1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Perstorp


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Perstorp. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Perstorp som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Perstorps Bostäder
Perstorps Bostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Erbjuder ett av de största utbuden av hyresrätter i kommunen. Boenden finns för dig som söker en mindre etta, till ett radhus med trädgård för den större familjen.

Ljungkullen Fastigheter
138 hyreslägenheter förvaltas i området Ljungkullen i Perstorp. Det trivsamma området ligger en kort promenad från centrum, skolor och stationen. För hyresgäster finns parkeringsplatser att nyttja utan kostnad och det är även möjligt att hyra garageplats.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: karin.nilsson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
På pendlingsavstånd från större städer erbjuder Kupolen Fastigheter hyreslägenheter i Perstorp. Man förvaltar bostäder i tio områden. Lägenheter kan hyras i storlek från 1 till 5 rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida låter du Kupolen veta att du söker boende.

Adress: Bäckavägen 7A, Perstorp
Telefon: 010-25 25 200
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
I Perstorp har Åke Dahl Fastighet ett litet bestånd av hyreslägenheter. På Hantverksgatan finns det femrummare som har antingen altan eller balkong. Den som söker bostad är välkommen att kontakta hyresvärden som skriver upp dig på en väntelista.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Existensia
Mindre privat hyresvärd som har attraktiva och moderna bostäder i markplan till uthyrning för privatpersoner. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida och söks genom att du skickar ett mail till hyresvärden.

Adress: Trädgårdsgatan 9, Perstorp
Telefon: 0706-48 31 81
E-post: info@existensia.eu
Hemsida: www.existensia.eu/fastigheter/uthyrningHur hittar jag privata hyresvärdar i Perstorp utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Perstorp att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Perstorp. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Perstorp?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Perstorp. Hos oss kan du se listor med alla Perstorps hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.