1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Partille

Bevaka lediga lägenheter i Partille

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Partille samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Partille. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Partilles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Partillebo
Kommunala fastighetsbolaget Partillebo förvaltar 3600 bostäder i Partille. I beståndet finns marklägenheter i naturnära områden och lägenheter i höghus i centrala Partille. Partillebo förmedlar sina vakanta lägenheter på den egna hemsidan Partillebo.sePrivata hyresvärdar i Partille


Wallenstam
Wallenstam är en av de privata hyresvärdarna som erbjuder lägenheter i Partille. Det egna beståndet är på 163 lägenheter i Partille och Jonsered. För att kunna ansöka om en bostad behöver du vara med i Wallenstams bostadskö, dit du kan anmäla dig på deras hemsida.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


HSB
HSB förvaltar i Partille så många som 170 hyresrätter. De är belägna på Parallellvägen vilket ligger enstaka minuters promenad från Allum och Partilles resecentrum. Du som är medlem och bosparare i HSB har förtur till vakanta lägenheter.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info@gbg.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/partille/


Willhem
Willhem äger de 12 vita höghusen längsmed Oluff Nilssons väg i Partille. Merparten av de nära 700 lägenheterna är upprustade under de senaste åren. Från bostadsområdet är det ett kort gångavstånd till köpcentret Allum.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.se