1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Alla lediga lägenheter i Perstorp

Om du planerar att flytta till Perstorp är det viktigt att känna till att det inte finns någon kommunal bostadskö. Som bostadssökande ansvarar du själv för att ta kontakt med alla hyresvärdar på orten. I Perstorp finns 5 privata hyresvärdar och ett kommunalt bostadsbolag som kan erbjuda dig lägenheter för uthyrning. Via oss kan du skicka din bostadsansökan till alla dessa hyresvärdar i Perstorp.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Perstorps Bostäder
Hos Perstorps Bostäder finns lägenheter för alla familjer: Från små ettor för singelhushållet till större femmor för den stora barnfamiljen. Perstorps Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag med 375 lägenheter för uthyrning. Just nu söker Perstorps Bostäder nya hyresgäster till 2 lägenheter i Perstorp.Privata hyresvärdar i Perstorp


Ljungkullen Fastigheter
I bostadsområdet Ljungkullen i Perstorp förvaltar hyresvärden 138 hyresrätter. Ljungkullen Fastigheter är Perstorps största privata hyresvärd och kan erbjuda ettor om 49 kvm upp till femrumslägenheter om 108 kvm. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernätet.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: christer.andersson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
Hyresvärden Kupolen Fastigheter har ett stort utbud av hyreslägenheter i Perstorp. Lägenheterna är väl underhålla och utanför fastigheterna finns ofta mindre grönområden. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan om du söker bostad.

Telefon: 0435-35999
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
Privat hyresvärd med ett litet utbud av lägenheter i Perstorp. Har sällan lediga lägenheter men om du tar kontakt med dem sätter de upp dig på deras väntelista om någon av deras befintliga hyresgäster flyttar.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Stjärnstaden
Fastighetsbolaget Stjärnstaden förvaltar flera hyresrätter på Tjäderstigen 10 i Perstorp. Lägenheterna är anslutna till kabel-TV via Canal Digital och hyresgäster kan välja mellan flera leverantörer av bredband. Stjärnstaden välkomnar bostadsansökningar.

E-post: info@stjarnstaden.se
Hemsida: www.stjarnstaden.se


Björkebolet
2 centrala hyresfastigheter i Perstorp med 17 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra lägenhet tar du kontakt med bolaget per telefon.

Telefon: 0738-01 60 81
E-post: info@bjorkebolet.se
Hemsida: www.bjorkebolet.se