Information om Östhammarshem

Östhammarshem är kommunens största hyresvärd med 1 900 hyresrätter i beståndet. Här kan du bo i flervåningshus eller radhus med privat uteplats. I beståndet finns lägenheter inne i Östhammar men även i de mer natur- och havsnära orterna Öregrund, Gimo, Österbybruk, Alunda och Hargshamn.

Hyresvärden har ett antal boenden för hyresgäster 55+. Dessa är belägna i Gimo, Österbybruk, Östhammar och Öregrund. I anslutning till dessa boenden finns det möjligheter för övernattning av gäster. Hiss finns i majoriteten av fastigheterna.

Blivande hyresgäster behöver registrera en ansökan hos Östhammarshem. Du behöver ha en fast inkomst, vara fri från skulder hos tidigare hyresvärd och Kronofogden samt inte ha orsakat störningar i ditt tidigare boende för att bli aktuell för en lägenhet.

Hos Östhammarshem finns det nu 8 vakanta lägenheter.

Kontakta Östhammarshem
Telefon: 0173-425 50
E-post: info@osthammarshem.se
Hemsida: www.osthammarshem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Östhammarshem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.osthammarshem.seVisa fler lediga lägenheter i Östhammar