1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Partille

Bevaka lediga lägenheter i Partille

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Partille samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Partille. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Partilles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Partillebo
Kommunala fastighetsbolaget Partillebo förvaltar 3600 bostäder i Partille. I beståndet finns marklägenheter i naturnära områden och lägenheter i höghus i centrala Partille. Partillebo förmedlar sina vakanta lägenheter på den egna hemsidan Partillebo.sePrivata hyresvärdar i Partille


Wallenstam
I Partille har Wallenstam lägenheter för uthyrning på Höghallsvägen, Länsmansvägen och Stärteredsvägen. Totalt uppgår beståndet till 163 hyresrätter. Från lägenheterna har du nära till Allum och Partille centrum.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
Hemsida: www.wallenstam.se


HSB
På Parallellvägen, med gångavstånd till Allum, har bostadsföreningen HSB 170 hyreslägenheter. Lägenheterna är från 1 till 4 ROK, i hyreshus med 3 våningsplan. Lediga lägenheter förmedlas i första hand till bosparare i HSB. Är du mellan 18-29 år kan du får förtur till lediga ettor och tvåor.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info@gbg.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/hyresfastigheter/partille


Willhem
Willhem äger de 12 vita höghusen längsmed Oluff Nilssons väg i Partille. Merparten av de nära 700 lägenheterna är upprustade under de senaste åren. Från bostadsområdet är det ett kort gångavstånd till köpcentret Allum.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.se