1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oxelösund

Bevaka lediga lägenheter i Oxelösund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Oxelösund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Oxelösund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Oxelösunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kustbostäder
Kommunala hyresvärden Kustbostäder förvaltar 1 240 lägenheter i Oxelösund. På hyresvärdens hemsida Kustbostader.se kan du se och ansöka om 7 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Oxelösund


Kungshem
En av de största privata hyresvärdarna i Oxelösund med 16 bostadsfastigheter, varje fastighet rymmer upp till ett dussin lägenheter. Tar varje år in flera nya hyresgäster till sina lägenheter.

Adress: Södra Malmgatan 16, Oxelösund
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Vinterklasen
Har 10 fastigheter i Oxelösund och bygger just nu ytterligare en bostadsfastigheter som kommer ha 16 lägenheter. Du kan anmäla ditt intresse att hyra såväl de kommande hyreslägenheterna under byggnation som de befintliga lägenheterna.

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155-150 900
E-post: info@vinterklasen.se
Hemsida: www.vinterklasen.se