1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Östersund


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Östersund. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Östersund som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Östersundshem
Det kommunala bostadsföretaget i kommunen heter Östersundshem och förvaltar runt 4 000 lägenheter i Östersund. Som mål har man att erbjuda varierande boenden som är trygga, hållbara och attraktiva. Vakanser kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida.

Hemgården
I centrala Östersund på Frösön har Hemgården 31 inbjudande lägenheter till uthyrning. Bostäderna har varierande storlek och ligger nära kommunikationer. På Hemgårdens webbplats kan du elektroniskt fylla i en intresseanmälan, du kontaktas vid matchande ledigt objekt.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Diös Fastigheter
En av de större fastighetsägarna i Östersund. Beståndet omfattar dels lokaler men även bostäder. Hyreslägenheterna är koncentrerade till centrala delen av staden, nära kommunikationer, universitetet och restauranger.

Adress: Prästgatan 39, Östersund
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: henrik.sjostrand@dios.se
Hemsida: www.dios.se/vara-stader/ostersund


Norells Fastigheter
Norells Fastigheter är en privat hyresvärd som har lägenheter i Östersund. Beståndet på orten uppgår till 65 hyresrätter. De är belägna på Prästgatan och i samma fastigheter finns kontors- och butiksytor. Ett formulär på hyresvärdens hemsida kan fyllas i om bostad sökes.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Norrstaden Förvaltning
I Östersund har Norrstaden Förvaltning två fastigheter med hyresrätter. Fastigheterna hittas längs Rådhusgatan och Köpmangatan i centrala staden, nära service och tågstation. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Rydells Fastighetsförvaltning
Rydells är en av ortens största hyresvärdar. Lägenheter finns både i Östersund och Frösön. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida och på dessa kan intresseanmälan lämnas, så detaljerad som möjligt önskas. Rydells tar inte emot generella ansökningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Riksbyggen
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Östersund. Man har både lägenheter på centrala adresser likaväl som man har bostäder i mindre orter i kommunen. Riksbyggen använder ett elektroniskt kösystem vilket grundas på hur länge du stått i bostadskön.

Adress: Infanterigatan 5A, Östersund
Telefon: 0771-860 860
E-post: hyresratter.ostersund@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Storsjöhus
På flera adresser i Östersund erbjuder privata fastighetsbolaget Storsjöhus hyreslägenheter. Man förvaltar även lägenheter i Dvärsätt och Frösön. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan tar endast emot ansökningar på publicerade vakanta lägenheter på hemsidan.

Adress: Stortorget 1, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: info@storsjohus.se
Hemsida: www.storsjohusfastigheter.se


Rikshem
Rikshem har ett större bestånd av lägenheter för uthyrning i Östersund. Förutom bostäder i Centrum hittas lägenheter även i Odenslund, Odensala, Körfältet, Frösön och Torvalla/Skogsmon. Man har 74 moderna och helt nyproducerade lägenheter i Odenslund.

Adress: Storgatan 26, Östersund
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.ostersund@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


HSB Södra Norrland
I Östersund förvaltar HSB hyreslägenheter på fyra adresser. Lägenheter går att hyra från 1-4 rum och kök. Några av fastigheterna lämpar sig för studerande då de ligger på gångavstånd från universitetet.

Adress: Stortorget 3A, Östersund
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrlandHur hittar jag privata hyresvärdar i Östersund utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Östersund att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Östersund. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Östersund?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Östersund. Hos oss kan du se listor med alla Östersunds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.