1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Östersund

Bevaka lediga lägenheter i Östersund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Östersund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Östersund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Önskar hyra
Sökes: Förstahand

Veterinär inspektör söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 45 m2 | Maxhyra 4000 kr

Söker tillfällig möblerad bostad omgående
Sökes: Första- & andrahand

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Östersunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Östersundshem
Kommunala hyresvärden Östersundshem förvaltar studentlägenheter och hyresrätter i Östersund. Du kan se och ansöka om lägenhetsvakanser direkt på hyresvärdens hemsida: Ostersundshem.se/sok-ledigt/Privata hyresvärdar i Östersund


Diös Fastigheter
Fastighetsägaren Diös är en av Östersunds största privata hyresvärd. Diös förvaltar ett flertal bostadsfastigheter i stadskärnan. Lägenhetsvakanser publiceras och ansöks via den egna hemsidan.

Adress: Prästgatan 39, Östersund
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: henrik.sjostrand@dios.se
Hemsida: www.dios.se/vara-stader/ostersund


Hemgården
Centralt på Frösön i Östersund förvaltar Hemgården 31 hyreslägenheter. Som bostadssökande är du välkommen att lämna en intresseanmälan till Hemgården och beskriva vad du söker så tar hyresvärden kontakt med dig om en ledig bostad kommer in.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Norells Fastigheter
Norells Fastigheter är en privat hyresvärd som har lägenheter i Östersund. Beståndet på orten uppgår till 65 hyresrätter. De är belägna på Prästgatan och i samma fastigheter finns kontors- och butiksytor. Ett formulär på hyresvärdens hemsida kan fyllas i om bostad sökes.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Norrstaden Förvaltning
Förvaltar två bostadsfastigheter i central Östersund med ett dussintal lägenheter i varje fastighet. Lägenheterna ligger längsmed Köpmangatan och Rådhusgatan. Du kan lämna ansökningar på vakanta lägenheter. Blivande hyresgäster förväntas vara rökfria.

Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Riksbyggen
Fastighetsägare som förvaltar 595 hyresrätter i Östersund. Riksbyggen förvärvade alla lägenheter från hyresvärden Storsjö Förvaltning 2017. Vid fördelning av lediga lägenheter är grundprincipen att sökande med längst kötid erbjudes hyreskontrakt.

Adress: Infanterigatan 5A, Östersund
Telefon: 0771-860 860
E-post: hyresratter.ostersund@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Rydells Fastighetsförvaltning
Rydells är en av ortens största hyresvärdar. Lägenheter finns både i Östersund och Frösön. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida och på dessa kan intresseanmälan lämnas, så detaljerad som möjligt önskas. Rydells tar inte emot generella ansökningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Storsjöhus
Familjeägda fastighetsbolaget Storsjöhus har ett lägenhetsbestånd om 199 hyresrätter fördelade mellan 16 bostadsfastigheter på olika adresser i Östersund och i de närliggande bostadsområdena Frösön och Dvärsätt. Storsjöhus har ingen bostadskö utan lägger ut lediga lägenheter direkt på den egna hemsidan.

Adress: Stortorget 1, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: info@storsjohus.se
Hemsida: www.storsjohusfastigheter.se


HSB Södra Norrland
I Östersund förvaltar HSB hyreslägenheter på fyra adresser. Lägenheter går att hyra från 1-4 rum och kök. Några av fastigheterna lämpar sig för studerande då de ligger på gångavstånd från universitetet.

Adress: Stortorget 3A, Östersund
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Rikshem
Privat hyresvärd med stort bestånd av lägenheter i Östersund. Här kan du hyra lägenheter upp till 5 rum och kök. Bostäderna är belägna både i centrala Östersund och strax utanför stadskärnan. Vakanta lägenheter läggs löpande ut på Rikshems hemsida.

Adress: Storgatan 26, Östersund
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.ostersund@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se