Information om Kustbostäder

Den kommunala hyresvärden Kustbostäder har ungefär 1 200 hyresbostäder till uthyrning i kommunen. Lägenheterna är belägna både centralt i Oxelösund och utanför stadskärnan. Lägenheterna återfinns i Centrum, Peterslund, Frösäng, Ramdalen och Sunda.

Med lägenheter i alla storlekar, lägen och prisklasser erbjuds något för alla. Förutom vanliga lägenheter i hyreshus omfattar beståndet även ett antal radhusområden. Kustbostäder förvaltar lägenheter upp till femrummare men majoriteten av bostäderna har färre rum.

När någon i hushållet fyllt 70 år kan man ansöka om lägenhet i trygghetsboendet Vitsippan. Boendet kännetecknas av personal som stöttar i praktiska och sociala frågor och fastigheten är utrustad med gemensamma utrymmen som matsal och bastu. Boendet består av 37 lägenheter och är centralt beläget i Oxelösund.

Du som önskar söka bostad hos Kustbostäder behöver börja med att göra en kundanmälan på hyresvärdens hemsida. Alla lägenheter som blir lediga publiceras på hemsidan där du kan göra intresseanmälningar på bostäder som du önskar hyra. Systemet bygger på att du som sökande är aktiv vilket innebär att du måste logga in i systemet minst en gång per år.

Kontakta Kustbostäder
Adress: Sjögatan 28, Oxelösund
Telefon: 0155-388 00
E-post: kundcenter@oxelosund.se
Hemsida: www.kustbostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Kustbostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.kustbostader.seVisa fler lediga lägenheter i Oxelösund