1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Partille


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Partille. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Partille som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Partillebo
Partillebo är det kommunala fastighetsbolaget som i Partille äger och förvaltar runt 3 800 hyreslägenheter. Bostäder kan hittas centralt i Partille, likaväl som du kan hyra ett parhus omringat av natur. Vakanser publiceras löpande på hemsidan där de även kan sökas.

Wallenstam
Wallenstam är en av de privata hyresvärdarna som erbjuder lägenheter i Partille. Det egna beståndet är på 163 lägenheter i Partille och Jonsered. För att kunna ansöka om en bostad behöver du vara med i Wallenstams bostadskö, dit du kan anmäla dig på deras hemsida.

Telefon: 020-400 100
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


HSB
HSB förvaltar i Partille så många som 170 hyresrätter. De är belägna på Parallellvägen vilket ligger enstaka minuters promenad från Allum och Partilles resecentrum. Du som är medlem och bosparare i HSB har förtur till vakanta lägenheter.

Telefon: 010-442 20 00
E-post: info@gbg.hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/goteborg/om-boende/vara-hyresratter/partille/


Willhem
I Partille förvaltar hyresvärden Willhem hyreslägenheter på Oluff Nilssons väg i Furuskog, nära natur och centrum. Willhem renoverar merparten av lägenheter som blir lediga vilka innebär att du med största sannolikhet kan flytta in i en toppmodern och fräsch bostad.

Telefon: 031-788 70 50
Hemsida: www.willhem.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Partille utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Partille att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Partille. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Partille?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Partille. Hos oss kan du se listor med alla Partilles hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.