1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Oxelösund


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Oxelösund. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Oxelösund som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Kustbostäder
Största hyresvärden i kommunen är det kommunägda bostadsbolaget Kustbostäder. Egna beståndet omfattar runt 1 200 hyreslägenheter både i centrala Oxelösund och utanför. Idag finns det 55 vakanta bostäder som du smidigt kan ansöka på hyresvärdens hemsida.

Kungshem
Äger och förvaltar 10 fastigheter med lägenheter i Oxelösund. Bostäderna är belägna på Esplanaden, Folkegatan, Föreningsgatan och Södra Malmgatan. I beståndet finns lägenheter upp till femrummare. På Kungshems hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö.

Adress: Södra Malmgatan 16, Oxelösund
Telefon: 0155-20 51 30
E-post: cecilia@kungshem.se
Hemsida: www.kungshem.se


Vinterklasen
Familjeägt bostadsbolag som i Oxelösund erbjuder 126 lägenheter. Lägenheterna i beståndet återfinns i stadskärnan eller med närhet till havet. Vakanta bostäder hanteras och söks via bostadsregistret.se

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155-150 900
E-post: info@vinterklasen.se
Hemsida: www.vinterklasen.se


HSB Södermanland
HSB har ett eget bestånd på orten. Fastigheterna är centralt belägna med promenadavstånd till centrum och busskommunikationer. Majoriteten är traditionella lägenheter men i beståndet finns även radhusliknande bostadsformer.

Telefon: 010-442 55 00
E-post: info.sodermanland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/sodermanland/om-boende/hyr-lagenhet-i-hsb/vara-fastigheter/oxelosundHur hittar jag privata hyresvärdar i Oxelösund utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Oxelösund att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Oxelösund. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Oxelösund?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Oxelösund. Hos oss kan du se listor med alla Oxelösunds hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.