1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Östersund

Alla lediga lägenheter i Östersund

I Östersund finns 6 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig bostad. Via oss kan du söka bland 58 lediga lägenheter i Östersund. Du kan också skicka bostadsansökningar till alla privata hyresvärdar i Östersund som regelbundet tar in nya hyresgäster.

Lediga lägenheter

Bevaka nya lediga lägenheterAndrahand

Lägg in gratis andrahands-annonsÖnskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Anstäld inom region jämtland&härjedalen
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 6000 kr

Söker 2a, 3a, 4a i stan, frösön, lugnvik, körfaltet, eller krokom
Sökes: Första- & andrahand | 95 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Östersundshem
Hos den kommunala hyresvärden Östersundshem är du som söker bostad i det närmaste garanterad förstahandskontrakt på en lägenhet om du har en ordnad ekonomi. Lägenhetsutbudet är stort och oavsett vilken lägenhetsstorlek du söker har du ett stort urval av lägenheter att välja mellan.Privata hyresvärdar i Östersund


Attacus
Fastighetsbolaget Attacus äger 3 större bostadsfastigheter med lägenheter för uthyrning i Östersund. Längsmed centrala Storgatan har man en attraktiv fastighet med 16 lägenheter som man hyr ut till privatpersoner. Attacus har även 2 fastigheter avsedda för seniorboende, bostäder som kan ansökas av dig äldre än 55 år.

Adress: Strandgatan 21, Östersund
Telefon: 063-55 67 02
E-post: info@attacus.se
Hemsida: www.attacus.se


Hemgården
Centralt på Frösön i Östersund förvaltar Hemgården 31 hyreslägenheter. Som bostadssökande är du välkommen att lämna en intresseanmälan till Hemgården och beskriva vad du söker så tar hyresvärden kontakt med dig om en ledig bostad kommer in.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Norells Fastigheter
I Östersund har Norells Fastighetsförvaltning 65 bostadslägenheter på Prästgatan. I bottenplan på fastigheten finns kontors- och butikslokaler medan de övre planen består av lägenheter. Om du vill hyra lägenhet fyller du i en intresseanmälan, uppge önskad lägenhetsstorlek i samband med att du skickar in din ansökan.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Rydells Fastighetsförvaltning
Fastighetsförvaltaren Rydells är en stor hyresvärd i Östersund. Totalt har man 483 lägenheter för uthyrning i ÖStersund och på Frösön. Om du vill hyra lägenhet kan du ringa till Rydells i slutet av månaden och anmäla ditt intresse då det ofta är runt månadsskiftet som man får in uppsägningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Storsjö Förvaltning
Hos Storsjö Förvaltning hittar du som söker bostad i Östersund nästan alltid en lägenhet att hyra. Antalet lediga lägenheter brukar uppgå till ett dussintal i storlek från 1 till 5 rum och kök. Storsjö Förvaltning ansvarar för uthyrning av flera privata hyresvärdars lediga lägenheter.

Adress: Thoméegränd 9, Östersund
Telefon: 063-57 14 90
E-post: info@storsjo.se
Hemsida: www.storsjoe.se


Storsjöhus
Familjeägda fastighetsbolaget Storsjöhus har ett lägenhetsbestånd om 199 hyresrätter fördelade mellan 16 bostadsfastigheter på olika adresser i Östersund och i de närliggande bostadsområdena Frösön och Dvärsätt. Om du har frågor eller funderingar om att hyra en lägenhet kan du skicka ett e-mail till Storsjöhus.

Adress: Prästgatan 65, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: elisabeth.lif@storsjohus.se
Hemsida: bo.storsjohus.se