kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Östersund


Diös Fastigheter
En av de större fastighetsägarna i Östersund. Beståndet omfattar dels lokaler men även bostäder. Hyreslägenheterna är koncentrerade till centrala delen av staden, nära kommunikationer, universitetet och restauranger.

Adress: Prästgatan 39, Östersund
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: henrik.sjostrand@dios.se
Hemsida: www.dios.se/vara-stader/ostersund


Hemgården
I centrala Östersund på Frösön har Hemgården 31 inbjudande lägenheter till uthyrning. Bostäderna har varierande storlek och ligger nära kommunikationer. På Hemgårdens webbplats kan du elektroniskt fylla i en intresseanmälan, du kontaktas vid matchande ledigt objekt.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Norells Fastigheter
Norells Fastigheter är en privat hyresvärd som har lägenheter i Östersund. Beståndet på orten uppgår till 65 hyresrätter. De är belägna på Prästgatan och i samma fastigheter finns kontors- och butiksytor. Ett formulär på hyresvärdens hemsida kan fyllas i om bostad sökes.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Norrstaden Förvaltning
I Östersund har Norrstaden Förvaltning två fastigheter med hyresrätter. Fastigheterna hittas längs Rådhusgatan och Köpmangatan i centrala staden, nära service och tågstation. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Riksbyggen
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Östersund. Man har både lägenheter på centrala adresser likaväl som man har bostäder i mindre orter i kommunen. Riksbyggen använder ett elektroniskt kösystem vilket grundas på hur länge du stått i bostadskön.

Adress: Infanterigatan 5A, Östersund
Telefon: 0771-860 860
E-post: hyresratter.ostersund@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Rydells Fastighetsförvaltning
Rydells är en av ortens största hyresvärdar. Lägenheter finns både i Östersund och Frösön. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida och på dessa kan intresseanmälan lämnas, så detaljerad som möjligt önskas. Rydells tar inte emot generella ansökningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Storsjöhus
På flera adresser i Östersund erbjuder privata fastighetsbolaget Storsjöhus hyreslägenheter. Man förvaltar även lägenheter i Dvärsätt och Frösön. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan tar endast emot ansökningar på publicerade vakanta lägenheter på hemsidan.

Adress: Stortorget 1, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: info@storsjohus.se
Hemsida: www.storsjohusfastigheter.se


HSB Södra Norrland
I Östersund förvaltar HSB hyreslägenheter på fyra adresser. Lägenheter går att hyra från 1-4 rum och kök. Några av fastigheterna lämpar sig för studerande då de ligger på gångavstånd från universitetet.

Adress: Stortorget 3A, Östersund
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Rikshem
Rikshem har ett större bestånd av lägenheter för uthyrning i Östersund. Förutom bostäder i Centrum hittas lägenheter även i Odenslund, Odensala, Körfältet, Frösön och Torvalla/Skogsmon. Man har 74 moderna och helt nyproducerade lägenheter i Odenslund.

Adress: Storgatan 26, Östersund
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.ostersund@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se