1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Östersund

Alla lediga lägenheter i Östersund

I Östersund finns 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig bostad. Via oss kan du söka bland 47 lediga lägenheter i Östersund. Du kan också skicka bostadsansökningar till alla privata hyresvärdar i Östersund som regelbundet tar in nya hyresgäster.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Längdskidåkare söker boende
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 6000 kr

Söker Lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

Vi är en familj från funäsdalen som söker en etta
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

62 årig kvinna söker 1.a el liten 2.a
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar


Östersundshem
Hos den kommunala hyresvärden Östersundshem är du som söker bostad i det närmaste garanterad förstahandskontrakt på en lägenhet om du har en ordnad ekonomi. Lägenhetsutbudet är stort och oavsett vilken lägenhetsstorlek du söker har du ett stort urval av lägenheter att välja mellan.

Akelius
Akelius är en av Sveriges största hyresvärdar med lägenheter i nästan alla större svenska städer. I Östersund förvaltar man 1 000 lägenheter för uthyrning. Man söker just nu nya hyresgäster till uppsagda lägenheter. Akelius har många nyrenoverade lägenheter med hög bostadsstandard.Fler privata hyresvärdar i Östersund


Attacus
Fastighetsbolaget Attacus äger 3 större bostadsfastigheter med lägenheter för uthyrning i Östersund. Längsmed centrala Storgatan har man en attraktiv fastighet med 16 lägenheter som man hyr ut till privatpersoner. Attacus har även 2 fastigheter avsedda för seniorboende, bostäder som kan ansökas av dig äldre än 55 år.

Adress: Strandgatan 21, Östersund
Telefon: 063-55 67 02
E-post: info@attacus.se
Hemsida: www.attacus.se


Norells Fastigheter
I Östersund har Norells Fastighetsförvaltning 65 bostadslägenheter på Prästgatan. I bottenplan på fastigheten finns kontors- och butikslokaler medan de övre planen består av lägenheter. Om du vill hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan, uppge önskad lägenhetsstorlek i samband med att du skickar in din ansökan.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Rydells Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Rydells är en stor hyresvärd i Östersund. Totalt har man 483 lägenheter för uthyrning i ÖStersund och på Frösön. Om du vill hyra lägenhet kan du ringa till Rydells i slutet av månaden och anmäla ditt intresse då det ofta är runt månadsskiftet som man får in uppsägningar.

Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Storsjö Förvaltning
Hos Storsjö Förvaltning hittar du som söker bostad i Östersund nästan alltid en lägenhet att hyra. Antalet lediga lägenheter brukar uppgå till ett dussintal i storlek från 1 till 5 rum och kök. Storsjö Förvaltning ansvarar för uthyrning av flera privata hyresvärdars lediga lägenheter.

Adress: Thoméegränd 9, Östersund
Telefon: 063-57 14 90
Hemsida: www.storsjoe.se


Storsjöhus
Familjeägda fastighetsbolaget Storsjöhus har ett lägenhetsbestånd om 199 hyresrätter fördelade mellan 16 bostadsfastigheter på olika adresser i Östersund och i de närliggande bostadsområdena Frösön och Dvärsätt. Om du har frågor eller funderingar om att hyra en lägenhet kan du skicka ett e-mail till Storsjöhus.

Adress: Prästgatan 65, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: elisabeth.lif@storsjohus.se
Hemsida: www.storsjohus.se