1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Partille

Sök lediga lägenheter i Partille

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Partille. Du kan fritt söka bland de 16 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Partille.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Partillebo
Partillebo är det kommunala fastighetsbolaget som i Partille äger och förvaltar runt 3 800 hyreslägenheter. Bostäder kan hittas centralt i Partille, likaväl som du kan hyra ett parhus omringat av natur. Vakanser publiceras löpande på hemsidan där de även kan sökas.Privata hyresvärdar i Partille


Wallenstam
Wallenstam är en av de privata hyresvärdarna som erbjuder lägenheter i Partille. Det egna beståndet är på 163 lägenheter i Partille och Jonsered. För att kunna ansöka om en bostad behöver du vara med i Wallenstams bostadskö, dit du kan anmäla dig på deras hemsida.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


HSB
HSB förvaltar i Partille så många som 170 hyresrätter. De är belägna på Parallellvägen vilket ligger enstaka minuters promenad från Allum och Partilles resecentrum. Du som är medlem och bosparare i HSB har förtur till vakanta lägenheter.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info@gbg.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/partille/


Willhem
I Partille förvaltar hyresvärden Willhem hyreslägenheter på Oluff Nilssons väg i Furuskog, nära natur och centrum. Willhem renoverar merparten av lägenheter som blir lediga vilka innebär att du med största sannolikhet kan flytta in i en toppmodern och fräsch bostad.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.se