1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oxelösund

Sök lediga lägenheter i Oxelösund

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Oxelösund. Du kan fritt söka bland de 14 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Oxelösund.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Kustbostäder
Största hyresvärden i kommunen är det kommunägda bostadsbolaget Kustbostäder. Egna beståndet omfattar runt 1 200 hyreslägenheter både i centrala Oxelösund och utanför. Idag finns det vakanta bostäder som du smidigt kan ansöka på hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Oxelösund


Kungshem
Äger och förvaltar 10 fastigheter med lägenheter i Oxelösund. Bostäderna är belägna på Esplanaden, Folkegatan, Föreningsgatan och Södra Malmgatan. I beståndet finns lägenheter upp till femrummare. På Kungshems hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö.

Adress: Södra Malmgatan 16, Oxelösund
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Vinterklasen
Familjeägt bostadsbolag som i Oxelösund erbjuder 126 lägenheter. Lägenheterna i beståndet återfinns i stadskärnan eller med närhet till havet. Vakanta bostäder hanteras och söks via bostadsregistret.se

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155-150 900
E-post: info@vinterklasen.se
Hemsida: www.vinterklasen.se


HSB Södermanland
HSB har ett eget bestånd på orten. Fastigheterna är centralt belägna med promenadavstånd till centrum och busskommunikationer. Majoriteten är traditionella lägenheter men i beståndet finns även radhusliknande bostadsformer.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland/om-boende/hyr-lagenhet-i-hsb/vara-fastigheter/oxelosund