1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Östersund


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Östersund. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Östersund som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Östersundshem
Det kommunala bostadsföretaget i kommunen heter Östersundshem och förvaltar runt 4 000 lägenheter i Östersund. Som mål har man att erbjuda varierande boenden som är trygga, hållbara och attraktiva. Vakanser kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida.

Hemgården
I centrala Östersund på Frösön har Hemgården 31 inbjudande lägenheter till uthyrning. Bostäderna har varierande storlek och ligger nära kommunikationer. På Hemgårdens webbplats kan du elektroniskt fylla i en intresseanmälan, du kontaktas vid matchande ledigt objekt.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Diös Fastigheter
En av de större fastighetsägarna i Östersund. Beståndet omfattar dels lokaler men även bostäder. Hyreslägenheterna är koncentrerade till centrala delen av staden, nära kommunikationer, universitetet och restauranger.

Adress: Hamngatan 14, Östersund
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: emma.widegren@dios.se
Hemsida: www.dios.se/vara-stader/ostersund


Norrstaden Förvaltning
I Östersund har Norrstaden Förvaltning två fastigheter med hyresrätter. Fastigheterna hittas längs Rådhusgatan och Köpmangatan i centrala staden, nära service och tågstation. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Rydells Fastighetsförvaltning
Rydells är en av ortens största hyresvärdar. Lägenheter finns både i Östersund och Frösön. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida och på dessa kan intresseanmälan lämnas, så detaljerad som möjligt önskas. Rydells tar inte emot generella ansökningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Riksbyggen
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Östersund. Man har både lägenheter på centrala adresser likaväl som man har bostäder i mindre orter i kommunen. Riksbyggen använder ett elektroniskt kösystem vilket grundas på hur länge du stått i bostadskön.

Adress: Infanterigatan 5A, Östersund
Telefon: 0771-860 860
E-post: hyresratter.ostersund@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/hyresratter


Storsjöhus
På flera adresser i Östersund erbjuder privata fastighetsbolaget Storsjöhus hyreslägenheter. Man förvaltar även lägenheter i Dvärsätt och Frösön. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan tar endast emot ansökningar på publicerade vakanta lägenheter på hemsidan.

Adress: Stortorget 1, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: info@storsjohus.se
Hemsida: www.storsjohusfastigheter.se


Rikshem
Rikshem har ett större bestånd av lägenheter för uthyrning i Östersund. Förutom bostäder i Centrum hittas lägenheter även i Odenslund, Odensala, Körfältet, Frösön och Torvalla/Skogsmon. Man har 74 moderna och helt nyproducerade lägenheter i Odenslund.

Adress: Storgatan 26, Östersund
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.ostersund@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


HSB Södra Norrland
I Östersund förvaltar HSB hyreslägenheter på fyra adresser. Lägenheter går att hyra från 1-4 rum och kök. Några av fastigheterna lämpar sig för studerande då de ligger på gångavstånd från universitetet.

Adress: Stortorget 3A, Östersund
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: https://www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/


Holmströmgruppen
Under de senaste åren har Holmströmgruppen uppfört ett stort bestånd av nyproducerade hyresrätter vid Bangårdsgatan med utsikt över Storsjön. Från området är det enstaka minuters promenad till centrum.

Telefon: 08-660 94 00
E-post: frida.larsson@holmstromgruppen.se
Hemsida: www.holmstromgruppen.se


Fastighetsförvaltning i Norr
Fastighetsförvaltning i Norr äger 104 hyresrätter vid Valla centrum på Frösön. Lägenheterna är nybyggda och håller mycket hög standard. Fastigheten ligger nära stora grönområden men samtidigt inte långt från Östersunds stadskärna. Kötiden för lediga lägenheter i området är kort.

Adress: Önevägen 204, Frösön
Telefon: 070-848 86 83
E-post: magnus@ffnorr.se
Hemsida: www.ffnorr.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Östersund utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Östersund att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Östersund. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Östersund?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Östersund. Hos oss kan du se listor med alla Östersunds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.