Lediga lägenheter PartilleboFör dig som söker boende i Partille kan en lämplig startpunkt vara den största hyresvärden i kommunen, nämligen Partillebo. Det kommunala bostadsbolaget äger och förvaltar cirka 3 800 lägenheter runt om i kommunen.

Lägenheterna har upp till fem rum och kök vilka passar den större familjen. Det är möjligt att hyra lägenhet i hyreshus centralt i Partille centrum eller i mer naturnära områden utanför centrum. För personer 70 år fyllda finns ett antal trygghetsboenden att söka.

Lägenhet kan ansökas direkt via Partillebos webbplats. Man använder sig av ett helt webbaserat system vid ansökan av lägenheter vilket innebär att du som vill söka en bostad i kommunen, nu eller i framtiden, behöver registrera dig på hyresvärdens hemsida. Vid fördelning av lediga lägenheter används ett kösystem. Minst en gång om året behöver du logga in på din sida för att räkna som aktivt sökande och därmed behålla din plats i kön.

Kontakta Partillebo
Adress: Kyrktorget 51, Partille
Telefon: 031-44 07 70
E-post: info@partillebo.se
Hemsida: www.partillebo.se

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Partillebo. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.partillebo.se

Visa alla lediga lägenheter i Partille