1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Oxelösund

Bevaka lediga lägenheter i Oxelösund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Oxelösund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Oxelösund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Oxelösunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Kustbostäder
Kommunala hyresvärden Kustbostäder förvaltar 1 240 lägenheter i Oxelösund. På hyresvärdens hemsida Kustbostader.se kan du se och ansöka om 4 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Oxelösund


Kungshem
Äger och förvaltar 10 fastigheter med lägenheter i Oxelösund. Bostäderna är belägna på Esplanaden, Folkegatan, Föreningsgatan och Södra Malmgatan. I beståndet finns lägenheter upp till femrummare. På Kungshems hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö.

Adress: Södra Malmgatan 16, Oxelösund
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Vinterklasen
Familjeägt bostadsbolag som i Oxelösund erbjuder 126 lägenheter. Lägenheterna i beståndet återfinns i stadskärnan eller med närhet till havet. Vakanta bostäder hanteras och söks via bostadsregistret.se

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155-150 900
E-post: info@vinterklasen.se
Hemsida: www.vinterklasen.se


HSB Södermanland
HSB har ett eget bestånd på orten. Fastigheterna är centralt belägna med promenadavstånd till centrum och busskommunikationer. Majoriteten är traditionella lägenheter men i beståndet finns även radhusliknande bostadsformer.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland/om-boende/hyr-lagenhet-i-hsb/vara-fastigheter/oxelosund