1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Alla lediga lägenheter i Perstorp

Om du planerar att flytta till Perstorp är det viktigt att känna till att det inte finns någon kommunal bostadskö. Som bostadssökande ansvarar du själv för att ta kontakt med alla hyresvärdar på orten. I Perstorp finns 5 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig lägenheter för uthyrning. Via oss kan du skicka din bostadsansökan till alla dessa hyresvärdar i Perstorp.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Perstorps Bostäder
Hos Perstorps Bostäder finns lägenheter för alla familjer: Från små ettor för singelhushållet till större femmor för den stora barnfamiljen. Perstorps Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag med 375 lägenheter för uthyrning. Just nu söker Perstorps Bostäder nya hyresgäster till 2 lägenheter i Perstorp.Privata hyresvärdar i Perstorp


Ljungkullen Fastigheter
I bostadsområdet Ljungkullen i Perstorp förvaltar hyresvärden 138 hyresrätter. Ljungkullen Fastigheter är en av Perstorps större privata hyresvärdar och kan erbjuda ettor om 49 kvm upp till femrumslägenheter. Alla lägenheter är anslutna till fibernätet.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: christer.andersson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
Hyresvärden Kupolen Fastigheter har ett stort utbud av hyreslägenheter i Perstorp. Lägenheterna är väl underhålla och utanför fastigheterna finns ofta mindre grönområden. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan om du söker bostad.

Telefon: 010-25 25 200
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
Privat hyresvärd med ett litet utbud av lägenheter i Perstorp. Har sällan lediga lägenheter men om du tar kontakt med dem sätter de upp dig på deras väntelista om någon av deras befintliga hyresgäster flyttar.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Björkebolet
2 centrala hyresfastigheter i Perstorp med 17 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra lägenhet tar du kontakt med bolaget per telefon.

Telefon: 0738-01 60 81
E-post: info@bjorkebolet.se
Hemsida: www.bjorkebolet.se


Existensia
Liten hyresvärd med nybyggda radhus nära centrala Perstorp. Varje bostad har två uteplatser och hyresgäster har därmed tillgång till både morgonsol och kvällssol. Din bostadsansökan skickar du per e-post.

Adress: Trädgårdsgatan 9, Perstorp
Telefon: 0706-48 31 81
E-post: info@existensia.eu
Hemsida: www.existensia.eu/fastigheter/uthyrning