1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Partille

Alla lediga lägenheter i Partille

Via oss hittar du alla lediga lägenheter i Partille. Hos oss kan du registrera dig som bostadssökande hos samtliga hyresvärdar i Partille och/eller anmäla ditt intresse för att hyra lediga lägenheter. Vi har scannat av alla lägenheter som finns för uthyrning och via oss kan du enkelt skicka en ansökan om att få hyra bostad i Partille.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Framtida Förskollärare Söker Bostad Omgående
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 8000 kr

Söker en trea
Sökes: Första- & andrahand | 65 m2 | Maxhyra 12000 kr

Hyresvärdar


Partillebo
Kommunala fastighetsbolaget Partillebo förvaltar 3 600 bostäder för uthyrning i Partille. Man kan erbjuda allt från marklägenheter i naturnära områden till lägenheter i höghus i centrala Partille. Din kötid hos Partillebo styr din chans att bli erbjuden bostad. Just nu söker man 4 nya hyresgäster till lediga lägenheter i Partille.Privata hyresvärdar i Partille


Akelius
Akelius är den största privata hyresvärden i Partille med ett lägenhetsbestånd om 841 lägenheter. Akelius har stora lägenhetskomplex på Nedre Furuskogsvägen och Oluff Nilssons väg. Akelius söker just nu nya hyresgäster till ett par lägenheter i Partille.

Adress: Reutersgatan 4, Göteborg
Telefon: 031-708 61 00
E-post: info@akelius.se
Hemsida: www.akelius.se


Wallenstam
I Partille har Wallenstam lägenheter för uthyrning på Höghallsvägen, Länsmansvägen och Stärteredsvägen. Totalt uppgår beståndet till 163 hyresrätter. Från lägenheterna har du nära till Allum och Partille centrum.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
Hemsida: www.wallenstam.se


HSB
På Parallellvägen, med gångavstånd till Allum, har bostadsföreningen HSB 170 hyreslägenheter. Lägenheterna är från 1 till 4 ROK, i hyreshus med 3 våningsplan. Lediga lägenheter förmedlas i första hand till bosparare i HSB. Är du mellan 18-29 år kan du får förtur till lediga ettor och tvåor.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info@gbg.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/hyresfastigheter/partille