1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Bevaka lediga lägenheter i Perstorp

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Perstorp samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Perstorp. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Perstorps hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Perstorps Bostäder
Perstorps Bostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Erbjuder ett av de största utbuden av hyresrätter i kommunen. Boenden finns för dig som söker en mindre etta, till ett radhus med trädgård för den större familjen.Privata hyresvärdar i Perstorp


Ljungkullen Fastigheter
I bostadsområdet Ljungkullen i Perstorp förvaltar hyresvärden 138 hyresrätter. Ljungkullen Fastigheter är en av Perstorps större privata hyresvärdar. Beståndet omfattar ettor från 49 kvm upp till femrumslägenheter. Alla lägenheter är anslutna till fibernätet.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: karin.nilsson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
Hyresvärden Kupolen Fastigheter har ett stort utbud av hyreslägenheter i Perstorp. Lägenheterna är väl underhålla och utanför fastigheterna finns ofta mindre grönområden. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan om du söker bostad.

Adress: Bäckavägen 7A, Perstorp
Telefon: 010-25 25 200
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Björkebolet
2 centrala hyresfastigheter i Perstorp med 17 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra lägenhet tar du kontakt med bolaget per telefon.

Telefon: 0738-01 60 81
E-post: info@bjorkebolet.se
Hemsida: www.bjorkebolet.se


Åke Dahl Fastighet
I Perstorp har Åke Dahl Fastighet ett litet bestånd av hyreslägenheter. På Hantverksgatan finns det femrummare som har antingen altan eller balkong. Den som söker bostad är välkommen att kontakta hyresvärden som skriver upp dig på en väntelista.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Existensia
Liten hyresvärd med nybyggda radhus nära centrala Perstorp. Varje bostad har två uteplatser och hyresgäster har därmed tillgång till både morgonsol och kvällssol. Din bostadsansökan skickar du per e-post.

Adress: Trädgårdsgatan 9, Perstorp
Telefon: 0706-48 31 81
E-post: info@existensia.eu
Hemsida: www.existensia.eu/fastigheter/uthyrning