1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Östersund

Bevaka lediga lägenheter i Östersund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Östersund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Östersund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Barnskötare/elevassistent
Sökes: Första- & andrahand

Lägenhet i östersund
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 5000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Östersunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Östersundshem
Det kommunala bostadsföretaget i kommunen heter Östersundshem och förvaltar runt 4 000 lägenheter i Östersund. Som mål har man att erbjuda varierande boenden som är trygga, hållbara och attraktiva. Vakanser kan ansökas direkt på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Östersund


Diös Fastigheter
En av de större fastighetsägarna i Östersund. Beståndet omfattar dels lokaler men även bostäder. Hyreslägenheterna är koncentrerade till centrala delen av staden, nära kommunikationer, universitetet och restauranger.

Adress: Prästgatan 39, Östersund
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: henrik.sjostrand@dios.se
Hemsida: www.dios.se/vara-stader/ostersund


Hemgården
I centrala Östersund på Frösön har Hemgården 31 inbjudande lägenheter till uthyrning. Bostäderna har varierande storlek och ligger nära kommunikationer. På Hemgårdens webbplats kan du elektroniskt fylla i en intresseanmälan, du kontaktas vid matchande ledigt objekt.

Telefon: 08-716 14 00
E-post: info@hemgarden.se
Hemsida: www.hemgarden.se


Norells Fastigheter
Norells Fastigheter är en privat hyresvärd som har lägenheter i Östersund. Beståndet på orten uppgår till 65 hyresrätter. De är belägna på Prästgatan och i samma fastigheter finns kontors- och butiksytor. Ett formulär på hyresvärdens hemsida kan fyllas i om bostad sökes.

Telefon: 0620-12345
E-post: info@norells.net
Hemsida: www.norells.net


Norrstaden Förvaltning
I Östersund har Norrstaden Förvaltning två fastigheter med hyresrätter. Fastigheterna hittas längs Rådhusgatan och Köpmangatan i centrala staden, nära service och tågstation. När en lägenhet blir ledig läggs den ut på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 0660-835 80
E-post: info@norrstaden.se
Hemsida: www.norrstaden.se


Riksbyggen
Förvaltar ett större utbud av hyreslägenheter i Östersund. Man har både lägenheter på centrala adresser likaväl som man har bostäder i mindre orter i kommunen. Riksbyggen använder ett elektroniskt kösystem vilket grundas på hur länge du stått i bostadskön.

Adress: Infanterigatan 5A, Östersund
Telefon: 0771-860 860
E-post: hyresratter.ostersund@riksbyggen.se
Hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/hyresratter


Rydells Fastighetsförvaltning
Rydells är en av ortens största hyresvärdar. Lägenheter finns både i Östersund och Frösön. Vakanser publiceras på hyresvärdens hemsida och på dessa kan intresseanmälan lämnas, så detaljerad som möjligt önskas. Rydells tar inte emot generella ansökningar.

Adress: Nybovägen 4, Frösön
Telefon: 063-103360
E-post: christian@rydellsfastigheter.se
Hemsida: www.rydellsfastigheter.se


Storsjöhus
På flera adresser i Östersund erbjuder privata fastighetsbolaget Storsjöhus hyreslägenheter. Man förvaltar även lägenheter i Dvärsätt och Frösön. Hyresvärden tillämpar ingen bostadskö utan tar endast emot ansökningar på publicerade vakanta lägenheter på hemsidan.

Adress: Stortorget 1, Östersund
Telefon: 063 - 14 14 30
E-post: info@storsjohus.se
Hemsida: www.storsjohusfastigheter.se


HSB Södra Norrland
I Östersund förvaltar HSB hyreslägenheter på fyra adresser. Lägenheter går att hyra från 1-4 rum och kök. Några av fastigheterna lämpar sig för studerande då de ligger på gångavstånd från universitetet.

Adress: Stortorget 3A, Östersund
Telefon: 010-303 23 00
E-post: info.sodranorrland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodra-norrland/om-boende/hyresratter-i-hsb/hyresratter-i-hsb-sodra-norrland


Rikshem
Rikshem har ett större bestånd av lägenheter för uthyrning i Östersund. Förutom bostäder i Centrum hittas lägenheter även i Odenslund, Odensala, Körfältet, Frösön och Torvalla/Skogsmon. Man har 74 moderna och helt nyproducerade lägenheter i Odenslund.

Adress: Storgatan 26, Östersund
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.ostersund@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se