1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Alla lediga lägenheter i Perstorp

Om du planerar att flytta till Perstorp är det viktigt att känna till att det inte finns någon kommunal bostadskö. Som bostadssökande ansvarar du själv för att ta kontakt med alla hyresvärdar på orten. I Perstorp finns 3 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig lägenheter för uthyrning. Via oss kan du skicka din bostadsansökan till alla dessa hyresvärdar i Perstorp.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Perstorps Bostäder
Hos Perstorps Bostäder finns lägenheter för alla familjer: Från små ettor för singelhushållet till större femmor för den stora barnfamiljen. Perstorps Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag med 375 lägenheter för uthyrning. Just nu söker Perstorps Bostäder nya hyresgäster till lägenheter i Perstorp.Privata hyresvärdar i Perstorp


Flora Fastigheter
I bostadsområdet Ljungkullen, med bara ett par hundra meters promenadavstånd till centrala Perstorp, har hyresvärden Flora Fastigheter lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Du lämnar en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 0435-358 90
E-post: karin.nilsson@florafastigheter.se
Hemsida: www.florafastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
Privat hyresvärd med ett litet utbud av lägenheter i Perstorp. Har sällan lediga lägenheter men om du tar kontakt med dem sätter de upp dig på deras väntelista om någon av deras befintliga hyresgäster flyttar.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Björkebolet
2 centrala hyresfastigheter i Perstorp med 17 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra lägenhet tar du kontakt med bolaget per telefon.

Telefon: 0431 - 441042
E-post: info@bjorkebolet.se
Hemsida: www.bjorkebolet.se