1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Perstorp

Bevaka lediga lägenheter i Perstorp

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Perstorp samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Perstorp. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Perstorps hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Perstorps Bostäder
Perstorps Bostäder ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. Erbjuder ett av de största utbuden av hyresrätter i kommunen. Boenden finns för dig som söker en mindre etta, till ett radhus med trädgård för den större familjen.Privata hyresvärdar i Perstorp


Ljungkullen Fastigheter
138 hyreslägenheter förvaltas i området Ljungkullen i Perstorp. Det trivsamma området ligger en kort promenad från centrum, skolor och stationen. För hyresgäster finns parkeringsplatser att nyttja utan kostnad och det är även möjligt att hyra garageplats.

Adress: Sävgatan 3, Perstorp
Telefon: 0435-358 90
E-post: karin.nilsson@ljungkullen.com
Hemsida: www.ljungkullen.com


Kupolen Fastigheter
På pendlingsavstånd från större städer erbjuder Kupolen Fastigheter hyreslägenheter i Perstorp. Man förvaltar bostäder i tio områden. Lägenheter kan hyras i storlek från 1 till 5 rum och kök. Via ett formulär på hyresvärdens hemsida låter du Kupolen veta att du söker boende.

Adress: Bäckavägen 7A, Perstorp
Telefon: 010-25 25 200
E-post: mail@kupolenfastigheter.se
Hemsida: www.kupolenfastigheter.se


Åke Dahl Fastighet
I Perstorp har Åke Dahl Fastighet ett litet bestånd av hyreslägenheter. På Hantverksgatan finns det femrummare som har antingen altan eller balkong. Den som söker bostad är välkommen att kontakta hyresvärden som skriver upp dig på en väntelista.

Telefon: 0435-71 94 11
E-post: info@dahlfastighetsab.se
Hemsida: www.dahlfastighetsab.se


Existensia
Mindre privat hyresvärd som har attraktiva och moderna bostäder i markplan till uthyrning för privatpersoner. När en lägenhet blir ledig publiceras den på hyresvärdens hemsida och söks genom att du skickar ett mail till hyresvärden.

Adress: Trädgårdsgatan 9, Perstorp
Telefon: 0706-48 31 81
E-post: info@existensia.eu
Hemsida: www.existensia.eu/fastigheter/uthyrning