1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Sök lediga lägenheter i Perstorp

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Perstorp. Du kan fritt söka bland de 19 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Perstorp.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Perstorps Bostäder
Perstorps Bostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Erbjuder ett av de största utbuden av hyresrätter i kommunen. Boenden finns för dig som söker en mindre etta, till ett radhus med trädgård för den större familjen.Privata hyresvärdar i Perstorp


Ljungkullen Fastigheter
138 hyreslägenheter förvaltas i området Ljungkullen i Perstorp. Det trivsamma området ligger en kort promenad från centrum, skolor och stationen. För hyresgäster finns parkeringsplatser att nyttja utan kostnad och det är även möjligt att hyra garageplats.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: karin.nilsson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
På pendlingsavstånd från större städer erbjuder Kupolen Fastigheter hyreslägenheter i Perstorp. Man förvaltar bostäder i tio områden. Lägenheter kan hyras i storlek från 1 till 5 rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida låter du Kupolen veta att du söker boende.

Adress: Bäckavägen 7A, Perstorp
Telefon: 010-25 25 200
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
I Perstorp har Åke Dahl Fastighet ett litet bestånd av hyreslägenheter. På Hantverksgatan finns det femrummare som har antingen altan eller balkong. Den som söker bostad är välkommen att kontakta hyresvärden som skriver upp dig på en väntelista.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Existensia
Mindre privat hyresvärd som har attraktiva och moderna bostäder i markplan till uthyrning för privatpersoner. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida och söks genom att du skickar ett mail till hyresvärden.

Adress: Trädgårdsgatan 9, Perstorp
Telefon: 0706-48 31 81
E-post: info@existensia.eu
Hemsida: www.existensia.eu/fastigheter/uthyrning