1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Bevaka lediga lägenheter i Perstorp

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Perstorp samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Perstorp. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Perstorps hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Perstorps Bostäder
Perstorps Bostäder förvaltar ett brett utbud av lägenhter: Från små ettor för singelhushållet till större femmor för den stora barnfamiljen. Perstorps Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag med 375 lägenheter för uthyrning. På Perstorps Bostäders hemsida hittar du 1 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Perstorp


Ljungkullen Fastigheter
I bostadsområdet Ljungkullen i Perstorp förvaltar hyresvärden 138 hyresrätter. Ljungkullen Fastigheter är en av Perstorps större privata hyresvärdar. Beståndet omfattar ettor från 49 kvm upp till femrumslägenheter. Alla lägenheter är anslutna till fibernätet.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: christer.andersson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
Hyresvärden Kupolen Fastigheter har ett stort utbud av hyreslägenheter i Perstorp. Lägenheterna är väl underhålla och utanför fastigheterna finns ofta mindre grönområden. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan om du söker bostad.

Telefon: 010-25 25 200
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
Privat hyresvärd med ett litet utbud av lägenheter i Perstorp. Har sällan lediga lägenheter men om du tar kontakt med dem sätter de upp dig på deras väntelista om någon av deras befintliga hyresgäster flyttar.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Björkebolet
2 centrala hyresfastigheter i Perstorp med 17 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra lägenhet tar du kontakt med bolaget per telefon.

Telefon: 0738-01 60 81
E-post: info@bjorkebolet.se
Hemsida: www.bjorkebolet.se


Existensia
Liten hyresvärd med nybyggda radhus nära centrala Perstorp. Varje bostad har två uteplatser och hyresgäster har därmed tillgång till både morgonsol och kvällssol. Din bostadsansökan skickar du per e-post.

Adress: Trädgårdsgatan 9, Perstorp
Telefon: 0706-48 31 81
E-post: info@existensia.eu
Hemsida: www.existensia.eu/fastigheter/uthyrning